ReaperX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι καλή προσφορά: Τα εύσημα στο μέλος TheAccountant http://www.barclays.co.uk/Helpsupport/FreeInternetSecuritySoftwarefromKasperskyBarclays/P1242557966961 Bάζουμε κανονικά στοιχεία πλην χώρας που αφήνουμε UK.Στο οnline banking membership βάζουμε 12 φορές το 0. Πληρωμή με κάρτα ή paypal και έρχεται με email ο κωδικός ενεργοποίησης. Μπορεί να προστεθεί και σε ήδη ενεργή συνδρομή μέσα στο Kaspersky και θα ενεργοποιηθεί με το που λήξει η παλαιότερη. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2017 από matrixxx 21
konstantin79 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 το μόνο που θελει προσοχή ειναι οταν μας παει στο site του kaspersky αν η τιμολόγηση είναι σε EURO να το γυρίσουμε GBP αλλιώς εμφανίζει άσχετη τιμή! 1
gkarabid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Παίδες σε σύγκριση με την προσφορά που έτρεχε (και πήρα και με βγάζει την Παναγία ) το antivirus bitdefender ποιο είναι ποιο ελαφρή και δουλεύει απροβληματιστα ; Και τέλος αν έχει Ελληνικά!!!
ReaperX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Bitdefender δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά απ το Kaspersky έχω μείνει ικανοποιημένος ενα χρόνο που το χρησιμοποιώ και μου φαίνεται αρκετά ελαφρύ συν ότι δεν πρηζει με ειδοποιήσεις κτλπ. Ναι έχει ελληνικά. 2
_emperor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν υπαρχει περιπτωση να μας πεταξουν Blacklist?
dimyok Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 To avg pro εχω τωρα - να υποθεσω οτι το Total Security ειναι πιο βαρυ ?
gkarabid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Οκ το πήρα και αυτό αφού ήθελα δύο άδειες για το μαγαζί..
nikolop Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 παντως αναφερει αυτο με αστερισκο κατω... *Your Kaspersky licence will be blacklisted and you will be refunded if your Membership ID is not verified by Barclays. οποτε θα δουμε τι θα γινει...
ReaperX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δε νομίζω να γίνει κάτι,αλλά κ να γίνει εφόσον αναφέρει για refund τι είχαμε τι χάσαμε
gkarabid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Bitdefender δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά απ το Kaspersky έχω μείνει ικανοποιημένος ενα χρόνο που το χρησιμοποιώ και μου φαίνεται αρκετά ελαφρύ συν ότι δεν πρηζει με ειδοποιήσεις κτλπ. Ναι έχει ελληνικά. Στα Ελληνικα πως το γυρναμε φιλε μου γιατι δεν το βρισκω? Εκανα εγκατασταση Αγγλικα (δεν ειχε αλλοι γλωσσα για επιλογη) και τωρα τιπ.....
katsikoula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν υπαρχει περιπτωση να μας πεταξουν Blacklist? παντως αναφερει αυτο με αστερισκο κατω... *Your Kaspersky licence will be blacklisted and you will be refunded if your Membership ID is not verified by Barclays. οποτε θα δουμε τι θα γινει... Είμαι στην 355η μέρα της συνδρομής μου και ακόμα να μου κάνουν blacklist τον κωδικό. Χθες αγόρασα και άλλον έναν κωδικό για ακόμα 1 έτος. Πιστεύω θα είμαστε εντάξει
coxy13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Σούπερ.. Ευχαριστώ πολύ και μπράβο στον Accountant 1
Silverage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Θα αγοράσω 1-2 να έχω. Έχω και άλλον ένα απο την προηγούμενη προσφορά με τα 2€ οπότε για 3 χρόνια θα είμαι ok.
stedes Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Στα Ελληνικα πως το γυρναμε φιλε μου γιατι δεν το βρισκω? Εκανα εγκατασταση Αγγλικα (δεν ειχε αλλοι γλωσσα για επιλογη) και τωρα τιπ..... Κανείς απεγκατασταση το αγγλικό ,κατεβάζεις το ελληνικό αντίστοιχο της έκδοσης που έχεις από το site της kaspersky εδώ, βάζεις τον κωδικό σου και είσαι έτοιμος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα