Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο αποψει καμερας ? και ειναι στοκ αντροιτ ?

δεν με νοιαζει το να βαλω αλλα εκατο ευρο αμα ειναι να παρω κατι καλο

Απο Android τρέχει miui το οποίο είναι από τις πιο γρήγορες ρομ δεν θα έχεις κανένα θέμα το κινητό είναι πολύ γρήγορο. Από κάμερα τη μέρα θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ. Το βράδυ υπάρχει θόρυβος και για να δεις προκοπή πας μόνο σε s7 g5 iphone τα οποία όμως έχουν 2 και 3 φορές περισσότερα χρήματα. Κάμερα καλή το βράδυ σε κινητά κάτω των 400 ευρώ πολύ δύσκολα να βρεις. Αλλά σε όλα τα άλλα οθοναρα έκδοση Android miui μπαταρία 4850 επιδόσεις παραμετροποίηση όπως κάρτα sd ir Quick charge 3 φόρτιση κλπ κλπ δεν θα έχεις κανένα θέμα θα το απολαύσεις.
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο αποψει καμερας ? και ειναι στοκ αντροιτ ?

δεν με νοιαζει το να βαλω αλλα εκατο ευρο αμα ειναι να παρω κατι καλο

Ούτε stock ούτε από κάμερα δεν....
Δημοσ.

Ούτε stock ούτε από κάμερα δεν....

Μια χαρά είναι από stock το έχεις δουλέψει? Γιατί εγώ το έχω δουλέψει και μόνο οι βραδινές φωτογραφίες δεν με ικανοποίησαν που μόνο από ναυαρχίδες θα δεις καλές βραδινές φωτογραφίες. Και είμαι απαιτητικός χρήστης αν δεν δουλεύει κάτι καλά η κολλάει το λέω.

Δημοσ.

σε σχεση με το nexus 6p τι διαφορα εχει ?

εκτος οτι δεν ειναι στοκ ? 

θα δω μεγαλη διαφορα , γιατι παιζει και η τιμη ρολο το ενα εχει 250 το αλλο 450 , ξαναλεω σε περιπτωση που το βρω με 350 παλι το 6p να το παρω ? 

Δημοσ.

σε σχεση με το nexus 6p τι διαφορα εχει ?

εκτος οτι δεν ειναι στοκ ?

θα δω μεγαλη διαφορα , γιατι παιζει και η τιμη ρολο το ενα εχει 250 το αλλο 450 , ξαναλεω σε περιπτωση που το βρω με 350 παλι το 6p να το παρω ?

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7588&idPhone2=8057

Έχουν αρκετές διαφορές. Για μένα μονόδρομος το mi max δεν έχω βρει άτομο που να μην τον έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο. Το nexus 6p έχει άλλα θέματα.

Δημοσ.

ειναι ομως στοκ ανδροιτ το μι μαχ ?

Εχει miui. Έχει το smoothness του pure Android και την ομορφιά μιας καλής Rom. Πολλές ρυθμίσεις παραμετροποίηση και γενικά έχει τα πάντα. Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος γιατί είναι και 6.44 ίντσες είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Heybro είχα Nexus έχω ,note 3 pro. Το MIUI είναι γρήγορο αλλά δεν έχει το smoothness του στοκ(και με χειρότερο CPU το παλιό μου Nexus 5x) Από κάμερα αν φοράει το Μαξ πάνω κάτω τον ίδιο αισθητήρα με το redmi note 3 pro είναι άθλια σε βραδινές ληψεις. Ακόμη και το παλιό μου s4 mini μπορώ να πω ότι τραβάει καλύτερα το βράδυ.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι από stock το έχεις δουλέψει? Γιατί εγώ το έχω δουλέψει και μόνο οι βραδινές φωτογραφίες δεν με ικανοποίησαν που μόνο από ναυαρχίδες θα δεις καλές βραδινές φωτογραφίες. Και είμαι απαιτητικός χρήστης αν δεν δουλεύει κάτι καλά η κολλάει το λέω.

Το συγκεκριμένο όχι αλλά έχουν περάσει 3-4 Xiaomi από τα χέρια μου και ξέρω τη Miui.....

Όσο για την κάμερα δεν νομίζω να λέει και κάτι

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλώ δουλέψτε mi max η δείτε κάποιο βίντεο στο YouTube. Της miui τις θεωρώ από τις πιο όμορφες και smooth Roms που υπάρχουν. Καλή η stock κορυφαία η CM αλλά αδιάφορες για καθημερινή χρήση βαρετές άσχημες. Είχα CM δηλαδή stock αρκετούς μήνες. Ναι ήταν ένα κλικ πιο γρήγορες από x NOTE magma που έχω τώρα στο NOTE 3 αλλά είναι απίστευτα βαρετές.

Δημοσ.

Παρακαλώ δουλέψτε mi max η δείτε κάποιο βίντεο στο YouTube. Της miui τις θεωρώ από τις πιο όμορφες και smooth Roms που υπάρχουν. Καλή η stock κορυφαία η CM αλλά αδιάφορες για καθημερινή χρήση βαρετές άσχημες. Είχα CM δηλαδή stock αρκετούς μήνες. Ναι ήταν ένα κλικ πιο γρήγορες από x NOTE magma που έχω τώρα στο NOTE 3 αλλά είναι απίστευτα βαρετές.

Το τι θεωρούμε εγώ κι εσύ υποκειμενικά, δε λέει απολύτως τίποτα. Ο άνθρωπος λέει ότι θέλει στοκ. Το Motorola είναι σίγουρα πιο αξιόπιστο από το xiaomi μιας κι έχει 2 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την ρομ που είναι σχεδόν στοκ με κάποιες προσθήκες τις Motorola οι οποίες προσφέρουν μόνο ευκολία
  • Like 1
Δημοσ.

Το τι θεωρούμε εγώ κι εσύ υποκειμενικά, δε λέει απολύτως τίποτα. Ο άνθρωπος λέει ότι θέλει στοκ. Το Motorola είναι σίγουρα πιο αξιόπιστο από το xiaomi μιας κι έχει 2 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την ρομ που είναι σχεδόν στοκ με κάποιες προσθήκες τις Motorola οι οποίες προσφέρουν μόνο ευκολία

Εγώ επιμένω το Motorola Moto Z Play

Στοκ Android, μεγάλη μπαταρία, καλή κάμερα, 4G,επώνυμο, υποστήριξη όλα με αυτά που θες

• Like 2
Δημοσ.

και φανταζομαι και καλυτερη καμερα ηχω κ.α λογο τιμης κιολας

Κάμερα σίγουρα καλύτερη, ήχο έχουν και τα δύο καλό, απλά το μότο έχει στην πρόσοψη το ηχείο του
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...