Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα αν ειναι το ελατηριο οπως μου λενε ?

Μια δοκιμή θα δείξει.

Άλλωστε δεν πιστεύω να κοστίζει >10-15€

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με την τιμη που εχει το σπρευ,καλυτερα να ειναι το ελατηριο............

Μονο που φοβαμαι οτι παει πακετο με την ζωνη .....

Μια δοκιμή θα δείξει.

Άλλωστε δεν πιστεύω να κοστίζει >10-15€

Θα παρω τηλεφωνο αυριο .

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα αν ειναι το ελατηριο οπως μου λενε ?

Δεν είναι το ελατήριο.

Το έκανα στο αμάξι της συζύγου που είναι 10ετιας και οι ζώνες πάμε σφαίρα πίσω.

Μονο που φοβαμαι οτι παει πακετο με την ζωνη .....

Θα παρω τηλεφωνο αυριο .

Η ζώνη , τουλάχιστον στη γυναίκας που είχα ρωτήσει είναι πακέτο.

Και είναι και πανάκριβη.

Ευτυχώς που μου άνοιξε τα μάτια ένας πιτσιρικάς στο συνεργείο γιατί θα την είχα παραγγείλει.

• Like 2
Δημοσ.

Το έκανα στο αμάξι της συζύγου που είναι 10ετιας και οι ζώνες πάμε σφαίρα πίσω.

.

Του γιου μυ το ΤΤ ειναι 15 ετων χωρις προβλημα σε ζωνες. Βρηκα φιλο με ακριβως το ιδιο αμαξι με εμενα και ιδια χρονολογια και δεν εχει προβλημα.

Δημοσ.

με την τιμη που εχει το σπρευ,καλυτερα να ειναι το ελατηριο............

Το συγκεκριμένο που είναι στο Link με μια γρήγορη αναζήτηση το βρήκα στα 17€, άντε να το βρέι 20€ σε κάποιο κατάστημα

Το ελατήριο πιστεύεις θα το βρείς φτηνότερα? Λογικα και στα μετ/σμενα εαν βρεί θα πουλάνε όλο το μηχανισμό

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο που είναι στο Link με μια γρήγορη αναζήτηση το βρήκα στα 17€, άντε να το βρέι 20€ σε κάποιο κατάστημα

Το ελατήριο πιστεύεις θα το βρείς φτηνότερα? Λογικα και στα μετ/σμενα εαν βρεί θα πουλάνε όλο το μηχανισμό

Αν ομως φταιει το ελατηριο το σπρευ δεν θα κανει τιποτα .

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο στη Θεσσαλονικη ευγενέστατοι μου εδωσαν το κινητο του αντιπροσωπου στην Αθηνα τον πηρα τηλεφωνο του ειπα που μενω και μου ειπε που θα το βρω !!!Κι αυτος πολύ ευγενικος .

Πηρα τηλεφωνο και θα περασω να το παρω . Κοστος 10 ευρω μονο .

Εχω ακριβως διπλα στο σπιτι μου εισαγωγκη εταιρια ειδων αυτοκινητου με χονδρικη μονο πωληση που μπορει να εχει κατι τετοιο αλλα εχω ένα πρόβλημα ...Δεν παιρνουν λεφτα !!!

Χωρις να μου το πουν κάθε χρονο αλλαζουν υαλοκαθαριστηρες σε 4 αμαξια μου (δικο μου και των παιδιων) και με τιποτα δεν δεχοντε λεφτα ουτε στο κοστος .

Ντρεπομαι να ρωτησω ...

Δημοσ.

Που είναι αυτή η εισαγωγική που αλλάζει τσάμπα ανταλλακτικά;

Θέλω να αλλάξω λάστιχα, αμορτισέρ, τσιμούχες και προφυλακτήρα.

Είναι οι πιο καλοι γειτονες που εχα 10ετιες τωρα ...Εχουμε μια τυπικη αλλα εγκαρδια καλημέρα αλλα θυμαμαι το 1994 που ειχε πεθανει ο πατερας μου δεν το εμαθαν εγκαιρα  τον είχαμε παει στο χωριο στην Καλαματα .

Μας εκαναν ...παραπονα που δεν τους το ειπεμε και στα 40 η αδερφη πηρε το Ford Scorpio που ειχε τοτε και χωρις να μας πει τιποτα εμφανιστηκε στο χωριο 260 χλμ μακρυα ξαφνικα .

Δημοσ.

Εκείνο που δεν διευκρινίσθηκε και όλοι σπεύσανε να διαγνώσουν βρωμιά και μπουγάδα στη ζώνη (το οποίο βέβαια παραμένει σαν πιθανότητα) είναι στο πως "μαγκώνει" η ζώνη.

Γιατί αν την τραβήξεις έξω, πριν όμως από το το σταθερό σημείο ψηλά στην κολώνα (δηλαδή μεταξύ στηρίγματος κολώνας και του σημείο όπου "χάνεται" μέσα στην πλαϊνή ταπετσαρία) και δεν επαναφέρει τότε πιο πιθανό είναι το θέμα του ελατηρίου επαναφοράς ή γενικότερα του μηχανισμού (σκουπίδια, κλπ).

Αν από το σημείο αυτό επαναφέρει σχεδόν κανονικά τότε μένει το θέμα του καθαρίσματος αφού σημαίνει ότι βρώμα και ελαφρύ "κοκκάλωμα" λόγω βρώμας της ζώνης οδηγεί σε δυσκολία κίνησης στο σημείο που κάνει U turn

• Like 1
Δημοσ.

Εκείνο που δεν διευκρινίσθηκε και όλοι σπεύσανε να διαγνώσουν βρωμιά και μπουγάδα στη ζώνη (το οποίο βέβαια παραμένει σαν πιθανότητα) είναι στο πως "μαγκώνει" η ζώνη.

Γιατί αν την τραβήξεις έξω, πριν όμως από το το σταθερό σημείο ψηλά στην κολώνα (δηλαδή μεταξύ στηρίγματος κολώνας και του σημείο όπου "χάνεται" μέσα στην πλαϊνή ταπετσαρία) και δεν επαναφέρει τότε πιο πιθανό είναι το θέμα του ελατηρίου επαναφοράς ή γενικότερα του μηχανισμού (σκουπίδια, κλπ).

Αν από το σημείο αυτό επαναφέρει σχεδόν κανονικά τότε μένει το θέμα του καθαρίσματος αφού σημαίνει ότι βρώμα και ελαφρύ "κοκκάλωμα" λόγω βρώμας της ζώνης οδηγεί σε δυσκολία κίνησης στο σημείο που κάνει U turn

Αν καταλαβα καλα να την πιασω όπως είναι τυλιγμενη από ψηλα εκει που χανεται να την τραβηξω καποια εκατοστα εξω , να την αφήσω και να δω αν κανει επαναφοορα .Σωστα ?

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα να την πιασω όπως είναι τυλιγμενη από ψηλα εκει που χανεται να την τραβηξω καποια εκατοστα εξω , να την αφήσω και να δω αν κανει επαναφοορα .Σωστα ?

Αυτό ακριβώς.

Την τραβάς έξω από το σημείο που βγαίνει από την ταπετσαρία (πριν φτάσει στο στήριγμα της κολώνας) και βλέπεις πόσο εύκολα ή δύσκολα μαζεύει.

Αν και το θέμα του "κοκκαλώματος" λόγω βρωμιάς ακόμα "παίζει", η δυσκολία στην επαναφορά από αυτό το σημείο ίσως να υποδηλώνει και άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι οι πιο καλοι γειτονες που εχα 10ετιες τωρα ...Εχουμε μια τυπικη αλλα εγκαρδια καλημέρα αλλα θυμαμαι το 1994 που ειχε πεθανει ο πατερας μου δεν το εμαθαν εγκαιρα  τον είχαμε παει στο χωριο στην Καλαματα .

Μας εκαναν ...παραπονα που δεν τους το ειπεμε και στα 40 η αδερφη πηρε το Ford Scorpio που ειχε τοτε και χωρις να μας πει τιποτα εμφανιστηκε στο χωριο 260 χλμ μακρυα ξαφνικα .

Είσαι τυχερός που έχεις τέτοιους γείτονες.

Και δεν το λέω για τους υαλοκαθαριστήρες, αλλα το ότι είναι άνθρωποι.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...