Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που παίρνουν το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, τα καλύπτουν με χρυσό και άλλα πανάκριβα υλικά (όπως διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους) και τα πωλούν για αστρονομικά ποσά.

Τώρα, έρχεται η γνωστή εταιρεία Louis Vuitton να ανακοινώσει θήκες για τα παραπάνω κινητά, που είναι ακριβότερες από το… περιεχόμενο τους, αρκετές φορές μάλιστα. Η οικονομικότερη θήκη που παρουσίασε ο Γαλλικός οίκος μόδας στοιχίζει $1180 ενώ η ακριβότερη αγγίζει τα $5500, και χωρίς όπως είπαμε να συμπεριλαμβάνεται το… κινητό.

Η θήκη Eye-Trunk, σε πολύτιμο δέρμα κροκόδειλου κοστίζει $5050 για το iPhone 7 και $5500 για το iPhone 7 Plus ενώ στην έκδοση με το μονόγραμμα με την ονομασία Eye Trunk Monogram στοιχίζει $1180 σε περίπτωση που έχετε το iPhone 7 ή $1250 στην περίπτωση που έχετε το iPhone 7 Plus. Στην δεύτερη περίπτωση, η θήκη με το μονόγραμμα προσφέρεται και σε δύο ακόμη χρωματισμούς.

Σύμφωνα με τον Γαλλικό οίκο μόδας, οι συγκεκριμένες θήκες που –προφανώς απευθύνονται στο… 1%- δεν είναι απλές θήκες αλλά “είναι κάτι περισσότερο από προστατευτικές θήκες” και “καθιερώνονται ως το απόλυτο αξεσουάρ μόδας της χρονιάς”.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί; Μήπως θα επιβάλουμε και στο πως θα ξοδέψει, τα χρήματα του, ο καθένας;

Πανάθλιος σχεδιασμός, σαφώς, αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα. lel

• Like 5
Δημοσ.

Πόσο αρρωστημένο μπορεί να γίνει αυτό το είδος στο οποίο ανήκουμε; Θήκη κινητού από δέρμα κροκόδειλου. ΘΗΚΗ ΚΙΝΗΤΟΥ. Nough said.

• Like 22
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιο ακριβό και από το κινητό.. Τραγικό

Δημοσ.

Η ηλιθιοτητα σε ολο της το μεγαλειο.

Θα πρεπει να βγαλω και εγω κανα με 10.000 ειμαι σιγουρος με καλη διαφημιση θα πουλησει μια χαρα.

• Like 3
Δημοσ.

Απαίσιες θήκες αλλά τέτοιες αξίζουν σε ένα τέτοιο κινητό. Με γεια σας με χαρά σας. Όντως σαν φέρετρο μοιάζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Καταλάβανε και άλλοι ότι υπάρχουν άνθρωποι αρρωστοι και υπερκαταναλωτες και κόλλησαν στην Apple να βγάλουν τσάμπα χρήμα .κοντά στον βασιλικό ποτιζεται και η γλάστρα

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή αν μπορώ εγώ να το αγοράσω τι πρόβλημα εσύ έχεις? 

το προβλημα το εξεφρασα παραπανω...ολα ηταν υποθετικα αν το καταλαβες...αν ο ανθρωπος σαν ειδος πηγαινε στην σωστη κατευθυνση τοτε θα επρεπε να υπαρχει προβλημα για αυτους που αγοραζουν κατι τετοιο...εφοσον ομως οπως λες οχι μονο δεν πειραζει αλλα τους υπερασπιζεσαι κιολας με δικαιολογια τα λεφτα,θα σ πω κ εγω το αλλο παραδειγμα αν εχω εγω λεφτα ας δολοφωνω οποιον θελω γτ εχω καλους δικηγορους και μιλημενους δικαστες και οι φτωχομπηνεδεςδεν θα  μ κανουν τπτ...σε αυτη την λογικη βαδιζει η παραπανω προταση σου...οποιος εχει λεφτα αγοραζει οτι θελει!Καποιος θελει γουνα απο αρκουδα αλλος θηκη απο κροκοδειλο αλλος πληρωνει καποιον δολοφονο...ολα καλα τοτε παιδια μην το συνεχισουμε

καλο υπολοιπο κυριακης και προσοχη στον δρομο μην σας βρει κανας λεφτας

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...