taslikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εγγυημένα δηλαδή θα κολλήσει κινητό Android μετά από 2 χρόνια? Τα έχεις δοκιμάσει όλα τα Android και σε κόλλησαν όλα δηλαδή? Τη τετράγωνη λογική είναι αυτή? Προτείνουμε στον ts να πάρει κάτι που θα απολαύσει όχι κάτι που θα τον παιδέψει και θα του βγάλει την πίστη με τους περιορισμούς του. εχω δοκιμασει τις ναυαρχιδες και μου φτανει να καταλαβω.. δοκιμασες ios για να καταλαβεις τι εστι περιορισμος η το λες επειδη το διαβασες? αν διαβαζες σωστα ειπα πως εγγυωμαι οτι θα κολλησει οποιοδηποτε στο ποσο που αναφερθηκε, αλλα με τετοια επιθετικοτητα που να το δεις... https://www.youtube.com/watch?v=P3kTDeHUk4Q σε αντιθεση με το oneplus 3, αφου ακομη και το s7 χανει με διαφορα... απο την αλλη το se ειναι ναυαρχιδα(ιδιο 6s) ενω οποιο και να παρει στα 350 απο τα αλλα δεν ειναι... το galaxy s6 μονο υπαρχει ομως ξερουμε τι κινητο ειναι, τα lg same... δεν εχει επιλογη.. ειτε ανεβαζει το μπατζετ και περνει 1+3T ειτε apple...
Heybro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Τι συγκρίνεις τώρα? Το ανυπαρκτο Multitasking του ios με το εξαιρετικο του Android? Αν κοιτάς τα milliseconds τι να πω κρίμα έχει γίνει καραμέλα αυτό το βίντεο. Μακριά από ios για να έχετε την ηρεμία σας.
vchristod84 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Το x force από ότι ξέρω έχει υποδοχή για ακουστικά, μάλλον το μπερδεύεις με το z force. Τώρα για την οθόνη δεν ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί υποτίθεται είναι τρομερά 'ανθεκτική'Sorry, μπερδεύτηκα από βιασύνη, νόμιζα ότι εννοούσε τη "z" σειρά. Νομίζω ότι το z play σε συνδυασμό και με τη δυνατότητα των moto mods κάποια στιγμή στο μέλλον, δε συγκρίνεται με το x force 1
taslikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Τι συγκρίνεις τώρα? Το ανυπαρκτο Multitasking του ios με το εξαιρετικο του Android? Αν κοιτάς τα milliseconds τι να πω κρίμα έχει γίνει καραμέλα αυτό το βίντεο. Μακριά από ios για να έχετε την ηρεμία σας.Δες τι έγραψα πρώτα... βάζω βίντεο και εξηγώ πως το συγκρίνει με το oneplus 3 καθώς είναι το μόνο (κοντά είναι το pixel) που μπορεί να σταθεί δίπλα από το iPhone. Για το s7 δεν είναι ανάγκη να πω. Επίσης πες μου πόσες φορές έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το multitasking διότι δεν βρίσκω λόγο σε μικρή οθόνη να έχεις 2 ανοιχτές εφαρμογές και να κολλάει ακόμη περισσότερο το κινητό.. ίσως για λόγους παραγωγικότητας αλλά πολύ δύσκολο σε μικρή οθόνη.. Όσον αφορά το iOS να σου πω άλλη μια φορά χρησιμοποίησε το και μετά γράψε γιατί κανείς κόσμο να πάρει κινητά που θα κολλάνε μετά. Οποίος θέλει android μόνο pixel και one plus αυτή την στιγμή. Το s7 καλύτερα όχι βγαίνει το s8. Όταν μειώνεται τόσο πολύ όμως το ποσό αναγκαστικά είτε περνεις φτηνή εμπειρία android που θα κολλάει, είτε κορυφαίο κινητό iOS. Διαλέγεις ts.
Heybro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δες τι έγραψα πρώτα... βάζω βίντεο και εξηγώ πως το συγκρίνει με το oneplus 3 καθώς είναι το μόνο (κοντά είναι το pixel) που μπορεί να σταθεί δίπλα από το iPhone. Για το s7 δεν είναι ανάγκη να πω. Επίσης πες μου πόσες φορές έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το multitasking διότι δεν βρίσκω λόγο σε μικρή οθόνη να έχεις 2 ανοιχτές εφαρμογές και να κολλάει ακόμη περισσότερο το κινητό.. ίσως για λόγους παραγωγικότητας αλλά πολύ δύσκολο σε μικρή οθόνη.. Όσον αφορά το iOS να σου πω άλλη μια φορά χρησιμοποίησε το και μετά γράψε γιατί κανείς κόσμο να πάρει κινητά που θα κολλάνε μετά. Οποίος θέλει android μόνο pixel και one plus αυτή την στιγμή. Το s7 καλύτερα όχι βγαίνει το s8. Όταν μειώνεται τόσο πολύ όμως το ποσό αναγκαστικά είτε περνεις φτηνή εμπειρία android που θα κολλάει, είτε κορυφαίο κινητό iOS. Διαλέγεις ts. Φίλε μου Multitasking δηλαδή split Screen χρησιμοποιώ καθημερινά σε ένα ταπεινό 3 χρόνων NOTE 3 και το κινητό δεν έχει ίχνος lag. Βέβαια το έχω με custom και καθαρισμένο από σαβούρες με 150 εφαρμογές δικές μου. Το κινητό στο Multitasking και με 5 6 tabs ανοιχτά στον Chrome φέρετε υποδείγματικα. Και μιλάμε για 3 χρόνων έτσι. Βίντεο μπορώ να βγάλω αν θέλεις αν και πιστεύω ο καθένας έχει καταλάβει αν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα. Αυτή τη στιγμή Εισαι τόσο λάθος λέγοντας ότι κολλάει το Android τόσο λάθος αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι φαίνεται ποιος είναι γνωστης και ποιος όχι.
taslikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Φίλε μου Multitasking δηλαδή split Screen χρησιμοποιώ καθημερινά σε ένα ταπεινό 3 χρόνων NOTE 3 και το κινητό δεν έχει ίχνος lag. Βέβαια το έχω με custom και καθαρισμένο από σαβούρες με 150 εφαρμογές δικές μου. Το κινητό στο Multitasking και με 5 6 tabs ανοιχτά στον Chrome φέρετε υποδείγματικα. Και μιλάμε για 3 χρόνων έτσι. Βίντεο μπορώ να βγάλω αν θέλεις αν και πιστεύω ο καθένας έχει καταλάβει αν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα. Αυτή τη στιγμή Εισαι τόσο λάθος λέγοντας ότι κολλάει το Android τόσο λάθος αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι φαίνεται ποιος είναι γνωστης και ποιος όχι. Ο γνωστής όντως φαίνεται, καθώς δεν ξέρεις τον όρο lag. Όταν λέμε κολλάει λέμε ότι η εμπειρία δεν είναι smooth τα animations είναι κακής ποιότητας, και υπάρχουν πολλά drop frames. Δεν εννοούμε να χρειαστεί να κανείς επανεκκίνηση...
Heybro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Ο γνωστής όντως φαίνεται, καθώς δεν ξέρεις τον όρο lag. Όταν λέμε κολλάει λέμε ότι η εμπειρία δεν είναι smooth τα animations είναι κακής ποιότητας, και υπάρχουν πολλά drop frames. Δεν εννοούμε να χρειαστεί να κανείς επανεκκίνηση... Δεν έχω τίποτα από τα παραπάνω όλα είναι όσο πιο smooth γίνεται. Εκτίθεσαι φίλε μου δεν το λέω με την κακή έννοια απλά καλό είναι να μην παραπληροφορουμε. Ασχολούμαι 6 χρόνια με custom Roms και σχεδόν πάντα είχα άψογη εμπειρία πόσο δε με τα 3gb του NOTE 3. Όπως έγραψα κάνω καταγραφή βίντεο όπως το δουλεύω εφόσον δεν με πιστεύεις. Παραδεχτητε το λάθος σας μια φορά δεν μιλάτε με άσχετους στο insomnia είστε. Φιλικά πάντα όπως συζητάμε από την αρχή. Πάω για ύπνο γιατί έχω πρωινό ξύπνημα. 1
shrekakias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γενικα μοτορολα δεν ξερω αμα ειναι καλη επιλογη . Επισης να κοιταω τα χαρακτηριστικα του κινητου η το λογισμικο οπως ανεφερα στην αρχη του τοπικ . Σε περιπτωση που βρω το nexus 6p στα 350ε αξιζει να το παρω ? Επισης αμα υπαρχει καποια λυση που να φευγει λιγο στα λεφτα ας μου πειτε διοτι το κινητο θα το εχω για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα (3χρονια σιγουρα)
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γενικα μοτορολα δεν ξερω αμα ειναι καλη επιλογη . Επισης να κοιταω τα χαρακτηριστικα του κινητου η το λογισμικο οπως ανεφερα στην αρχη του τοπικ . Σε περιπτωση που βρω το nexus 6p στα 350ε αξιζει να το παρω ? Επισης αμα υπαρχει καποια λυση που να φευγει λιγο στα λεφτα ας μου πειτε διοτι το κινητο θα το εχω για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα (3χρονια σιγουρα) Γιατί δεν κοιτάς αυτα που προτείναμε? Βλέπω θες μεγάλη οθόνη δες το mi max 4gb 64gb ακομα και από Ελλάδα είναι στην τιμή που ψάχνεις. Υπερκινητο με τα όλα του. 1
shrekakias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γιατί δεν κοιτάς αυτα που προτείναμε? Βλέπω θες μεγάλη οθόνη δες το mi max 4gb 64gb ακομα και από Ελλάδα είναι στην τιμή που ψάχνεις. Υπερκινητο με τα όλα του. βρισκω το mi max Prime 128gb στο σκρουτζ στα 349ε να το παρω ?
taslikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν έχω τίποτα από τα παραπάνω όλα είναι όσο πιο smooth γίνεται. Εκτίθεσαι φίλε μου δεν το λέω με την κακή έννοια απλά καλό είναι να μην παραπληροφορουμε. Ασχολούμαι 6 χρόνια με custom Roms και σχεδόν πάντα είχα άψογη εμπειρία πόσο δε με τα 3gb του NOTE 3. Όπως έγραψα κάνω καταγραφή βίντεο όπως το δουλεύω εφόσον δεν με πιστεύεις. Παραδεχτητε το λάθος σας μια φορά δεν μιλάτε με άσχετους στο insomnia είστε. Φιλικά πάντα όπως συζητάμε από την αρχή. Πάω για ύπνο γιατί έχω πρωινό ξύπνημα. Αν είχα κάπου λάθος στο σκεπτικό μου θα το παραδεχόμουν φίλε μου. Μόνος σου το λες πως ασχολείσαι με custom rom καθώς οι stock είναι με πολλά προβλήματα. Και εγώ έχω γνώση στο θέμα custom rom αλλά εδώ μιλάμε για χρήσης τη ο οποίος θέλει να ασχολείται με το τηλέφωνο του σαν καταναλωτής όχι να υπηρετεί το κινητό του κάθε λίγο με νέο λειτουργικό. Εφόσον ασχολείσαι με καταγραφή βίντεο θα έπρεπε τουλάχιστον να ξέρεις ότι η apple είναι κορυφή στο θέμα βίντεο... δες σχετικά βίντεο(mkbhd φανατικός android και το έχει πει).
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 βρισκω το mi max Prime 128gb στο σκρουτζ στα 349ε να το παρω ? 259 έχει από κίνα αλλά υπάρχει φόβος τελωνείου. Δες την 3gb 64gb είναι αρκετά πιο φθηνή από Ελλάδα. Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος θα το αγαπήσεις.
shrekakias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 259 έχει από κίνα αλλά υπάρχει φόβος τελωνείου. Δες την 3gb 64gb είναι αρκετά πιο φθηνή από Ελλάδα. Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος θα το αγαπήσεις. το πριμε που εχει στο σκρουτζ ειναι πιο μαπα δλδ ?
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν είχα κάπου λάθος στο σκεπτικό μου θα το παραδεχόμουν φίλε μου. Μόνος σου το λες πως ασχολείσαι με custom rom καθώς οι stock είναι με πολλά προβλήματα. Και εγώ έχω γνώση στο θέμα custom rom αλλά εδώ μιλάμε για χρήσης τη ο οποίος θέλει να ασχολείται με το τηλέφωνο του σαν καταναλωτής όχι να υπηρετεί το κινητό του κάθε λίγο με νέο λειτουργικό. Εφόσον ασχολείσαι με καταγραφή βίντεο θα έπρεπε τουλάχιστον να ξέρεις ότι η apple είναι κορυφή στο θέμα βίντεο... δες σχετικά βίντεο(mkbhd φανατικός android και το έχει πει). Για αυτό μίλησα για custom γνωρίζω ότι υπάρχει θέμα στο Android με το bloatware αν και τα τελευταία 2 χρόνια έχει βελτιωθεί η κατάσταση κατά πολυ. To ios κανει κάποια πράγματα καλά. Αλλα με πολλούς περιορισμούς και προσωπικά δεν το αντέχω ούτε μέρα. Το Android θέλει λίγο σκάλισμα αλλά σε ανταμείβει με τις ικανότητες του λειτουργικού. Εγώ εδώ είμαι να βοηθήσω αν έχει κάποιος απορία μιας και το σκαλίζω αρκετά και μου αρέσει. το πριμε που εχει στο σκρουτζ ειναι πιο μαπα δλδ ? Εδω είσαι: Έχει 3gb έναντι 4 του prime που δεν θα δεις μεγάλη διαφορά και 128gb έναντι 32 που πέρνει κάρτα μνήμης οπότε με ένα 15αρι βάζεις 64αρα κάρτα. Τέλος το ένα έχει snapdragon 650 το άλλο 652. Απειροελαχιστες διάφορες στις επιδόσεις. Για μένα πάνε σε αυτό στα 229 και θα με θυμηθείς.
shrekakias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 απο αποψει καμερας ? και ειναι στοκ αντροιτ ? δεν με νοιαζει το να βαλω αλλα εκατο ευρο αμα ειναι να παρω κατι καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα