depie Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 μια ερωτησουλαα... εχω προβλημα με την micro sd μου δεν την αναγνωριζει ουτε το κιν ουτε το λαπτοπ και μου ζηταει να κανω διαμορφωση αλλα θα χαθουν ολα .. τι μπορω να κανω??? προσπαθησα με διαφορα προγραμματα αλλα δεν γινετε κατι...
d@mi@NOS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Νομιζω οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις. Πιστευω οτι προηλθε λογο μη αποπροσαρτηση της καρτας απο καποια συσκευη.
CheOnWeb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Αν εννοείς προγράμματα ανάκτησης δοκίμασε κι άλλα. Αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα, παρ' το απόφαση, κάνε Quick Format (εκεί μπορεί να διαπιστώσεις ότι υπάρχει πρόβλημα hardware) και αν το κάνει ξαναδοκίμασε ανάκτηση. Μερικές φορές η ανάκτηση δουλεύει καλύτερα σε φορμαρισμένη κάρτα. Καλή τύχη
Diskimpex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πάντα κρατάμε και backup κάπου σε δεδομένα κάρτας
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 κάνε boot από linux live cd ,αν έχεις αρχεία που θέλεις να σώσεις πρώτα μήπως και τη δει κανονικά,αν όχι κάνε scan και διαμόρφωση από τα windows
whatsmyname Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εγω προτεινω να μην κανεις διαμορφωση γτ ενδεχεται να χασεις ολα σου τα αρχεια και να μην μπορεις να τα παρεις πισω.Αν δεν εχεις κρατησει backup και εχεις σημαντικα αρχεια μεσα τα οποια θες οπωσδηποτε τοτε μαλλον θα χρειαστει να πας σε καποια εταιρια ανακτησης αλλιως πετα την.Κανενα προγραμμα δεν προκειται να σε βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα