De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Λοιπόν : https://www.youtube.com/playlist?list=PLvKbarVtwhUue-xwasd2WUMrkK0CEm6yy Δες και βγάλε συμπέρασμα μόνος σου. Πολλά από αυτά δε θα τα βρεις Ελλάδα, εγώ χρησιμοποιώ της Wurth.
deadwar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Θα βάλω στο επόμενο γέμισμα την shell v racing και ένα καλό καθαριστικό και ελπίζω να καθαρίσει. Όπως είπα το αμάξι το έχω σαν καινούργιο με όλα τα σέρβις και έξτρα απλά θέλω να μείνει και ο κινητήρας σαν καινούργιος με 103000 που έχει τώρα.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Πες μας αν καταλάβεις διαφορά.. Διαφορά χωρίς να βγάλει μπουζί και να κοιτάξει με ενδοσκοπική κάμερα το πριν κ μετά δε πρόκειται να δει το πιο πιθανό. Γι αυτό πόσταρα τα βίντεο. Υπάρχουν και σε ταμπλέτες πάντως, βάζεις μια σε άδειο ρεζερβουάρ και φουλάρεις, βέβαια δε νομίζω να κάνουν και πολλά...
deadwar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν θα καταλάβω τώρα και πολλά άλλα θέλω στο επόμενο σέρβις να μου πει ο μηχανικός ότι βλέπει κινητήρα σε άριστη κατάσταση
NT1G Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Διαφορά χωρίς να βγάλει μπουζί και να κοιτάξει με ενδοσκοπική κάμερα το πριν κ μετά δε πρόκειται να δει το πιο πιθανό. Γι αυτό πόσταρα τα βίντεο. Υπάρχουν και σε ταμπλέτες πάντως, βάζεις μια σε άδειο ρεζερβουάρ και φουλάρεις, βέβαια δε νομίζω να κάνουν και πολλά... Και θα δει τον κύλινδρο και; Για μπεκ δεν γίνεται η συζήτηση;
deadwar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 You have a point. Όπως προείπα αυτό που θέλω να καθαρίσει όσο καλύτερα γίνεται είναι τα μπεκ. Και στη συνέχεια να υπάρχει κάτι να τα συντηρεί καθαρά αυτά και τον κινητήρα. Για το 2ο κατέληξα στην racing. Για το 1το είναι τόσα πολλά τα καθαριστικά που δεν ξέρω ποιο να βάλω στο επόμενο γέμισμα..
teddy71 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Σου έχουν πει στο συνεργείο οτι τα μπεκ είναι βρώμικα ή οτι υπάρχει πρόβλημα? Βλέπεις καμμία διάφορα στην απόδοση απο οτι στην αρχή; όταν λες παλιό? ποσο παλιό είναι. Τζάμπα ψαχνεσαι νομιζω. Άντε να σου φύγει η περιέργεια βάλε τις επόμενες 2-3 φορες β παουερ και αμα δεις καμμία διάφορα σφύρα κλέφτικα. Έχε υπόψη οτι ο κατασκευαστής σου προτείνει συγκεκριμενα καύσιμα και το πιθανότερο η 100αρα δεν είναι μεσα , επίσης απευθυνεται σε συγκεκριμένης κατηγορίας αυτοκίνητα. Θα μπορουσες να βάλεις και καποιο προσθετο πχ της liqui moly το injection cleaner που θεωρούνται πολύ καλά.
deadwar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μου έχουν πει ότι αυτοκινητο του 99 με 103000 χιλιόμετρα σίγουρα τα μπεκ θα θέλουν καθάρισμα αλλά δεν αναλαμβάνει κάνεις!!! Για αυτό θέλω ένα καλό καθαριστικό να το βάζω μια φορά ανα 1000 χιλιόμετρα περιπου και μετά μια βενζίνη πολλή καλή για άψογη συντήρηση κινητήρα και κτλ μερών του... Το liquid που μου προτείνεις γράφει να το βάζεις σε κάθε γέμισμα. Εγώ θέλω αν γίνεται όπως είπα να βάλω ένα που να κάνει καθαρισμό 1 φορά ανα τα χιλιόμετρα που έγραψα πιο πάνω και την βενζίνη που γράφω από κάτω για το θέμα συντήρηση. Έχεις δίκιο ως προς το τι προτείνει ο κατασκευαστής μιας και είδα στην τάπα να γράφει 95 οκτανια. Άρα να βάλω την v power και όχι την racing, σωστα; Τονίζω ότι με νοιάζει η συντήρηση και αποδοση του κινητήρα σαν καινούργιο και όχι η απόδοση από άποψη να κερδίσω μισό ίππο! Σας κούρασα το ξέρω Αλλά.. . Πρόσεχε για να έχεις λένε
teddy71 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Ναι απέφυγε την 100αρα. Tο liquid moly το βάζεις κάθε 2000 χλμ "Suitable for all gasoline engines – as a preventative measure or to solve problems. Tested safe with catalytic converters and turbochargers. For adding directly to the fuel tank. 300 ml are sufficient for up to 70 l fuel. Effect lasts up to 2,000 km." 103.000/χλμ σε 18 χρόνια λιγα μου φαίνονται αν είναι δικο σου τοτε οκ αν είναι 2ο χερι πιθανόν να έχει γυρισμένα χλμ. Πάντως βγαίνει γύρω στα 6-7000χλμ το έτος και αν λες οτι γινόταν σερβίς κάθε 10-15000χλμ δηλαδή κάθε 2χρονια μονο καλη συντηρηση δε το λες. Όλοι οι κατασκευαστές ειδικα στα παλιά αυτοκίνητα λένε αλλαγή λάδια κάθε χρονο ανεξαιρέτως χλμ και αρκετοί κάθε 6μηνες λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών σκόνη, υψηλές θερμοκρασίες οποτε αν θες καταρχήν καλη συντηρηση αλλάζεις λάδια και φιλτρο τουλαχιστον μια φορά το χρονο και ακολουθεις και τις οδηγίες που δινει ο καστευσταστςις και για τα υπολοιπα φίλτρα, βαλβολινες, αντιψυκτικό, υγρά φρένων. Με το να καθαρίσεις μπεκ και τα λάδια και τα υπολοιπα να τα αλλαζεις κάθε 2+ χρόνια μονο καλή συντηρηση δεν είναι. 1
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Για ποιό λόγο δεν αναλαμβάνουνε το καθαρισμό μπέκ, δέν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό? Πάντως να ξέρεις 40-50ευρω στοιχίζει, ρωτησα για το δικό μου αμάξι. Η διαδικασία γίνεται με υπέρηχους. Έχεις κάποιο πρόβλημα και θες να τα καθαρίσεις? Kάνε 1 πλήρες Service(Λάδια, Φίλτρα{Βενζινης-Λαδιου-Αερα-Καμπίνας εάν έχει}, Μπουζί, καθαρισμό πεταλούδας γκαζιού) και παρακολούθησε το. Τα λάδια καλό είναι να τα αλλάζεις ανα 10.000χλμ, τι λάδια βάζεις? 1
teddy71 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Για ποιό λόγο δεν αναλαμβάνουνε το καθαρισμό μπέκ, δέν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό? Πάντως να ξέρεις 40-50ευρω στοιχίζει, ρωτησα για το δικό μου αμάξι. Η διαδικασία γίνεται με υπέρηχους. Έχεις κάποιο πρόβλημα και θες να τα καθαρίσεις? Kάνε 1 πλήρες Service(Λάδια, Φίλτρα{Βενζινης-Λαδιου-Αερα-Καμπίνας εάν έχει}, Μπουζί, καθαρισμό πεταλούδας γκαζιού) και παρακολούθησε το. Τα λάδια καλό είναι να τα αλλάζεις ανα 10.000χλμ, τι λάδια βάζεις? Σωστος ειδικα ο καθρισμος πεταλουδας επιβαλεται μετα απο τοσα χρονια. Τα λαδια ετησιος ασχετα με τα χιλιομετρα, δεν κρατανε να τα αφηνεις πχ 2 χρονια οξυδωνονται αμα μενουν για πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα. Αν ειναι ημισυνθετικα μαξ 7500 χλμ αν ειναι 100% συνθετικα τοτε 10-12000 χλμ. 1
deadwar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Για να απαντήσω και στους 2 σας λάδια εννοείτε ότι ότι και να γίνει αλλάζω κάθε χρόνο μαζί με το φίλτρο. Πριν ένα μήνα άλλαξα ότι φίλτρο υπήρχε + καθαρισμό πεταλούδας + αλλαγη αυτόματο δυναμο + αλλαγη λαστιχα +υγρά φρένων+ ρουλεμάν τροχών και έχω κανονίσει και για αλλαγή ιμάντα τον Μάιο μιας και έχουν περάσει 3 χρόνια από την τελευταία αλλαγη αν και είχε αλλαχτηκε στα 75000 χιλιόμετρα αλλά ο μάστορας είπε ότι μετά από τόσα χρόνια χάνει την ποιότητα του και θέλει αλλαγη. Ναι κάνω το πολύ 6000 χιλιόμετρα τον χρόνο μιας και το χρησιμοποιώ για να πάω στην δουλειά και ψώνια και τυχαίνει να είναι και τα 2 κοντά στο σπίτι μου.. Να φανταστείτε από το 2012 μέχρι σήμερα έχω κάνει 28000 χιλιόμετρα! Κάνω ότι μου πει ο μάστορας Για να είναι σε κατάσταση καινούργιου. Οι χρόνοι που έγραψα πιο πάνω είναι ενδεικτικοί. Αν μου πει ότι πρέπει να του κάνω σέρβις τον αλλο μήνα γιατί θέλει αλλαγη κάτι τότε θα το πάω. Για αυτό και όπως είπα καταφέρνω να το έχω σαν καινούργιο Ένα καλό φανοποιειο να βρω κιόλας να φύγουν κάτι γρατζουνιές και θα ήμουν ευτυχισμένος. 1
aristos12 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 χρησιμοποιώ αυτό εδώ κ 6 χρόνια σέ 3 αμάξια δεκαετίας + μέ πολλά χλμ τά αμάξια ,μπαίνει στό ντεπόζιτο βενζίνης (προσοχή κάθε 4.000 χλμ οχι λιγότερα) κ εχω δεί μεγάλη διαφορά στό τράβηγμα κινητήρα κ στό ρελαντί ,κοστίζει 5 ευρώ περίπου , αν τό αγοράσεις νά προσέξεις μόνο νά ειναι γιά βενζίνη (petrol) γιατί εχει κ γιά πετρέλαιο (diesel) αν τό ρίξεις μέσα στό ντεπόζιτο πρέπει νά ειναι γεμάτο κ οχι μισοάδειο η αδειο κ θέλει νά ταξιδέψεις την ιδια ημέρα αν μπορείς στην εθνική π.χ. μέ πολλά κ συνεχή χλμ ,αν τό βάλεις κ κινείσαι μόνο καθημερινά 4-5 χλμ μήν τό βάλεις καλύτερα δέν θά δείς καμιά διαφορά,εγώ τό βάζω πάντα την ιδια ημέρα πού εχω νά κάνω ταξίδι στην εθνική ,ειναι λίγο μπέρδεμα νά τό ρίξεις μέσα στο ντεπόζιτο (οπως κ τά αλλα σαν κ αυτό πού κυκλοφορούν) θέλει νά βάλεις στην μιά ακρη ενα πλαστικό χωνί +μισό μέτρο λάστιχο ποτίσματος πού θά μπαίνει στην εισοδο τού ντεπόζιτου κ κουνάς καλά τό μπουκαλάκι πρίν κ μετά τό ρίχνεις ολο μέσα ,σίγουρα υπάρχουν κ αλλα παρόμοια αλλά ειναι πολύ πιό ακριβά ,ομως τό ξαναγράφω οποιο κ νά βάλεις μέσα θά πρεπει τό αμάξι νά βγεί εθνική ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα