Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν με νοιαζει το μεγεθος εξαλου το μεγεθος δεν μετραει λενε :D χαχχχχαχαχαα . Θελω με τα λεφτα που θα δωσω να παρω ο.τι καλυτερο γινεται διοτι δεν μου περισσευουν . Ακομα ενας φιλος μου ειπε για το mi5 και το redmi note 4

Δημοσ.

δεν με νοιαζει το μεγεθος εξαλου το μεγεθος δεν μετραει λενε :D χαχχχχαχαχαα . Θελω με τα λεφτα που θα δωσω να παρω ο.τι καλυτερο γινεται διοτι δεν μου περισσευουν . Ακομα ενας φιλος μου ειπε για το mi5 και το redmi note 4

Αν πας σε πολλών ιντσών κινητό δεν υπάρχει γυρισμός μετά. 5 ίντσες είναι πολύ λίγες. Τουλάχιστον σε 5.5 5.7 να πας. Θα έλεγα και leco le max 2 με snapdragon 820 4gb Ram 5.7 οθόνη 2k 64gb χώρο στα 190 από κίνα αλλά φοβάμαι το τελωνείο.

Δημοσ.

Για εμένα προσωπικά εφόσον όπως κες δεν σου περισσεύουν τα λεφτά και θες κάτι που θα κρατήσει θα πρότεινα το iphone SE. Επειδή έχω και android και πρόσφατα πήρα το iPhone 5s μτχ 150€ να πω ότι βάζει σε απόδοση κάτω οποιοδήποτε android έχω δοκιμάσει μέχρι 300€. Δεν κολλάει η κάμερα είναι πολύ καλή η μπαταρία σχετικό ανάλογα με την χρήση και γενικά δεν μου λείπουν οι 5" του android που είχα πριν. Επίσης τρέχει ολααα τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει και ξέρω ότι θα πάρει και το επόμενο update που σημαίνει ότι χαλαρά δυο χρόνια ακόμα θα το έχω μια χαρά. Μπορείς να πάρεις σαφώς καλύτερο σε σπεκ android στα λεφτά του SE και με καλύτερη οθόνη και sd υποδοχή. Θέμα προτίμησης φυσικά εγώ θα απέφευγα τα κινεζικά για προσωπικούς λόγους (όχι τα made in China χιχι) και ίσως να πήγαινα σε moto x style & moto z play.

Δημοσ.

Για εμένα προσωπικά εφόσον όπως κες δεν σου περισσεύουν τα λεφτά και θες κάτι που θα κρατήσει θα πρότεινα το iphone SE. Επειδή έχω και android και πρόσφατα πήρα το iPhone 5s μτχ 150€ να πω ότι βάζει σε απόδοση κάτω οποιοδήποτε android έχω δοκιμάσει μέχρι 300€. Δεν κολλάει η κάμερα είναι πολύ καλή η μπαταρία σχετικό ανάλογα με την χρήση και γενικά δεν μου λείπουν οι 5" του android που είχα πριν. Επίσης τρέχει ολααα τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει και ξέρω ότι θα πάρει και το επόμενο update που σημαίνει ότι χαλαρά δυο χρόνια ακόμα θα το έχω μια χαρά. Μπορείς να πάρεις σαφώς καλύτερο σε σπεκ android στα λεφτά του SE και με καλύτερη οθόνη και sd υποδοχή. Θέμα προτίμησης φυσικά εγώ θα απέφευγα τα κινεζικά για προσωπικούς λόγους (όχι τα made in China χιχι) και ίσως να πήγαινα σε moto x style & moto z play.

Τι του λες του ανθρώπου και εσύ? Να πάει σε 4" οθονουλα κατάλαβα καλά? Εγώ λέω να πάει σε κανα dumbphone. Ας σοβαρευτούμε.

Δημοσ.

Τι του λες του ανθρώπου και εσύ? Να πάει σε 4" οθονουλα κατάλαβα καλά? Εγώ λέω να πάει σε κανα dumbphone. Ας σοβαρευτούμε.

Α καλά! μαζούτ...το σημείο που γράφει δεν τον ενδιαφέρει το μέγεθος.." δεν το διάβασες? 

Το SE βάζει κάτω παρεμπιπτόντως ότι android στα ίδια και περισσότερα χρήματα άσε που θα παίρνει αναβαθμίσεις για χρόνια...Το αν εσυ θες 5-5..5" γιατί παίζεις pokemon go δικό σου θέμα αλλά κάποιοι ούτε ταινίες να βγάζουμε τα μάτια μας βλέπουμε σε 5" ούτε έχουμε όρεξη να κουβαλάμε σαν τουρίστες τσαντάκι μπανάνα για το κινητό μόλις πιάσουν οι ζέστες για να βάλουμε την παντόφλα...

με τιποτα iphone  

πολύ σωστά επιχειρήματα!!!

• Like 1
Δημοσ.

ειχα γραψει και πιο πισω οτι πληρωνεις πολυ την μαρκα παρα το κινητο στα iphone δεν χρειαζοταν να το ξαναγραψω sorry.

• Like 1
Δημοσ.

ειχα γραψει και πιο πισω οτι πληρωνεις πολυ την μαρκα παρα το κινητο στα iphone δεν χρειαζοταν να το ξαναγραψω sorry.

Άκου με και πανε σε αυτά που πρότεινα και θα τα ευχαριστηθείς. Ότι χρειαστείς έπειτα μου λες. Μακριά από σαπακια στυλ iphone se με οθόνες που βγάζεις τα μάτια σου και πανε σε 5.5 5.7 τουλάχιστον να απολαμβάνεις το κινητό σου και να μην σε παιδεύει και σε περιορίζει όπως το ios που σε κάνει πιο δύσκολη τη ζωή. Για ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Το se δεν είναι κινητό που πληρώνεις την μάρκα. Σου εγγυώμαι πως οποίο κινητό και να πάρεις στα 350€ θα σου κολλάει μετά από κάποιο διάστημα. Το se δεν παίζει να κολλήσει για 2 χρόνια τουλάχιστον. Είπες όμως ότι δεν θες iPhone... μην συγκρίνεται επίσης τις οθόνες χωρίς να διαβάσετε το αρχικό post.

Δημοσ.

Moto z play! Έχω αλλάξει άπειρες συσκευές, παρ'το και θα με θυμηθείς... Δες και κάνα review στο YouTube να πάρεις μία ιδέα
Δημοσ.

Το se δεν είναι κινητό που πληρώνεις την μάρκα. Σου εγγυώμαι πως οποίο κινητό και να πάρεις στα 350€ θα σου κολλάει μετά από κάποιο διάστημα. Το se δεν παίζει να κολλήσει για 2 χρόνια τουλάχιστον. Είπες όμως ότι δεν θες iPhone... μην συγκρίνεται επίσης τις οθόνες χωρίς να διαβάσετε το αρχικό post.

Εγγυημένα δηλαδή θα κολλήσει κινητό Android μετά από 2 χρόνια? Τα έχεις δοκιμάσει όλα τα Android και σε κόλλησαν όλα δηλαδή? Τη τετράγωνη λογική είναι αυτή? Προτείνουμε στον ts να πάρει κάτι που θα απολαύσει όχι κάτι που θα τον παιδέψει και θα του βγάλει την πίστη με τους περιορισμούς του.

• Like 1
Δημοσ.

Moto z play! Έχω αλλάξει άπειρες συσκευές, παρ'το και θα με θυμηθείς... Δες και κάνα review στο YouTube να πάρεις μία ιδέα

moto Z play h X force ?

Δημοσ.

Το x force από ότι ξέρω έχει υποδοχή για ακουστικά, μάλλον το μπερδεύεις με το z force. Τώρα για την οθόνη δεν ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί υποτίθεται είναι τρομερά 'ανθεκτική'

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...