Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/7/2018 στις 11:55 ΜΜ, kleopatramisstrou είπε

Και εγω τη ιδια αποροια εχω

Δεχεται ο αποκωδικοποιητης μου μεσα δισκο για εγγραφες, επειδη στη θυρα usb που εχει, αχω βαλει ενα usb stick για ευρεση δικτυου wifi?

όχι, είτε βάζεις https://www.germanos.gr/product/tp-link-wi-fi-range-extender-wa860-300mbps/20297402/   ή powerline αντί για το usb stick για να ελευθερώσεις τη θύρα,

είτε πας στον αποκωδ. με σκληρο δίσκο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει να συνδέσει στον αποκωδικοποιητή σκληρό δίσκο μαζί με το dongle wifi με hub.

Δημοσ.
Στις ‎12‎/‎3‎/‎2017 στις 10:14 ΜΜ, Ultimategr είπε

Καλησπέρα,

εχω Cosmote Tv μεσο δορυφορου και τον δεκτη hybrid Kaonmedia Ns110H και θελω να συνδεσω έναν εξωτερικο σκληρο δισκο.

Στη σελιδα της η Cosmote αναφερει:

Η σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι δυνατή σε αποκωδικοποιητή Hybrid χωρίς σκληρό δίσκο (μοντέλο KAON MEDIA NS1110H). Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι 160GB το λιγότερο και 2TB το περισσότερο, έκδοσης USB 2.0 ή νεώτερης, με παροχή DC5V, 0,5 A.

Ο δεκτης εχει μια θυρα usb 2.0 στην πισω μερια.

Για οικονομια χωρου σκέφτομαι να βαλω έναν 2,5αρι δισκο 500 GB,αλλα ολοι που εχω δει εως τωρα παιρνουν τροφοδοσια από το usb καλωδιο.

Υπαρχει κανεις 2,5αρης με εξωτερικη τροφοδοσια ?

Υπαρχει και η λυση  της εξωτερικη θηκης,αλλα παλι δεν βρηκα θηκη 2,5 να εχει εξωτερικη τροφοδοσια.

Αν συνδεσω έναν 2,5αρι usb powered υπαρχει περιπτωση να εχω προβλήματα?

Κανεις που να εχει εξωτερικο δισκο στον δεκτη?Καμια ιδεα?

Μόλις τώρα, Giorgos Tria είπε
Στις ‎12‎/‎3‎/‎2017 στις 10:14 ΜΜ, Ultimategr είπε

Καλησπέρα,

εχω Cosmote Tv μεσο δορυφορου και τον δεκτη hybrid Kaonmedia Ns110H και θελω να συνδεσω έναν εξωτερικο σκληρο δισκο.

Στη σελιδα της η Cosmote αναφερει:

Η σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι δυνατή σε αποκωδικοποιητή Hybrid χωρίς σκληρό δίσκο (μοντέλο KAON MEDIA NS1110H). Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι 160GB το λιγότερο και 2TB το περισσότερο, έκδοσης USB 2.0 ή νεώτερης, με παροχή DC5V, 0,5 A.

Ο δεκτης εχει μια θυρα usb 2.0 στην πισω μερια.

Για οικονομια χωρου σκέφτομαι να βαλω έναν 2,5αρι δισκο 500 GB,αλλα ολοι που εχω δει εως τωρα παιρνουν τροφοδοσια από το usb καλωδιο.

Υπαρχει κανεις 2,5αρης με εξωτερικη τροφοδοσια ?

Υπαρχει και η λυση  της εξωτερικη θηκης,αλλα παλι δεν βρηκα θηκη 2,5 να εχει εξωτερικη τροφοδοσια.

Αν συνδεσω έναν 2,5αρι usb powered υπαρχει περιπτωση να εχω προβλήματα?

Κανεις που να εχει εξωτερικο δισκο στον δεκτη?Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Η ερώτηση μου ήταν αν έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει hub και πάνω στον hub να συνδεθούν Wifi dongle + Σκληρός δίσκος.

Δημοσ.

Τελικά επειδή δε βρήκα απάντηση στο ερώτημα. Πήρα ένα usb hub tp-link με εξωτερική τροφοδοασία και λειτουργεί μια χαρά με wifi dongle και σκληρό δίσκο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές δεν μπορεί να κάνει εγγραφή ο δίσκος και να παίζει replay tv ή tv plus ταυτόχρονα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...