Secret Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες.. έχω παρατηρήσει περίεργα υψηλές θερμοκρασίες στο desktop μου.. ρίχτε μια ματιά και πείτε μου.. thanks in advance
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 παιζει ν ειναι λαθος και οι ενδειξεις...το ελπιζω βασικα...τσεκαρε bios,Οι θερμοκρασιες αυτες ειναι την ωρα που κανεις κατι βαρυ?
Secret Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Είναι το τρίτο πρόγραμμα που βγάζει παρόμοιες θερμοκρασίες.. τα bios βγάζουν λίγο πιο χαμηλές γιατί υποθέτω δεν τρέχει και τίποτα από πίσω..Είμαι και εκτός τώρα δεν μπορώ να κοιτάξω. Την ώρα που έβγαλα το σκρινσοτ ότι το είχα ανοίξει και ενδεικτικά άνοιξα και dota 2, δεν είναι και κανενα βαρύ παιχνίδι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ειναι ομως CPU heavy παιχνιδι απο οσο ξερω,δεν το παιζω κιολας για να χω προσωπικη αποψη,λιγο αυτο λιγο αν εχεις καμια stock ψυκτρα αν δεν εχεις αλλαξει κ παστα εδω και καιρο...φτασαμε στο θεμα!καλο θ ηταν αργοτερα και μια φωτο με idle θερμοκρασιες δλδ ανοιξε το PC και μην παιζει τιποτα στο background αστο λιγη ωρα και δες τ παιζει!
Secret Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι πάστα είχα βάλει μία μέτριας ποιότητας και τώρα αισίως κλείνει τους 13-14 μήνες χωρίς αλλαγμα.. για ψύξη δεν έχω την στοκ είχα παρει μαχιμη raijintek λεπτομερειες δεν θυμάμαι καθώς είμαι ον δε ροουντ. Θα ενημερώσω μόλις πάω σπίτι μήπως βρούμε άκρη γιατί θα κάψω τίποτα στο τέλος και θα κλαίω.
countass Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 στο bios φαίνεσαι μια χαρά.Ο επεξεργαστής επίσης δε έχει και τραγικά υψηλές ίσως να αυξάνεται και λόγω της μητρικής που νομίζω δείχνουν υψηλές.Βασικά δεν είμαι σίγουρος σε ποιο τσιπ αναφέρεται.Δεν ποστάρεις μία και κανένα άλλο; speedfan πχ
Alexlooker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 δεν σε προβληματιζει γιατι τα cpu cores εχουν διαφορες; εκει ειναι το προβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα