Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη με τα blouetooth δεν τα παω καλα μπορω να βαλω μια τετοια στο αυτοκινητο για ανοιχτη ακροαση ??

Θα δημιουργησει προβλημα στο κινητο μιας και απο οτι φανταζομαι θα μπει και ενας μαγνητης στην πλατη  του ?

Ευχαριστω

http://www.skroutz.gr/s/10328629/OEM-Magnetic-Car-Air-Vent-Mount-EY5623565.html

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο είχε γνωστός μας.

Αποτέλεσμαα να του σπάσει ο δεξί αεραγωγός.

Εάν έχετε σύγχρονο ραδιόφωνο κοιτάξτε τη λύση για  Bluetooth Car Kit.

Συγκεκριμένα καλά λόγια έχω ακούσει για τα Parrot. (60-80€)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα .Εχω οθονη Kenwood 2din και εχω βαλει και bluetooth αλλα αλλες φρες δουλευει και αλλες οχι .

Τα Parrot ειναι παρα πολυ καλα αλλα νομιζω ειναι αρκετα πιο ακριβα.Ειχα σε προηγουμενο αμαξι  αυτό .

Επερνε ρευμα από το αυτοκινητο και εκοβε αυτόματα τον ηχο από το ραδιοφωνο.

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Απ οτι καταλαβαινω φιλε μου απο το λινκ δεν χρειαζεται να το κολλησεις.ενα φυλλο μαγνητη ειναι οποτε μπορεις να το βαλεις μεσα απο τη θηκη του κινητου σου.εγω πιο πολυ για τον αεραγωγο του αυτοκινητου θα αγχωνομουνα.

• Like 2
Δημοσ.

Απ οτι καταλαβαινω φιλε μου απο το λινκ δεν χρειαζεται να το κολλησεις.ενα φυλλο μαγνητη ειναι οποτε μπορεις να το βαλεις μεσα απο τη θηκη του κινητου σου.εγω πιο πολυ για τον αεραγωγο του αυτοκινητου θα αγχωνομουνα.

Σε ευχαριστω πολύ .Δεν εχω από τις κλασικες θηκες στο κινητο γιατι το βαζω σε θηκη στην ζωνη του παντελονιού.Σαν...πιστολέρο .Πραγματι ο φοβος για τον αεραγωγο είναι σημαντικος να κρεμοντε 150γρ από αυτόν .

ΟΙ βασεις με βεντουζα κανουν μονο για το παρπριζ αλλα θα ενοχλεί εκει το κινητο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...