Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Είσαι τυχερός που έχεις τέτοιους γείτονες. Και δεν το λέω για τους υαλοκαθαριστήρες, αλλα το ότι είναι άνθρωποι. Μα κι εγω για αυτο το ειπα. Εκείνο που δεν διευκρινίσθηκε και όλοι σπεύσανε να διαγνώσουν βρωμιά και μπουγάδα στη ζώνη (το οποίο βέβαια παραμένει σαν πιθανότητα) είναι στο πως "μαγκώνει" η ζώνη. Γιατί αν την τραβήξεις έξω, πριν όμως από το το σταθερό σημείο ψηλά στην κολώνα (δηλαδή μεταξύ στηρίγματος κολώνας και του σημείο όπου "χάνεται" μέσα στην πλαϊνή ταπετσαρία) και δεν επαναφέρει τότε πιο πιθανό είναι το θέμα του ελατηρίου επαναφοράς ή γενικότερα του μηχανισμού (σκουπίδια, κλπ). Αν από το σημείο αυτό επαναφέρει σχεδόν κανονικά τότε μένει το θέμα του καθαρίσματος αφού σημαίνει ότι βρώμα και ελαφρύ "κοκκάλωμα" λόγω βρώμας της ζώνης οδηγεί σε δυσκολία κίνησης στο σημείο που κάνει U turn Το δοκιμασα πριν λιγο που σχολασα. Εχει επαναφορα χωρις ,,,υποβοηθησει αλλα οχι σαν αυτη που θα επρεπε . 1
kiko33gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πηρα τηλεφωνο στη Θεσσαλονικη ευγενέστατοι μου εδωσαν το κινητο του αντιπροσωπου στην Αθηνα τον πηρα τηλεφωνο του ειπα που μενω και μου ειπε που θα το βρω !!!Κι αυτος πολύ ευγενικος . Πηρα τηλεφωνο και θα περασω να το παρω . Κοστος 10 ευρω μονο . Εχω ακριβως διπλα στο σπιτι μου εισαγωγκη εταιρια ειδων αυτοκινητου με χονδρικη μονο πωληση που μπορει να εχει κατι τετοιο αλλα εχω ένα πρόβλημα ...Δεν παιρνουν λεφτα !!! Χωρις να μου το πουν κάθε χρονο αλλαζουν υαλοκαθαριστηρες σε 4 αμαξια μου (δικο μου και των παιδιων) και με τιποτα δεν δεχοντε λεφτα ουτε στο κοστος . Ντρεπομαι να ρωτησω ... Μπορείς να δώσεις τα στοιχεία αυτουνού που έχει το σπρέϊ εδώ στην Αθήνα? Ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν έχει κάποιο κατάστημα ακόμα καλήτερα.
haris_216 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το δοκιμασα πριν λιγο που σχολασα. Εχει επαναφορα χωρις ,,,υποβοηθησει αλλα οχι σαν αυτη που θα επρεπε . Άρα έχει "πέσει" η ελκτική του δύναμη και όταν σε αυτό προστίθεται και η τριβή πάνω στο hook της κολώνας τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Με βάση αυτά θα έλεγα σε πρώτη φάση να κάνεις το μπουγάδιασμα μήπως το βοηθήσει, μια που είναι η πιο εύκολη λύση. Μετά, αν δεν στρώσει, ψάχνεις το θέμα του μηχανισμού. Ίσως καθάρισμα (μήπως έχει μαζέψει σκουπίδια ή και κάποιες ίνες από την ζώνη αν κάπου χαμηλά "ξύνεται") ή, το κακό σενάριο, αντικατάσταση. Προσωπικά, δική μου παραξενιά/φοβία, δεν θα πήγαινα σε επισκευή μηχανισμού ζώνης, καθώς το ζητούμενο δεν είναι η ζώνη να απλώνεται/μαζεύεται εύκολα μόνο αλλά να κάνει και τη δουλειά της όταν/αν χρειαστεί. Και σε αυτό ψιλοφοβάμαι τους "μαστόρους" και τους πατεντιάρηδες
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μπορείς να δώσεις τα στοιχεία αυτουνού που έχει το σπρέϊ εδώ στην Αθήνα? Ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν έχει κάποιο κατάστημα ακόμα καλήτερα. Εχω κινητο του αντιπροσωπου και μιας και μου το εδωσαν απο τον εισαγωγεα το γραφω και εδω 6944639984 Μαρκος Ο πιο κοντινος σε μενα ειναι στο Ν. Ηρακλειο Λ.Ηρακλειου 469 Άρα έχει "πέσει" η ελκτική του δύναμη και όταν σε αυτό προστίθεται και η τριβή πάνω στο hook της κολώνας τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Με βάση αυτά θα έλεγα σε πρώτη φάση να κάνεις το μπουγάδιασμα μήπως το βοηθήσει, μια που είναι η πιο εύκολη λύση. Μετά, αν δεν στρώσει, ψάχνεις το θέμα του μηχανισμού. Ίσως καθάρισμα (μήπως έχει μαζέψει σκουπίδια ή και κάποιες ίνες από την ζώνη αν κάπου χαμηλά "ξύνεται") ή, το κακό σενάριο, αντικατάσταση. Προσωπικά, δική μου παραξενιά/φοβία, δεν θα πήγαινα σε επισκευή μηχανισμού ζώνης, καθώς το ζητούμενο δεν είναι η ζώνη να απλώνεται/μαζεύεται εύκολα μόνο αλλά να κάνει και τη δουλειά της όταν/αν χρειαστεί. Και σε αυτό ψιλοφοβάμαι τους "μαστόρους" και τους πατεντιάρηδες Για 10 ευρω που κανει το σπρευ θα το δοκιμασω και θα γραψω εδω .
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 http://www.megalidis.gr/product/micrologic-premium-904-frontida-esoterikou-chorou/ και ξεμπέρδεψες Και το ΘΑΥΜΑ εγινε μολις με 10 ευρω !!! Η ζωνη δουλευει κανονικα !!! Ευχαριστω φιλε kristosfm 5
aristos12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Και το ΘΑΥΜΑ εγινε μολις με 10 ευρω !!! Η ζωνη δουλευει κανονικα !!! Ευχαριστω φιλε kristosfm ποιά 10 euro .... εγώ μίλησα σήμερα μέ θεσ/νίκη , μού εδωσαν διεύθυνση αθήνας γιά νά τό πάρω ,καί μού ειπαν τιμή 19 euro ? ? δηλαδή μέσα σέ 7 (επτά ) μήνες αυξηση σχεδόν 100 %
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 ποιά 10 euro .... εγώ μίλησα σήμερα μέ θεσ/νίκη , μού εδωσαν διεύθυνση αθήνας γιά νά τό πάρω ,καί μού ειπαν τιμή 19 euro ? ? δηλαδή μέσα σέ 7 (επτά ) μήνες αυξηση σχεδόν 100 % Ακομα κι ετσι να ειναι αξιζει...80 ειχα δωσει και δουλεια δεν ειχε γινει ...Ποιο μαγαζι σου ειπε 19 ευρω ?
De@th L0rd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 ποιά 10 euro .... εγώ μίλησα σήμερα μέ θεσ/νίκη , μού εδωσαν διεύθυνση αθήνας γιά νά τό πάρω ,καί μού ειπαν τιμή 19 euro ? ? δηλαδή μέσα σέ 7 (επτά ) μήνες αυξηση σχεδόν 100 % Πήγαινε ρε άνθρωπε σε ένα χρωματοπωλείο ή ένα βενζινάδικο με ποικιλία σε σπρέυ. Αμαν πια όλα από το ίντερνετ θέλετε να τα κάνετε λες κ μένετε στη κάτω ραχούλα και είναι δύσκολη η μετάβαση... 1
aristos12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ακομα κι ετσι να ειναι αξιζει...80 ειχα δωσει και δουλεια δεν ειχε γινει ...Ποιο μαγαζι σου ειπε 19 ευρω ? https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwia9Zr8pO7WAhVKlxQKHea7BW0QFggmMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.megalidis.gr%2Fepikinonia%2F&usg=AOvVaw3MsfAmGMwnbh1bet8E5Lh0 υπάρχει μού ειπαν στήν λεωφόρο κηφισσού 172 στόν δρόμων ,μέ κόστος 19 euro .... Πήγαινε ρε άνθρωπε σε ένα χρωματοπωλείο ή ένα βενζινάδικο με ποικιλία σε σπρέυ. Αμαν πια όλα από το ίντερνετ θέλετε να τα κάνετε λες κ μένετε στη κάτω ραχούλα και είναι δύσκολη η μετάβαση... εσένα μύγα σέ τσίμπησε ? αμα δέν ξέρεις μήν μιλάς .... αυτό τό tunap 904 υπάρχει μόνο σέ ελάχιστα καταστήματα στήν αθήνα μού ειπε ο εισαγωγέας από θεσ/κη , από νότια προάστια πού μένω εγώ ,τό πιό κοντινό κατάστημα πού τό εχει ειναι αυτό μού ειπαν ...δηλ. στην αλλη ακρη τής αθήνας ...σιγά μην κάνουμε ολόκληρο ταξίδι γιά τό tunap ... υπάρχει κ τής wurth τό 0893 224 πού ειναι δοκιμασμένο από φίλο μέ εξαιρετικά αποτελέσματα ,τό εχει βάλει σέ 5 αμάξια του (δικά του κ συγγενών του ) κ τό πουλάνε στά 15 euro από κατάστημα τής wurth , λεωφόρο βουλιαγμένης 538 αλιμος ... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ρωτηστε κι εδω που σας ειπα http://www.motorgate.gr/
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Φιλε μου ειναι ενα μικρο μαγαζι και ..δεν το πιανει το ματι σου ευκολα .Οχι η Λ. Ηρακλειου εχει κανονικους αριθμους Απο Ν.Ιωνια προς Ηρακλειο ειναι ψιλα στην καθοδο της Ηρακλειου .Αριστερα οπως την ανεβαινουμε. Παρε αυριο τηλεφωνο να σιγουρευτεις . Οχι δεν αφηνει κανενα λεκε ή οσμη το σπραυ. 1
Vagel2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Τζάμπα τα λεφτά είκοσι δύο ευρώ και με τα μεταφορικά και αντικαταβολή είκοσι έξι Σκέτη ΑΠΑΤΗ καμμιά διαφορά στο αποτέλεσμα από ένα σπρέι σιλικόνης με πέντε ευρώ Ίσως το σπρέι σιλικόνης αφήνει λεκέ στα ρούχα αλλά δεν είναι ανάγκη να ψεκάσεται όλη την ζώνη αλλά έως εκεί που ακουμπάει στα ρούχα σας Αλλά ξαναλέω μακρυά για να γλυτώσετε τα χρήματα σας Στις 30/10/2017 στις 7:30 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Φιλε μου ειναι ενα μικρο μαγαζι και ..δεν το πιανει το ματι σου ευκολα .Οχι η Λ. Ηρακλειου εχει κανονικους αριθμους Απο Ν.Ιωνια προς Ηρακλειο ειναι ψιλα στην καθοδο της Ηρακλειου .Αριστερα οπως την ανεβαινουμε. Παρε αυριο τηλεφωνο να σιγουρευτεις . Οχι δεν αφηνει κανενα λεκε ή οσμη το σπραυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα