Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Ειμαι ναυτικος και πριν λιγες μερες αγορασα full price ενα iphone 7 απ τα best buy στο Texas.

Τους τονισα να ειναι sim free.

Αρχικα λοιπον το ενεργοποιησα με την t mobile καρτα που ειχα εκει αλλα μετα στο καραβι που εβαλα την cosmote με επεστρεψε στην αρχικη ενεργοποιηση της συσκευης και μετα μου εβγαλε πως η sim δεν υποστηριζεται.

Δεν τιθεται να ειναι χαλασμενη η sim καθως λειτουργουσε κανονικοτατα σε iphone 6S Plus.

Μαλλον ηταν τοσο ζωο ο πωλητης που μου εδωσε locked sim iphone.

Εχω και την αποδειξη αγορας.

Θα ηταν πραγματικα τεραστια βοηθεια αν γνωριζει καποιος τη διαδικασια για να ξεκλειδωσω το κινητο μου.

Συγγνωμη αν υπαρχει καποιο ιδιο θεμα αλλα εχω πολυ περιορισμενη προσβαση στο ιντερνετ λογω πλοιου.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας..

Δημοσ.

ειναι δοκιμασμενο ? μην το διαγραψω χωρις λογο...

Αφού έτσι δεν δουλεύει ούτως η άλλως  δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!!

Δημοσ.

δεν ψάχνω κάποιο device ψάχνω κανονικό unlock proceedure έστω με mail με επικοινωνία παρόχου i apple γιατί i συσκευή αγοράστηκε για unlock και σε κανονική τιμή καταστήματος

Εχω να χασω το setup. Η συσκευη δουλευει κανονικα με t mobile αυτη τη στιγμη και ειναι σεταρισμενη.. Αν κανω επαναφορα μεσα απ το πλοιο που ειμαι τωρα και φτιαξει καλως. Αλλιως θα χασω και το setup. Κριμα ειναι. Γι αυτο ρωταω αν ειναι σιγουρο..

ΤΟ ιντερνετ ειναι περιορισμενο εδω μεσα

Δημοσ.

Μολις μιλησα με την T Mobile και μου ειπαν πως εφοσων δεν προκειται για official branded δικια τους συσκευη να απευθυνθω στην apple καθως εκεινοι δεν εχουν την δυνατοτητα να κανουν τιποτα.

Ελπιζω μονο να μη με στελνει ο ενας στο αλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...