Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά η ταχύτητα εγγραφής αναφέρεται κάπου στα 10 - 15 mb/s  σε τεστ που έχουν κάνει , άλλωστε είναι  XC  1  , οπότε λογικό .

Η ταχύτητα ανάγνωσης αντίστοιχα είναι πολύ καλή και φτάνει και τα 80 mb/s .

Καλά για τα χρήματα της, είναι οκ πιστεύω.

Αν δώσεις και άλλα 15 ευρώ, πας στην πιο γρήγορη την Extreme Pro.

Αυτήν την στιγμή στην DSLR χρησιμοποιώ χωρίς προβλήματα μια Sandisk Ultra SDHC 16GB που και αυτή αναγράφει 30mb/s.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι λογιστικό, ειναι θέμα μαρκετινγκ.

Είναι και τα δύο.Είναι αρκετά τα καταστήματα που διατηρούν 2 διαφορετικές επιχειρήσεις για το μεν και για το δε.

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι κατι που το κανουν εδω και 10 χρονια οι μεγαλες αλυσιδες. Εννοειται οτι για να παρεις κατι σε τιμη web πρεπει να το παραγγειλεις ηλεκτρονικα με παραλαβη απο καταστημα. Μαλιστα σε μικρα μαγαζια μου εχει τυχει και χωρις παραγγελια να μου πουν απο το τηλεφωνο "ναι ελατε θα το παρετε τοσο" ενω σε αλυσιδες αυτο δεν παιζει με τιποτα πρεπει να κανεις οπωσδηποτε παραγγελια αλλιως ΔΕΝ.

Θεωρω δεδομενο οτι ολοι εδω μεσα γνωριζουν οτι για να παρουν κατι σε καλη τιμη web πρεπει πρωτα να κανουν την παραγγελια τους και οχι να πανε στο ασχετο. Αν πωλουσαν σε ολους φτηνα τα μαγαζια θα ειχαν κλεισει.

Αλλα δεν ξερω τι σχεση εχουν ολα αυτα με το τοπικ.   :)

Στο Πλαίσιο μου έχει τύχει να μην έχω κάνει κράτηση προϊόντος μέσω του site τους και ζητώντας απο τον υπάλληλο για κάποια έκπτωση, αυτός να περνά τιμή web.

Σε άλλες μεγάλες αλυσίδες δεν έχω συναντησει ακόμη κάτι τέτοιο.

Λογικά όσο ο ανταγωνισμός θα ανεβαίνει , όλο και παρομοιες "εξυπηρετήσεις" θα γίνονται.

Δημοσ.

Καλά για τα χρήματα της, είναι οκ πιστεύω.

Αν δώσεις και άλλα 15 ευρώ, πας στην πιο γρήγορη την Extreme Pro.

Αυτήν την στιγμή στην DSLR χρησιμοποιώ χωρίς προβλήματα μια Sandisk Ultra SDHC 16GB που και αυτή αναγράφει 30mb/s.

Μπορείς να εξηγήσεις που βλέπεις τα 30 mb/s εγγραφή ? 

Αυτο διόρθωσα οτι για την κάρτα  του θέματος αναφέρουν σε τεστ 10 - 15 mb/s εγγραφής .

Η ένδειξη Ι που έχει αυτό σημαίνει .

Link.png Site: link

Φιλικά το λέω προς αποφυγή  παρερμηνίας τύπου της κάρτας .

B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να εξηγήσεις που βλέπεις τα 30 mb/s εγγραφή ? 

Αυτο διόρθωσα οτι για την κάρτα  του θέματος αναφέρουν σε τεστ 10 - 15 mb/s εγγραφής .

Η ένδειξη Ι που έχει αυτό σημαίνει .

Link.png Site: link

Φιλικά το λέω προς αποφυγή  παρερμηνίας τύπου της κάρτας .

B)

http://www.plaisio.gr/fotografia-video/accessories/kartes-mnimis/SanDisk-Ultra-microSDHC-64GB-Class-10-SDSQUNC-064G-GN6IA.htm

"Με δυνατότητα εγγραφής μέχρι 30ΜΒ/s,τεχνολογίες εγγραφής video Class 10 και U1, είναι ιδανική για εγγραφή και αναπαραγωγή σε Full HD! (Η ταχύτητα εξαρτάται και από τις δυνατότητες της συσκευής που την χρησιμοποιεί)."

Οπότε ίσως και οι μετρήσεις που λές μπορεί να μην χρησιμοποιούν το 100% της κάρτας.

Επαλαμβάνω ότι οποίος θέλει κάτι πιο γρήγορο πάει σε Extreme PRO που κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ παραπάνω και θα του χρησιμεύσει στο μέλλον και σε άλλες απαιτιτικές συσκευές.

Ναι δεν υπάρχει θέμα συζήτηση κάνουμε.

Υ.Γ.

Είδα τώρα και το λινκ του review που λές.

Ναι όντως λέει για μετρήσεις εγγραφής γύρω στα 15mb...

Επεξ/σία από Leon90
  • Like 1
Δημοσ.

H έως 80MB/Sec για μεταφορά αρχείων μου κάνει - η εγγραφή μέχρι 30ΜΒ/s πρέπει να είναι αρκετά αργή . Στην πράξη 17-20 εχω στα sd copy  με αυτή http://www.e-shop.gr/kingston-sd10vg2-32gb-32gb-sdhc-class-10-uhs-i-p-PER.557493

. Super τιμές στις μνήμες έχει  το πλαίσιο μόνο 46  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου κοντά πρωτοχρονιά πήρα 2 τέτοιες απο pc1 5 ή 5,5 τη μια. Την έβαλα σε raspberry pi αλλά κολλάει που και που χωρίς βέβαια να μπορω σίγουρα να πω οτι φταίει η κάρτα.

Δημοσ.

Εχω παραγγελει την δευτερα την 32 gb,και ακομα αναμονη ενω λεει οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο.Θα ακυρωσει και θα δωσω 3-4 ευρω να την παρω απο αλλου γιατι βλεπω να περιμενω 2 εβδομαδες.

Δημοσ.

Την παρελαβε κανεις? Την παρηγγειλα την προηγουμενη Δευτερα που ειδα το θεμα, τους πηρα την Παρασκευη και ειπανε οτι Δευτερα με Τριτη θα ηταν εδω (Βολο).

Δημοσ.

Καλά που μου το θύμησες.

Είχα ρίξει παραγγελία την προηγούμενη δευτέρα, (έλεγε παραλλαβη σε 2-3 εργάσιμες.) Παίρνω τηλέφωνο την Παρασκευή που μας πέρασε και μου λένε αύριο Σάββατο θα παραλλαβουμε.

Ε ακόμα σήμερα Τετάρτη και ακόμα στην αναμονή είμαι. Πέρασαν 10 μέρες και φαντάσου έλεγε 2-3 εργάσιμες και καλά. (Αθήνα είμαι εγώ)

Δημοσ.

Ρώτησα σήμερα και μου ειπε οτι αναμενεται παραλαβη 23/3 οποτε αν ολα οκ τοτε θα ειναι διαθεσιμες Παρασκευή ή Δευτερα. Ευτυχώς δε μου χρειάζεται γιατί την πήρα για καβάτζα

Δημοσ.

Ναι καλά

Όλο αναμένουν αυτοί απλά βάζουν μερικές μέρες λιγότερο για να μην ξενερώνουν οι πελάτες και να ρίχνουν παραγγελίες...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...