Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εχεει χαλασει κατα 70% η επαναφορα της και για να διπλωσει θελει ...υποβοηθηση. Σε δυο φανοποιους που πηγα για αλλα θεματα "τεντωσαν" οσο μπορουσαν αλλα παλι υπαρχει προβλημα . Εχει χαλασει το ελατηριο (εξασθενησει) απο οτι μου ειπαν . Το θεωρω απαραδεκτο για ενα τοσο ακριβο αμαξι 8 ετων . Του γιου μου το ΤΤ που ειναι του 2001 μια χαρα επαναφορα εχει . Να βρω μεταχειρισμενη ιδιο χρωμα (μπεζ) δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα δεν βρηκα κατι. Καποιος να ασχολειται αποκλειστικα με ζωνες υπαρχει ? Καποια ιδεα ? Στην φωτογραφια απο google φαινεται η ζωνη .Εχω και τα ιδια δερματινα καθισματα . Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Νομίζω πως γίνεται και καθάρισμα στον μηχανισμό. https://www.youtube.com/watch?v=s0uQIBFV1cQ https://www.youtube.com/watch?v=8XL8QbooM84 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω αλλα τα μαστορια ή δεν ηξεραν ή δεν γινεται κατι . Εγω με τιποτα δεν μπορω να το κανω... Για αυτο ψαχνω αν υπαρχει καποιος "ειδικος" σε αυτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 όλο και κάποιος που δεν έχει δουλειά,θα βρεθεί για να ασχοληθεί.το ότι δεν ασχολούνται ή δεν θέλουν,οφείλεται καθαρά στην νοοτροπία του ελληνα πελάτη.δλδ νομίζει ότι δεν έχει πολυ δουλειά,ή είναι χαμηλότερης δυσκολίας,ένα δεκάλεπτο,κλπ κλπ.και μιλάμε για ζώνη ασφαλείας,αυτό που θα τον σώσει.οι ζώνες ασφαλείας είναι ολόκληρο σύστημα,ειδικά οι με προεντατήρες.βγαινουν,σερβισαρονται,συντηρούνται,επανατοποθετείται,με εργασία που μάλιστα φέρει ευθύνη.αν κάτι δεν συναρμολογηθεί σωστά,η ζώνη αχρηστεύεται.και επίσης ο Ελληνας δεν ξέρει να κοστολογεί,για να μην γίνει κακός ο μάστορας,δεν κάνει την δουλειά,που και χρόνο θέλει,και ευθύνη έχει,και δεν εκτιμάται..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 και εγω παντως που ειχα παρομοιο θεμα (mitsubisi lancer 20ετιας) εκανα καλο καθαρισμα και τωρα ειναι μια χαρα! εκανα αυτο που δειχνει και στο δευτερο βιντεο του _BASSstarlet_ δλδ ξεδιπλωμα ολη τη ζωνη , πιασιμο με κλιπσακι για να μην την τραβαει πισω, κουβας με ζεστο νερο + σαμπουαν στο καθισμα, την αφησα ολο το βραδυ μεσα στο νερο, την αλλη μερα την σκουπισα οσο μπορουσα και την αφησα ανοιγμενη για να στεγνωσει τελειως, σαν καινουργια εγινε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 και εγω παντως που ειχα παρομοιο θεμα (mitsubisi lancer 20ετιας) εκανα καλο καθαρισμα και τωρα ειναι μια χαρα! εκανα αυτο που δειχνει και στο δευτερο βιντεο του _BASSstarlet_ δλδ ξεδιπλωμα ολη τη ζωνη , πιασιμο με κλιπσακι για να μην την τραβαει πισω, κουβας με ζεστο νερο + σαμπουαν στο καθισμα, την αφησα ολο το βραδυ μεσα στο νερο, την αλλη μερα την σκουπισα οσο μπορουσα και την αφησα ανοιγμενη για να στεγνωσει τελειως, σαν καινουργια εγινε! Δυστυχως δεν πιανουν τα χερια μου και οτι μου πουν δεν μπορω να το αντικρουσω . Για ανταλλακτικο μεταχειρισμενο το βλεπω δυσκολο και καινουργια θα εχει καποια κατασταρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 σίγουρα δέν δικαιολογείται νά μαγκώνει η ζώνη σέ ενα τόσο ακριβό αμάξι κ μόνο 8 ετών , η καλύτερη λύση ειναι νά ανοιχτεί ολος ο μηχανισμός γιά νά καθαριστεί κ νά μπεί ισως κ αλλο ελατήριο επαναφοράς κλπ ,αλλά ειναι μετά πολύ πολύ δύσκολο γιά νά κλειστεί πάλι οπως ηταν (τό ειχαν κάνει σέ συνεργείο σέ bmw 320 τού 2000 μοντέλο φίλου μου κ δέν μπορούσαν οσο κ να προσπάθησαν κ τελικά τού εβαλαν επάνω μιά μετ/νη μέ δικά τους εξοδα ) καλύτερα βρές κάποιον μηχανισμό μετ/νο κομπλέ κ βάλτον επάνω γιατί γιά καινούργια (αν υπάρχει βέβαια) θά την πουλάνε πανάκριβα λόγω χόντα .... και εγω παντως που ειχα παρομοιο θεμα (mitsubisi lancer 20ετιας) εκανα καλο καθαρισμα και τωρα ειναι μια χαρα! εκανα αυτο που δειχνει και στο δευτερο βιντεο του _BASSstarlet_ δλδ ξεδιπλωμα ολη τη ζωνη , πιασιμο με κλιπσακι για να μην την τραβαει πισω, κουβας με ζεστο νερο + σαμπουαν στο καθισμα, την αφησα ολο το βραδυ μεσα στο νερο, την αλλη μερα την σκουπισα οσο μπορουσα και την αφησα ανοιγμενη για να στεγνωσει τελειως, σαν καινουργια εγινε! μέσα στόν κουβά τί σαμπουάν εβαλες ? ηταν γιά πλύσιμο αυτοκινήτου η πιάτων κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μηπως την ειχες ποτε μονιμα κουμπωμενη για να μην βαραει το μπιπ; Ειναι ενας παραγοντας που χαλανε οι ζωνες σε πολλους. Τον καθαρισμο δεν ειναι τοσο μπελας να τον κανεις, ενα αναγκη πανε σε ενα πλυντηριο και πες του τι να κανει, με ενα 10ρικακι φανταζομαι θα δοκιμαζαν με χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μηπως την ειχες ποτε μονιμα κουμπωμενη για να μην βαραει το μπιπ; Ειναι ενας παραγοντας που χαλανε οι ζωνες σε πολλους. Τον καθαρισμο δεν ειναι τοσο μπελας να τον κανεις, ενα αναγκη πανε σε ενα πλυντηριο και πες του τι να κανει, με ενα 10ρικακι φανταζομαι θα δοκιμαζαν με χαρα. Οχι ποτε φιλε μου .Παντα την φορουσα με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις οταν ηταν 200-300 μετρα αποσταση (κακως βεβαια ) αλλα ηταν διπλωμενη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γιάννης PlatanoΠάντως και στο Honda Accord που την καθάρισα, (βίντεο 2) έφτιαξε και πλέον έχει επαναφορά. Για μετ/σμενη ρωτήστε και στο κατάστημα(Βοτανικό) που σας είχα στείλει παλιότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γιάννης Platano Πάντως και στο Honda Accord που την καθάρισα, (βίντεο 2) έφτιαξε και πλέον έχει επαναφορά. Για μετ/σμενη ρωτήστε και στο κατάστημα(Βοτανικό) που σας είχα στείλει παλιότερα. Το εκανες μονο σου ?Εγω δεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 μέσα στόν κουβά τί σαμπουάν εβαλες ? ηταν γιά πλύσιμο αυτοκινήτου η πιάτων κλπ ενα αυτοκινητου φθηνο απο το πρακτικερ. επειδη ειναι θεμα καθαρισματος (οι ζωνες μαζευουν απιστευτη βρωμια η οποια απλα λογω χρωματος δεν φαινεται) καντε μια ερωτηση και σε κανεναν που κανει βιολογικους καθαρισμους αν μπορει να σας κανει αυτος το καθαρισμα, μπορει να εχει και ειδικα καθαριστικα-μεθοδο κτλ και να γινει ευκολα η δουλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γιάννη, πλύσιμο και μετά περνάς σπρέι σιλικόνης αφού στεγνώσουν. Αν δεν έχεις χρόνο για πλύσιμο, καθάρισμα με νωπό πανί. Έκανα και στα 2 αυτοκίνητα τις ζώνες να φεύγουν πίσω σφαίρα. Προσοχή στο σπρέι σιλικόνης. Σε εξωτερικό χώρο, γιατί αν το κάνεις μέσα, θα γλιστράει το πάτωμα λες και έχει πάγο. Την πάτησα πρώτος. Εγώ χρησιμοποίησα σπρέι σιλικόνης της wurth. http://www.skroutz.gr/c/1257/moto_cleaning.html?keyphrase=%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B5%CE%B9+%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82+wurth 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.megalidis.gr/product/micrologic-premium-904-frontida-esoterikou-chorou/ και ξεμπέρδεψες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.megalidis.gr/product/micrologic-premium-904-frontida-esoterikou-chorou/ και ξεμπέρδεψες Ευχαριστω αλλα αν ειναι το ελατηριο οπως μου λενε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα