Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάρτα μνήμης SANDISK SDSQUNB-016G-GN3MN ULTRA MICRO SDHC 16GB στα 6,49 από το newsletter του eshop

(Το παρακάτω link παίρνει και την έκπτωση του newsletter)

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1703035un7y499383ay3998yg5

Τιμή στο skroutz από 7,20 (χωρίς βέβαια τα μεταφορικά που ειναι και το κρυφό κόστος)

http://www.skroutz.gr/s/7579241/Sandisk-Ultra-microSDHC-16GB-U1.html

Αν κάποιος μπει από το site του eshop και καταλήξει στο παρακάτω, βγαίνει 8,50 και χρησιμοποιώντας τον κωδικό OFFER1709 πέφτει πάλι στα 6,49

http://www.e-shop.gr/sandisk-sdsqunb-016g-gn3mn-ultra-micro-sdhc-16gb-uhs-i-class-10-p-PER.576964

PER.576964.jpg

• Like 7
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για χρήση σε φωτογραφική μηχανή με αντάπτορα σε SD αξίζει σε σχέση με άλλες εναλλακτικές που βρίσκεις στο σκρουτζ σε αντίστοιχη τιμή;

Δημοσ.

Ψαχνόμουν αυτό το διάστημα για μια κάρτα τουλάχιστον 32gb για την DSLR που έχω.

Η 64αρα της προσφοράς πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή και για λήψη φωτογραφιών αλλά και για λήψη βίντεο.

(class 10, 80 mb/s read , 30 mb/s write).

Θα πρέπει να δείς κιόλας αν είναι συμβατή η κάρτα με την φωτογραφική σου μηχανή.

Δημοσ.

Ψαχνόμουν αυτό το διάστημα για μια κάρτα τουλάχιστον 32gb για την DSLR που έχω.

Η 64αρα της προσφοράς πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή και για λήψη φωτογραφιών αλλά και για λήψη βίντεο.

(class 10, 80 mb/s read , 30 mb/s write).

Απλά η ταχύτητα εγγραφής αναφέρεται κάπου στα 10 - 15 mb/s  σε τεστ που έχουν κάνει , άλλωστε είναι  XC  1  , οπότε λογικό .

Η ταχύτητα ανάγνωσης αντίστοιχα είναι πολύ καλή και φτάνει και τα 80 mb/s .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος για τον ενθουσιασμο που βλεπω σε πολλες απαντησεις, κοιταξτε απλα το ιστορικο τιμων. Αν εξαιρεσουμε το τελευταιο διμηνο που εχει ανεβει στα 7€ στα αλλα καταστηματα, ειχε επι 8 μηνες απο 4€, 5€ (το μεγαλυτερο διαστημα) και  6€ στην χειροτερη. Ειδικα για οποιους ειναι κοντα σε καποιο καταστημα που το ειχε 4-5-6€ θα ηταν πολυ καλυτερη αγορα.

post-83099-0-04922200-1489387903_thumb.png

Επισης με αφορμη το "(χωρίς βέβαια τα μεταφορικά που ειναι και το κρυφό κόστος)" και για οποιον δεν γνωριζει, να πουμε:

Μεταφορικα εχει και το ισοπ, 3€ για Αθηνα και πολεις με eshop points ή 5.5€ λεει στο σαιτ για τις υπολοιπες περιοχες. Αλλο μαγαζι βλεπω πχ εχει 2.5ευρω μεταφορικα.

Ετσι το θεμα εχει νοημα αυτη μονο την στιγμη και για παραλαβη μονο απο καταστημα τους, τα οποια βεβαιως ειναι πολλα. Μονο ετσι εχουμε το 10% διαφορας. Αφου ακομα και τωρα αν παραγγειλει κανεις με μεταφορικα για παραδοση, η διαφορα της τιμης ειναι απο 0.5ευρω στην καλυτερη περιπτωση (5%) που ειναι σε κεντρο, μεχρι και πιθανον  ακριβοτερη στο ισοπ αν παει με τα μεταφορικα των 5.5ευρω.

• Like 3
Δημοσ.

matrixx συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές.

Το κρυφό κόστος το λεω με την έννοια οτι πολλά σκρουτζομαγαζα, ειδικά αυτά που ειναι ψηλά με χαμηλή τιμή, δεν προσφέρουν τιμή web για παραλαβή απο το κατάστημα. Π.χ. λένε τιμή καταστήματος 20Ε, τιμή web 14E, κερδιζετε 6Ε (έκπτωση 30%) αλλά με τα μεταφορικά πάει πάλι στα 19Ε.  Είναι βασικός λόγος που σχεδόν ποτέ δεν εχω καταφέρει να ψωνίσω απο μαγαζιά με πολύ χαμηλή τιμή. Αντίθετα αλλα πιο γνωστα, μπορεις να αγοράσεις απο το μαγαζι με τιμή web. Ακομα και το public, κάνεις κράτηση και περνάς και το παιρνεις σε τιμή web. 

Μια ακομα παραμετρος ειναι οτι σε επαρχιακές πόλεις, όπως εδω που ζω, τα καταστήματα ειναι περιορισμένα και μεταφορικά δε συμφερουν για τετοιες μικρές αγορες. Π.χ. μια 16αρα κάρτα μνήμης θα την πλήρωνα κοντά στα 12 ευρω, ενω τώρα θα την πάρω 7. Βέβαια ακομα κι αν ζουσα αθήνα ή σαλονίκη, σιγά μην πήγαινα στην αλλη ακρη της πολης για 5 ευρω, θα το πλήρωνα σε βενζίνη. 

Ακόμα και οταν την είχε 5Ε το pc1, εμένα δε με σύμφερε να την αγοράσω απο εκεί. Γενικά πάντως το eshop με τα eshop points δουλευει καλα στην επαρχία. 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Ξεφευγει λιγο η κουβεντα με αυτα που λες, αλλα απλα να προσθεσω οτι απο οποια (μικρα-μεγαλα) μαγαζια εχω ψωνισει με παραλαβη απο καταστημα-εδρα τους, ΟΛΑ  μου χρεωσαν κανονικα την τιμη παραγγελιας και οχι τιμη καταστηματος που λες. Ισως δεν επεσα στις ελαχιστες ισως περιπτωσεις στις οποιες αναφερεσαι.

• Like 3
Δημοσ.

Με εξαιρεση το eshop ολα στην επαρχια που ζω εχουν 2 τιμες και γδερνουν ασχημα αμα αγορασεις απο καταστημα .

χρεωσαν τιμή web γιατι τα κλεινεις/πληρωνεις web με παραλαβη/πληρωμη στο καταστημα - είναι ο κανόνας εδω 

Κοτσοβολος/Public/Plaisio ακομα και μικροτερα  - για τον ενθουσιασμο ειναι μάλλον τα 0 μεταφορικα στα points οχι τοσο η φοβερη προσφορα .

Δημοσ.

Ξεφευγει λιγο η κουβεντα με αυτα που λες, αλλα απλα να προσθεσω οτι απο οποια (μικρα-μεγαλα) μαγαζια εχω ψωνισει με παραλαβη απο καταστημα-εδρα τους, ΟΛΑ  μου χρεωσαν κανονικα την τιμη παραγγελιας και οχι τιμη καταστηματος που λες. Ισως δεν επεσα στις ελαχιστες ισως περιπτωσεις στις οποιες αναφερεσαι.

Αυτό που λέει είναι πως αν πας σε σκρουτζομάγαζο που έχει φυσικό κατάστημα χωρίς να κάνεις παραγγελία online τότε  σε χρεώνουν με τιμή καταστήματος και όχι με τιμή web.Μου έχει τύχει και εμένα σε φαρμακείο που έχει online shop.Προφανώς είναι λογιστικό το θέμα.

Δημοσ.

Αυτό που λέει είναι πως αν πας σε σκρουτζομάγαζο που έχει φυσικό κατάστημα χωρίς να κάνεις παραγγελία online τότε  σε χρεώνουν με τιμή καταστήματος και όχι με τιμή web.Μου έχει τύχει και εμένα σε φαρμακείο που έχει online shop.Προφανώς είναι λογιστικό το θέμα.

Δεν ειναι λογιστικό, ειναι θέμα μαρκετινγκ. Το ίδιο προϊόν μπορει να στο δώσει με έκπτωση.

Αμα μπεις τυχαία σε ένα μαγαζί, είσαι ψιλο-διαθετειμένος να ψωνίσεις και το χέρι εχει ήδη μπει στην τσέπη. ΑΡΑ ειναι πιο ευκολο να δώσεις περισσότερα λεφτα. 

Οταν ψάχνεις στο web ο καταστηματάρχης εχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό και ενα πελάτη που ψάχνει (προ internet θα έμπαινε σε πολλά μαγαζιά να κανει έρευνα αγορας). Αρα για να μην τον χάσει, του δίνει καλύτερη τιμή και δευτερον ευελπιστει οτι αμα μπει στο μαγαζί του θα πάρει και κατι αλλο (προιον κράχτης)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μα αυτο ειναι κατι που το κανουν εδω και 10 χρονια οι μεγαλες αλυσιδες. Εννοειται οτι για να παρεις κατι σε τιμη web πρεπει να το παραγγειλεις ηλεκτρονικα με παραλαβη απο καταστημα. Μαλιστα σε μικρα μαγαζια μου εχει τυχει και χωρις παραγγελια να μου πουν απο το τηλεφωνο "ναι ελατε θα το παρετε τοσο" ενω σε αλυσιδες αυτο δεν παιζει με τιποτα πρεπει να κανεις οπωσδηποτε παραγγελια αλλιως ΔΕΝ.

Θεωρω δεδομενο οτι ολοι εδω μεσα γνωριζουν οτι για να παρουν κατι σε καλη τιμη web πρεπει πρωτα να κανουν την παραγγελια τους και οχι να πανε στο ασχετο. Αν πωλουσαν σε ολους φτηνα τα μαγαζια θα ειχαν κλεισει.

Αλλα δεν ξερω τι σχεση εχουν ολα αυτα με το τοπικ.  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...