Dalaboum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι αν είχα θέμα θερμοκρασίας δεν θα επρεπε να είχε κλείσει μέχρι τωρα; Τον άνοιξα 11 ώρα και έκλεισε κατευθείαν 2 φορές απλά και μόνο που άνοιξα τον Chrome από τότε μέχρι τώρα έχω ανοίξει YouTube για μουσική και παίζω ταυτόχρονα... :/ Τι λέτε να κάνω για την θερμοκρασία αν όντως είναι αυτο το θεμα;
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Παντως εχω αποκλισει το τροφοδοτικο σου, γιατι οι τασεις του ειναι καλες για προβλημα θερμοκρασιας μου κανει εμενα παντως μητρικη και επεξεργαστη κυριως στην μητρικη εχεις πολυ θερμοκρασια Το ripple κανει την ζημια. Δεν ειναι οι θερμοκρασιες το προβλημα.
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η κυμμάτωση της τάσης. Δεν φαίνεται πουθενά στο bios, ούτε με (φθηνό) πολύμετρο. Το ότι στο bios δείχνει σωστές τάσεις έχει τόσο σημασία όσο το να βλέπεις ότι δουλεύει. Δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα. 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Κατα 99%, όσο σίγουρος μπορώ να είμαι με τηλεδιάγνωση, ναι.
panos0100 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Οπότε τροφοδοτικό λες εε; Εγω παντως λεω οτι δεν ειναι το τροφοδοτικο το προβλημα, μακαρι να βγω ψευτης, και να εχει δικιο το παιδι ο Sheogorath κανένα δοκιμαστικό δεν έχεις να βάλεις απο κανένα φίλο σου; ή αν έχεις κανένα μαγαζακι με υπολογιστες μηπως εχουνε κανενα παλιο για δοκιμη να σε δωσουν να βαλεις
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Εγω παντως λεω οτι δεν ειναι το τροφοδοτικο το προβλημα, μακαρι να βγω ψευτης, και να εχει δικιο το παιδι ο Sheogorath κανένα δοκιμαστικό δεν έχεις να βάλεις απο κανένα φίλο σου; ή αν έχεις κανένα μαγαζακι με υπολογιστες μηπως εχουνε κανενα παλιο για δοκιμη να σε δωσουν να βαλεις Και σε μαγαζάκι να πάει, πιο φθηνό θα του βγει να πάρει με ένα 15άρι ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσει.
panos0100 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Και σε μαγαζάκι να πάει, πιο φθηνό θα του βγει να πάρει με ένα 15άρι ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσει. απλα για δοκιμη αν εχει τιποτα εκει κοντα να παρει να δει, εστω και για μια μερα αν δεν εχει δεν πειραζει ας παρει τοτε κανενα φτηνο να βαλει
Alexlooker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 επειδη δεν ξερω τι εχεισ δοκιμαση, βγαλε και ξαναβαλε καρτα γραφικων και μνημεσ-κανε επαναφορα bios defaults- format windows επανεγκατασταση, αν δεν φτιαχτει, εγω θα αγοραζα τροφοδοτικο με τη μια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα