Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δίλλημα που αντιμετωπίζω είναι αυτό του τίτλου! Τι είναι καλύτερο παιδιά πλεον; διάβασα τόσα πολλά και έχω μπερδευτεί.

Το είναι καλύτερο για τον κινητήρα;

Επίσης θέλω να γίνει και καθαρισμός στα μπεκ αν γίνεται. Αυτό φαντάζομαι μόνο με καθαριστικό θα γίνει αλλά ποιο;

Δεν με νοιάζουν τιμές αρκεί να κάνουν δουλειά και όχι ζημιές.

Να σας προλάβω όσον αφορά στο καθαρισμό μπεκ ότι εδώ στην Κέρκυρα που μένω οι καλοί στα συνεργεία δεν αναλαμβάνουν τον καθαρισμό τους με υπέρυθρες στον φόβο μην καούν.

Οπότε η μόνη μου λύση είναι το καθαριστικο.

Μετά το καθαριστικό που πιστεύω να έχει κάποιος να μου προτείνει που να κάνει δουλειά, τι κανω;

Συνεχίζω με καθαριστικό πχ κάθε 5000 χιλιομετρα και μετά 100αρα;

Βάζω καθαριστικό μόνο μετά από Χ χιλιόμετρα και συνεχίζω με απλή βενζινη;

Η 100αρα κάνει δουλειά από άποψη συντήρησης του κινητήρα σαν καινούργιο ή τσάμπα χρηματα; αν κάνει δουλειά τότε Ποια εταιρεία έχει την καλύτερη;

Το αμάξι μου είναι skoda octavia '99 1600κ.

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαλε καθαριστικο μια μονο φορα στη σωστη αναλογια κι ασε τα περιττα εξοδα σε 100ρες που δεν ξερεις καν αν ειναι 100ρες. Το θεμα με τις 100ρες εχει συζητηθι πολλακις, ριξε μια ματια στα αντιστοιχα τοπικ και κανε αυτο που επιθυμεις.

ΥΓ. Θεωρητικα το καθαριστικο θα κανει δουλεια, αλλα εχε υποψιν σου οτι ειναι ειναι τοσο ισχυρο ωστε να μην πρεπει να το χρησιμοποιησεις 2η φορα για πολλες χιλιαδες χιλιομετρων (και προς θεου, οχι καθε 5.000χλμ καθαριστικο).

• Like 5
Δημοσ.

Αυτά διάβαζα και με μπέρδεψαν περισσότερο! Έχεις να προτείνεις κάποιο καθαριστικό να κάνει δουλεια; εγώ πχ σταμπαρα το Tunap 979. Να το πάρω ή υπάρχει κάτι καλύτερο και ποιο αξιοπιστο;

Δημοσ.

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε καθαριστικο για να ειμαι ειλικρινης.

Απλα με οσα διαβαζω περι 100ρας δεν θεωρω οτι η "ελληνικη 100ρα" εχει πολλες ελπιδες να επιτυχει καθαρισμο στα μπεκ ας πουμε ή εστω να τα κρατησει καθαρα σε βαθος χρονου..

Δημοσ.

Αυτό κάνω και εγώ αλλά όσο και να'ναι τα μπεκ θέλουν καθαρισμα. Κάνεις στην Κέρκυρα δεν αναλαμβάνει όποτε δεν έχω άλλη λύση. Το αμάξι έχει 103000 χιλιόμετρα όποτε πρέπει να γίνει κάτι :)

Δημοσ.

Ε ωραία, αφού το ένα δεν γίνεται το άλλο δεν υπάρχει κ.τ.λ. βάλε ένα καθαριστικό.

Με υπερήχους καθαρίζουν τα μπεκ, όχι με υπέρυθρες.

• Like 3
Δημοσ.

Η μονη σιγουρη και καλυ 100αρα ειναι η shell v racing.... Με την αναλογη τιμη φυσικα. Απο εκει και περα ειναι αναλογα τον βενζινα που θα πεσεις.

Η v racing ειναι η μονη που ΔΕΝ παραγεται στα δικα μας διυλιστηρια και ερχεται απεξω. Εαν την βαλεις σε ενα μπουκαλακι επισης θα διαπιστωσεις οτι ειναι η μονη λευκη βενζινη στην αγορα. 

Τωρα οσον αφορα τα καθαριστηκα για εμενα καλυτερα θα ηταν να τα πηγαινες σε καποιο μαγαζι τα μπεκ, αλλα αφου ειναι οπως τα λες 2 εταιριες. liqui moly και motul

Δημοσ.

Βαλε Shell Vpower,αξιζει και βγαζει το αμαξι περισσοτερα χιλιομετρα.Καθε τριτη ειναι ιδια τιμη με την απλη.Σε Skoda Fabia βαζουμε την Vpower,βγαζει περισσοτερα χιλιομετρα και με οτι μενει βγαζει και μερικες μερες χωρις να παει στο βενζιναδικο.Το ιδιο και στο αμαξι του πατερα μου που ειναι diesel.

Δημοσ.

Βαλε Shell Vpower,αξιζει και βγαζει το αμαξι περισσοτερα χιλιομετρα.Καθε τριτη ειναι ιδια τιμη με την απλη.Σε Skoda Fabia βαζουμε την Vpower,βγαζει περισσοτερα χιλιομετρα και με οτι μενει βγαζει και μερικες μερες χωρις να παει στο βενζιναδικο.Το ιδιο και στο αμαξι του πατερα μου που ειναι diesel.

Πρώτον είναι στην τιμή της απλής +1 λεπτό.

Δεύτερον υποτίθεται είναι 97αρα.

Τρίτον αν κινείσαι μόνο σε αστικό περιβάλλον μπορεί να σου βγάλει και λιγότερα χιλιόμετρα

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω την racing μόλις αδειάσω από αυτή που έχω τώρα. Μαζί με αυτήν θα βάλω και το καθαριστικό γιατί θέλω να καθαρίσουν κάπως και τα μπεκ και ελπίζω να δω διαφορες.

Δημοσ.

Τι προβλημα εχει το αυτοκ?

Αν το αυτοκ ειναι παλιο,2ο 3ο χερι ,χωρις καλα σερβις ,συχνες αλλαγες λαδιων φιλτρων πειραγμενο καυσιμο κτλ η ζημια εχει γινει..

Προσωπικα το να βαζεις 100αρα σε 18ετων αυτοκ μη τουρμπο πιστευω ειναι φειλ...αν εχεις χρηματα απλα αλλαξε αυτοκ.

πιο γρηγορο πιο ασφαλη και πιο οικονομικο θα ναι 100%

• Like 2
Δημοσ.

Παλιο είναι αλλά σε άριστη κατάσταση με συχνά σερβις ανα 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα και με μόνο 103000 χιλιόμετρα. Το προσέχω πολύ και μπορώ να πω ότι πάει και καλύτερα από πιο καινούργια. Απλά θέλω να είναι και ο κινητήρας όσο καλύτερα γίνεται και αν αυτό γίνει με την 100αρα τότε γιατί να μην το κανω;

Δημοσ.

τα μπεκ καθαριζονται με υπερηχους.η επομενη καλυτερη λυση ειναι η β παουερ η απλη,η οποια καθε τριτη ειναι σε τιμη απλης.εγγυημενα κανει δουλεια,σε ολα τα μερη απο τα οποια περναει.αν τα μπεκ εχουν πιασει αλατα,και δεν τα καθαρισει η β παουερ,κανενα καθαριστικο δεν θα τα καθαρισει.μονο υπερηχοι .αλλα δοκιμασε την β και μην χολοσκας.μαλλον περισσευουν......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...