panagiotou1000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά εχθές έκανα format για να πάω από το Win10 στα 7. Όλα μια χαρά αλλα οι θύρες USB φαίνεται να ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ. Επειδή το στικάκι μου έχει λαμπάκι και δείχνει εάν δέχεται ρεύμα, παρατήρησα πως στην εκκινηση του Η/Υ ανάβει αλλα μολις bootαρουν τα windows αμέσως κλείνει! Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 "φαίνεται να ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ" φαίνεται ή πραγματι δεν εχουν; Τα στικακια δείχνουν την κίνηση οχι αν εχει ρεύμα, βαλε ενα κινητό για να δεις.
panagiotou1000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση έβαλα κινητό παίρνω ρεύμα άρα δεν έχω επικοινωνία data.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τα data είναι άλλη υπόθεση, σου λείπουν drivers απο την mb
rfc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Άκυρο τι βρήκα ευχαριστώ Και τι ηταν? Λυσαμε το προβλημα μας και αντε γεια δλδ? Σημειωστε αυτον το τυπο που δεν εγραψε τη λυση να μη τον ξαναβοηθησει κανεις.
panagiotou1000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 έκανα αυτό που μου είπε και λύθηκε το πρόβλημα 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τα data είναι άλλη υπόθεση, σου λείπουν drivers απο την mb Και τι ηταν? Λυσαμε το προβλημα μας και αντε γεια δλδ? Σημειωστε αυτον το τυπο που δεν εγραψε τη λυση να μη τον ξαναβοηθησει κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα