Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μου αρέσει που προσπαθείτε να εκλογικεύσετε το παράλογο...

Οι θήκες αυτές, απευθύνονται σε κομπλεξικούς νεόπλουτους, που θέλουν να κάνουν επίδειξη πλούτου στους ομοίους τους και μόνο.

Σε μεγάλο ποσοστό άεργες γυναίκες πλουσίων, με σκοπό της ζωής τους να φάνε τα λεφτά των ανδρών τους κι αν τελειώσουν, να βρούν το επόμενο κορόιδο.

Bonus: Αγαπημένη σειρά όλων αυτών: Sex & The City...

• Like 23
Δημοσ.

Καλα κανει και η Louis Vuitton και φυσικα καλα κανει και η apple. Φοβερη δουλεια της apple στο κομματι του marketing και πολυ καλες συνεργειες με εταιριες που ενισχυουν την premium εικονα των προϊοντων της. Τωρα....παρολο που iphone θα επαιρνα σαν κινητο ΜΟΝΟ αν με κρεμουσαν απ'τα @@χιδια και μου το δινανε και τζαμπα, δεν θεωρω πως οι εταιριες κανουν κατι μεμπτο...

Ουτε μπορουμε να χαρακτηρισουμε ετσι ή αλλιως αυτον που εχει τα λεφτα να παρει τα ακριβα αξεσουαρ...οσο ομως υπαρχουν ζωαδια που δινουν τρια (προσεξτε...οχι δυο....ΤΡΙΑ μηνιατικα τους) για να κρατανε iphone, τοτε αυτοδικαιως εχω κι εγω κι ο οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος το δικαιωμα να τους κραξουμε.

Αλλα τι να λεμε καθε φορα...σ'αυτη την κοινωνια ζουμε!

• Like 2
Δημοσ.

Και 2€ να ειχαν δεν θα αγοραζα αυτο το πραμα..

θα κυκλοφορησει και με 10 ευρω στα σκρουτζομαγαζα...!

Κλάμα!

• Like 2
Δημοσ.

το οτι σας πειραξε πιο πολυ το να σπασει το κινητου καποιου και αυτη τη σαπια θηκη απο τα ζωα που χρησιμοποιουνται για να φτιαχτει αυτη με ξεπερναει σαν ανθρωπο...κριμα μπορω να πω μονο!

Ενώ το εμπόριο λευκής σαρκός και τα ναρκωτικά δεν σε ξεπερνούν σαν άνθρωπο. Τρομερό το ότι άτομα σαν και εσένα έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους την αγορά προϊόντων με εγκληματικές πράξεις, έχουν χάσει κάθε έννοια προτεραιότητας στη ζωή και παρόλα αυτά θέλουν να κάνουν κήρυγμα ηθικής.

Όσο και να μας γράφεις για τους άμοιρους κροκόδειλους, οι μαλακίες που έγραψες, ειδικά στο δεύτερο ποστ σου δεν μαζεύονται, στο έγραψα και πιο πάνω.

• Like 5
Δημοσ.

Ο καθένας με τα χρήματα του να κάνει ότι θέλει.

Μην λέτε τέτοια.

Δεν είναι ακριβώς έτσι Στέλιο. Και στο human (μην πω child) trafficking κάποιοι έχουν λεφτά που πληρώνουν κάποιους άλλους ώστε να γίνεται η δουλειά.

Χωρίς να το παίζω φιλόζωος ή whatever, στο μυαλό μου είναι τουλάχιστον ανήθικο να πληρώνεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ για να αγοράσεις μια θήκη κινητού από δέρμα κροκόδειλου. Πόσο μάλλον τέτοιο ποσό.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια προφανως και υπαρχουν διαφορετικες αποψεις για αυτο ειμαστε ανθρωποι ουτως η αλλως...

Ουτε εγω προσπαθω να σας επιβαλλω τηνγνωμη μου ουτε εσεις πρεπει να προσπαθειται να περασετε την δικη σας για σωστη...

Πιστευετε οτι κανω λαθος?και οτι ειμαι υπερβολικος? ολα καλα...το ιδιο μπορει να πιστευω κ εγω για σας η μαλλον ακριβως το αντιθετο οτι ας πουμε ειστε απαθης καναπεδατοι που δεν σας νοιαζει τπτ απο τον κοινωνικο σας περιγυρω,ποιος θα σας κατηγορησει?ο καθενας επιλεγει μια σταση ζωης.

Ποιος εχει δικιο?

Κανεις και ολοι...ο χρονος μονο θα δειξει ουσιαστικα και αν προλαβει και αυτος ο αμοιρος οπως βιαζουμε καθε εννοια και ηθικη απο τα ματια!Εσεις απλα πιστευεται οτι εγω το κανω αυτο με λεξουλες και δεν δινειται σημασια σε αυτος που το κανουν με πραξεις,χανεται το δασος βλεπεται το δεντρο και δυστηχως δεν ειστε εσεις αλλα ουτε κ εγω οι πυροσβεστες που θα σβησετε την φωτια του ΔΑΣΟΥΣ το πολυ πολυ να σβησετε το δεντρο...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...