Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, επεσε στα χερια μου αυτη η συσκευη η οποια πεταει σε ανυποπτα χρονικα διαστηματα το unfortunately the process com.android.phone has stopped. Εκανα Hard Reset και περιμενα πως θα λυνοταν το προβλημα, αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη το προβλημα συνεχιζει. Η ανεπισημη υποστηριξη για το μοντελο ειναι ανυπαρκτη, οποτε λεω να φλασαρω το επισημο firmware. Το κακο ειναι πως δεν βρισκω πουθενα το firm για φλασαρισμα, μοναχα απο κατι σελιδες που δεν εμπιστευομαι και το χειροτερο πραγμα για μενα σε αυτη τη φαση ειναι να βρεθω με ενα μπρικαρισμενο τηλεφωνο που δε μου ανηκει, χωρις επισημο firmware για να φλασαρω. Αν καποιος εχει καμια ιδεα παρακαλω ας τη μοιραστει μαζι μου.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Το E440? Nαι ναι, αυτο.
Λύση saruman123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Λύση Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Κάνα μια εγγραφή και κατέβασε την από εδώ http://www.needrom.com/download/rom-lg-l4-iie440-kdz/
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δουλεψε αψογα. Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα