shrekakias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: περιπου 350Ε 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): messenger , hearthstone , κανα game ακομα , μουσική full ! 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν με απασχολεί 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν θα με χαλαγε να εχει αλλα όχι εαν ξεφευγει απο θέμα λεφτων 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Αγγλικα θα μπορουσαν να υπαρχουν κιολας . Μπορώ να το χρησιμοποιησω και στα Αγγλικα δλδ πανευκολα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο αλλα νμζ για να τρεχει πιο γρηγορα το 4G τοτε ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι windows 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα ηταν προτιμοτερο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εαν μου βγει πιο φτηνα , η αμα μπορειτε να μου προτεινετε καποιο site να το παρω απο εξω την επιλογη σας 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι εκτος αμα μου κανει κανεις καμια τιμούλα χαχαχαχα 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο Εχω τα τελευταια 5 χρονια το Nokia lumia 800 , πηρε ενας κολλητος μου το Huawei Google Nexus 6p στα 350ε τωρα εχει φτασει 500ε (τυχερουλης) γενικα μετα απο μια συζητηση μου ειπε οτι το λογισμικο παιζει ρολο στο να μην crusharoune τα apps και οχι τοσο τα χαρακτηριστικα του. Inlight me ! PS1 Θα ηθελα να ειναι stock Android Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2017 από shrekakias
xrhstos90 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Xiaomi MI5 στα 210 από εξωτερικό, εξαιρετικό τηλέφωνο, υπολόγιζε ότι αν περάσεις τελωνείο θα δώσεις χοντρικά άλλο ένα 50άρικο. Σύνολο περίπου στα 260 στη χειρότερη.
vchristod84 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Xiaomi MI5 στα 210 από εξωτερικό, εξαιρετικό τηλέφωνο, υπολόγιζε ότι αν περάσεις τελωνείο θα δώσεις χοντρικά άλλο ένα 50άρικο. Σύνολο περίπου στα 260 στη χειρότερη.Γράφει ότι θέλει stock android στο τέλος
xrhstos90 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Γράφει ότι θέλει stock android στο τέλος My fault, δε το προσεξα, είδα και απαντήσεις τύπου S6 από πάνω οπότε με πήρε το ποτάμι. 1
shrekakias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον οτι το στοκ αντροιτ ειναι σε φαση καλυτερο και πιο ελαφρη η @@ λεω?
xrhstos90 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σίγουρα έχει καλύτερη αίσθηση αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις που τρέχουν επίσης απροβλημάτιστα. Πχ εγώ με το miui της Xiaomi δεν έχω έχω κανένα θέμα, κανένα κόλλημα, όλα τρέχουν άψογα.
shrekakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Xiaomi MI5 στα 210 από εξωτερικό, εξαιρετικό τηλέφωνο, υπολόγιζε ότι αν περάσεις τελωνείο θα δώσεις χοντρικά άλλο ένα 50άρικο. Σύνολο περίπου στα 260 στη χειρότερη. απο πιο σιτε θα μπορουσα να κανω μια παραγγελια και εγω ετσι για να κοιταω λιγο τι παιζει απο τιμες
taslikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 iPhone se από εμένα. Ps:Αν τελικά δεν σε πειράζει το iOS γιατί λες πάνω να μην είναι windows αλλά κάτω λες android. Από android δες a5. Επίσης θα βγουν προσφορές αφού ανακοινωθεί το s8 για το s7 γύρω στα 350-380€ όπως και πέρυσι με το s6(ίσως σε κανένα μήνα +)
shrekakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 τσαμπα λεφτα πιστευω τα iphone γενικα , πληρωνεις πολυ το ονομα παρά το κινητο . Ωραια τα IOS αλλα νμζ σε αυτα τα λεφτα υπαρχει κατι πολύ καλυτερο
dexterios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 απο πιο σιτε θα μπορουσα να κανω μια παραγγελια και εγω ετσι για να κοιταω λιγο τι παιζει απο τιμες Εδώ έχει τα πιο πολλά κινέζικα μαγαζιά (είναι σαν το δικό μας skroutz) με το mi5 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5-64gb Μετά υπάρχουν και τα ελληνικά μαγαζιά από skroutz http://www.skroutz.gr/s/8491027/Xiaomi-Mi-5-High-64GB.html
Ihavetheanswers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Χτύπαγα ένα Xperia X Performance στη θέση σου.
AggelosTz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Σκέψου πάντως και την επιλογή να είναι stock iOS χαχαχα iPhone SE. Εφόσον το μέγεθος οθόνης δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα