Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα πηρα στα χερια μου ενα iphone 4
παω να κατεβασω καποιες εφαρμογες οπως το facebook και μου λεει ""αυτη η εφαρμογη απαιτει IOS 8 η μεταγενεστερη εκδοση για την ληψη αυτου του στοιχειου.
τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

τρεχει εκδοση 7.1 αλλα οταν παταω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι το λογισμικο ειναι ενημερωμενο
στο 7αρι εχω 10.2 αλλα στο 4αρι δεν μου βγαζει να κανω αναβαθμιση

Δημοσ.

Δεν πάει παραπάνω το 4άρι. Αν δεν σου προτείνει να καταβάσεις την τελευταία συμβατή εφαρμογή τού FB, δεν ξέρω άλλον τρόπο. Μπες από browser.

Δημοσ.

Λοιπόν θα κανεις log in στο App Store με ένα διαφορετικό account κάποιου φίλου σου παράδειγμα που έχει κατεβάσει στο κινητό του τις εφαρμογές που θες. Θα ανοίξεις το App Store και θα πας εκεί που λέει αγορασμένες εφαρμογές και θα επιλέξεις σε όλες τις συσκευές. Βρες αυτές που θες να κατεβάσεις θα σου πει θέλουν την νέα έκδοση να κατεβάσει παλαιότερη ; πατάς ναι και είσαι τζετ. Όταν τελειώσεις μην ξεχάσεις μα κανείς log out στο App Store από τον λογαριασμό του φίλου σου.

Έχω και εγώ το 4 και το 5ς όποτε μπήκα στο App Store στο 4 με το account που έχω στο 5ς. Το κολπάκι αυτό το βρήκα τυχαία στο Ίντερνετ. Μην το παρα φορτώσεις με εφαρμογές γιατί είναι ήδη αργό κινητό θα σέρνεται.

Δημοσ.

Μόλις το δοκίμασα στης κόρης και δουλεύει όπως θυμόμουν. Ρωτάει αν θες την παλαιότερη. Αν δεν σου δίνει αυτή την επιλογή τότε ισχύει αυτό που λέει ο Aggelos (εγώ την είχα κατεβάσει παλαιότερα με το κοινό μας ID). 

Δημοσ.

Λοιπόν θα κανεις log in στο App Store με ένα διαφορετικό account κάποιου φίλου σου παράδειγμα που έχει κατεβάσει στο κινητό του τις εφαρμογές που θες. Θα ανοίξεις το App Store και θα πας εκεί που λέει αγορασμένες εφαρμογές και θα επιλέξεις σε όλες τις συσκευές. Βρες αυτές που θες να κατεβάσεις θα σου πει θέλουν την νέα έκδοση να κατεβάσει παλαιότερη ; πατάς ναι και είσαι τζετ. Όταν τελειώσεις μην ξεχάσεις μα κανείς log out στο App Store από τον λογαριασμό του φίλου σου.

Έχω και εγώ το 4 και το 5ς όποτε μπήκα στο App Store στο 4 με το account που έχω στο 5ς. Το κολπάκι αυτό το βρήκα τυχαία στο Ίντερνετ. Μην το παρα φορτώσεις με εφαρμογές γιατί είναι ήδη αργό κινητό θα σέρνεται.

Και με απλό search να την βρεις, το ίδιο είναι.

τον κωδικο επαληθευσης που μου βγαινει στο αλλο κινητο που το γραφω για να συνδεθω ρε μαγκες?

Δεν σου έχει πεδίο στο 4άρι να τον γράψεις; Τι κινήσεις ακριβώς έκανες;

Δημοσ.

οχι μου βγαζει χρειαζεται κωδικος επαληθευσης παταω οκ αλλα δεν βγαινει κατι για να βαλω τον 6ψηφιο κωδικο που μου ερχεται στο 6αρι

μου γραφει στο 4αρι αυτο ακριβως "" απαιτειται κωδικος επαληθευσης  APPLE ID για συνδεση. Πληκτρολογηστε το συνθηματικο σας ακολουθουμενο απο τον κωδικο επαληθευσης που εμφανιζεται στην αλλη συσκευη σας"

Δημοσ.

οχι μου βγαζει χρειαζεται κωδικος επαληθευσης παταω οκ αλλα δεν βγαινει κατι για να βαλω τον 6ψηφιο κωδικο που μου ερχεται στο 6αρι

μου γραφει στο 4αρι αυτο ακριβως "" απαιτειται κωδικος επαληθευσης  APPLE ID για συνδεση. Πληκτρολογηστε το συνθηματικο σας ακολουθουμενο απο τον κωδικο επαληθευσης που εμφανιζεται στην αλλη συσκευη σας"

Κάνε ακριβώς αυτό που λέει. π.χ. "password365841" όπου password ο κωδικός τού APPLE ID (αυτού που "δανείζεσαι"). Το γράφεις όλο δηλαδή στο πεδίο τού password, δεν βγάζει χωριστό πεδίο.

Δημοσ.

λοιπον στο 4αρι σαν icloud εχει το καινουργιο..

παω ρθμισεις μετα itunes kai app store και βαζω το αλλο icloud (email και password) + τον κωδικο επαληθευσης 
παλι μου λεει λαθος ομως

Δημοσ.

λοιπον στο 4αρι σαν icloud εχει το καινουργιο..

παω ρθμισεις μετα itunes kai app store και βαζω το αλλο icloud (email και password) + τον κωδικο επαληθευσης 

παλι μου λεει λαθος ομως

Το iCloud δεν παίζει ρόλο, μπορείς και πρέπει να έχει το δικό σου. 

Στο iTunes και app store γίνεται η δουλειά. Οι προσωρινοί κωδικοί έχουν ένα χρονικό περιθώριο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αν αργήσεις ή δοκιμάσεις να τον χρησιμοποιήσεις αργότερα δεν θα δουλέψει. Άστα ήσυχα 10 λεπτά και ξαναδοκίμασε με ηρεμία αλλά χωρίς καθυστερήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...