Ultimategr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, εχω Cosmote Tv μεσο δορυφορου και τον δεκτη hybrid Kaonmedia Ns110H και θελω να συνδεσω έναν εξωτερικο σκληρο δισκο. Στη σελιδα της η Cosmote αναφερει: Η σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι δυνατή σε αποκωδικοποιητή Hybrid χωρίς σκληρό δίσκο (μοντέλο KAON MEDIA NS1110H). Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι 160GB το λιγότερο και 2TB το περισσότερο, έκδοσης USB 2.0 ή νεώτερης, με παροχή DC5V, 0,5 A. Ο δεκτης εχει μια θυρα usb 2.0 στην πισω μερια. Για οικονομια χωρου σκέφτομαι να βαλω έναν 2,5αρι δισκο 500 GB,αλλα ολοι που εχω δει εως τωρα παιρνουν τροφοδοσια από το usb καλωδιο. Υπαρχει κανεις 2,5αρης με εξωτερικη τροφοδοσια ? Υπαρχει και η λυση της εξωτερικη θηκης,αλλα παλι δεν βρηκα θηκη 2,5 να εχει εξωτερικη τροφοδοσια. Αν συνδεσω έναν 2,5αρι usb powered υπαρχει περιπτωση να εχω προβλήματα? Κανεις που να εχει εξωτερικο δισκο στον δεκτη?Καμια ιδεα?
CheOnWeb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, εχω Cosmote Tv μεσο δορυφορου και τον δεκτη hybrid Kaonmedia Ns110H και θελω να συνδεσω έναν εξωτερικο σκληρο δισκο. Στη σελιδα της η Cosmote αναφερει: Η σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι δυνατή σε αποκωδικοποιητή Hybrid χωρίς σκληρό δίσκο (μοντέλο KAON MEDIA NS1110H). Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι 160GB το λιγότερο και 2TB το περισσότερο, έκδοσης USB 2.0 ή νεώτερης, με παροχή DC5V, 0,5 A. Ο δεκτης εχει μια θυρα usb 2.0 στην πισω μερια. Για οικονομια χωρου σκέφτομαι να βαλω έναν 2,5αρι δισκο 500 GB,αλλα ολοι που εχω δει εως τωρα παιρνουν τροφοδοσια από το usb καλωδιο. Υπαρχει κανεις 2,5αρης με εξωτερικη τροφοδοσια ? Υπαρχει και η λυση της εξωτερικη θηκης,αλλα παλι δεν βρηκα θηκη 2,5 να εχει εξωτερικη τροφοδοσια. Αν συνδεσω έναν 2,5αρι usb powered υπαρχει περιπτωση να εχω προβλήματα? Κανεις που να εχει εξωτερικο δισκο στον δεκτη?Καμια ιδεα? Εννοεί(ς) ότι ο αποκωδικοποιητής δίνει 5V, 0,5A ή ο δίσκος πρέπει να τροφοδοτείται με 5V, 0,5A? Τι τον ενδιαφέρει τον αποκωδικοποιητή πόσα Α είναι το τροφοδοτικό τού δίσκου; Anyway... http://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/f/253062_364282_380917/USB-3-0-2-5-%CE%95%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%A1%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82.html Επίσης θυμάμαι και κάτι μοντέλα με διπλό καλώδιο USB που μπορείς να δώσεις ρεύμα στο ένα μ' έναν φορτιστή USB 5V. Ψάξ' το ή βρες έναν απλό 2,5 να δοκιμάσεις αν παίζει χωρίς έξτρα ρεύμα.
Ultimategr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μαλλλον εννοει τον σκληρο δίσκο,ετσι το αναφερει στην σελιδα του ο Οτε.Και μένα μου εκανε εντυπωση. Θα ριξω μια ματια στις θηκες
isay Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εννοεί οτι πρέπει ο δίσκος να εχει δική του τροφοδοσία ρεύματος, ανεξάρτητα απο μέγεθος δίσκου, διαστάσεις, κλπ. Εγώ πιστευω οτι η θύρα usb του hybrid έχει τάση 5v αλλά για να είναι σίγουροι οτι θα δουλευει ο δίσκος (αν τραβά μπόλικο ρεύμα), σου λενε σύνδεσε δίσκο με δική του τροφοδοσία ρεύματος. Ισως ο hybrid να μπορεί να δώσει οριακά ρεύμα 500mA. Λύσεις: Δίσκος με δίκη του τροφοδοσία (συνήθως έχουν οι 3,5αρηδες) Θήκη δίσκου 2,5 με δική της τροφοδοσία (δεν εχω δει ποτέ - δε μου χρειάστηκε να ψάξω) usb hub με εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Ενδεικτικά δες τα παρακάτω links http://www.ebay.co.uk/itm/High-Speed-7-Port-USB-2-0-Mains-Powered-Hub-UK-External-AC-Power-Adaptor-Cable-/150671370402 http://www.ebay.co.uk/itm/New-4-Ports-USB-3-0-HUB-5Gbps-Super-Speed-Compact-External-UK-AC-Power-Adapter-/201341580210 http://www.ebay.co.uk/itm/Powered-4-Port-USB-3-0-Hub-5Gbps-Portable-Compact-for-PC-Mac-Laptop-Desktop/201822347690 έχω εδώ και χρόνια το πρώτο και με εχει βολέψει σε ειδικές περιπτώσεις
savvas15 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν χρειάζεται να έχει δικη του τροφοδοσία ρευματος ο σκληρός. Βάλε ένα 2,5αρι απευθείας στη θύρα usb του αποκωδικοποιητή και θα δουλέψει κανονικά 3
Knight of Mercy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ο δικός μου ΚΑΟΝ λειτουργεί κανονικά με ενα 500άρι LaCie 2.5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία, χρόνια τώρα. 1
spiros91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Σύνδεσα έναν 500άρη 2,5" και μου ζήτησε να κάνω διαμόρωση. Έκανα, έκανα και μια ολιγόλεπτη εγγραφή για δοκιμή και αφού είδα ότι στον αποκωδικοποιητή παίζει, έβαλα πάλι τον σκληρό στο πισί και δεν μου τον διαβάζει... Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω?
heavyrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Σύνδεσα έναν 500άρη 2,5" και μου ζήτησε να κάνω διαμόρωση. Έκανα, έκανα και μια ολιγόλεπτη εγγραφή για δοκιμή και αφού είδα ότι στον αποκωδικοποιητή παίζει, έβαλα πάλι τον σκληρό στο πισί και δεν μου τον διαβάζει... Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω?Πουθενα αλλου δεν θα παιζει, εκτος απ τη συσκευη που τον εκανε διαμορφωση. Ετσι ειναι παντου. 2
advantix Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πουθενα αλλου δεν θα παιζει, εκτος απ τη συσκευη που τον εκανε διαμορφωση. Ετσι ειναι παντου. Καλησπέρα. Έκανα την παραπάνω διαδικασία και μου έκανε format τον 500άρι εξωτερικό σκληρό δίσκο. Τώρα πως θα κάνω την αντίστροφη διαδικασία και να επαναφέρω με format τον δίσκο μιας και δεν μπορώ πλέον να τον δω στο laptop ; Γίνεται μέσα από τον αποκωδικοποιητή ;
heavyrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω αν γινεται απο αποκωδικοποιτη. Μπες στο pc στη διαχειριση δισκων και καν'τον. Στα win10: δεξι κλικ στην εναρξη και καπου λεει διαχειριση δισκων
beatshooter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα! Για να μην ανοίγω νέο θέμα θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικές 1.Μας αρκεί ενας απλός εξωτερικός δίσκος δίχως δική του τροφοδοσία; 2 . κάνω εγγραφή προγράμματος και έπειτα αυτά παίζουν μόνο στον απόκωδικοποίητη που έγινε η εγγραφή; 1
vitriolis1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) del Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από vitriolis1
fysikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ο hybrid δεκτης εχει μεσα σκληρο δισκο; αν οχι και θελω να βαλω εναν, απλα ξεβιδωνω την θηκη και τον τοποθετω;
kleopatramisstrou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Και εγω τη ιδια αποροια εχω Δεχεται ο αποκωδικοποιητης μου μεσα δισκο για εγγραφες, επειδη στη θυρα usb που εχει, αχω βαλει ενα usb stick για ευρεση δικτυου wifi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα