Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι το VS σε αυτά τα λεφτά.

Πάντως >20-30 ευρώ δεν αξίζει σε τόσο παλιό σύστημα.

εχεις να προτεινεις καποιο;

Δημοσ.

Ναι, σου είπα παραπάνω. Το DE380.

Εγώ το είπα για να το έχεις και στο μέλλον ακόμα και αν αλλάξεις μητρική.

Sheogorath τωρα το ειδα ευχαριστω πολυ φιλε!! Ειναι δοκιμασμενο; Θα την βγαλει;

Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια!! 

Δημοσ.

Αν έχει σκοπό για αναβάθμιση  και το pc λειτουργεί πολλές ώρες....συμφέρει να πάρει κάτι πιο ποιοτικό .Αν όχι...κάνει την δουλειά του και με κάτι υποδεεστερο...

Δημοσ.

Αν έχει σκοπό για αναβάθμιση  και το pc λειτουργεί πολλές ώρες....συμφέρει να πάρει κάτι πιο ποιοτικό .Αν όχι...κάνει την δουλειά του και με κάτι υποδεεστερο...

ο υπολογιστης μενει ανοιχτος απο το πρωι 10 ωρα περιπου μεχρι 3-4 το βραδυ...

Δημοσ.

μεσα στο bios ειδες τι τασεις γραφει;  για κοιταξε λιγο και εκει και πες μας

Δημοσ.

Πάρε το αν είναι να κάτσεις με το ίδιο pc χωρίς αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα μια χαρα μου φενεται το τροφοδοτικο με αυτες τις τασεις,  μηπως ειναι απο θερμοκρασια και σβηνει ειναι λιγο ψηλα ο επεξεργαστης και η μητρικη 50 βαθμους ειναι αρκετα πρεπει να βαλεις και στο chipset καμια παστουλα ή ενα ανεμιστιρακι μικρο κι αυτο βαζαμε σε παλια motherboard  εβαλες την παστα σωστα στον επεξεργστη; εβαλες την ψυκτρα σωστα;

Δημοσ.

εμενα μια χαρα μου φενεται το τροφοδοτικο με αυτες τις τασεις,  μηπως ειναι απο θερμοκρασια και σβηνει ειναι λιγο ψηλα ο επεξεργαστης και η μητρικη 50 βαθμους ειναι αρκετα πρεπει να βαλεις και στο chipset καμια παστουλα ή ενα ανεμιστιρακι μικρο κι αυτο βαζαμε σε παλια motherboard  εβαλες την παστα σωστα στον επεξεργστη; εβαλες την ψυκτρα σωστα;

Το θεμα με το κλεισιμο το ειχε πριν αλλαξω παστα.. αφου αλλαξα παλι συνεχιζει το ιδιο πραγμα... (ξανατσεκαρα αν τα εχω βαλει καλα δηλαδη τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα) Οσο για το ψυχτρα ειναι με βιδες δεν ειναι με τα κλιπ για να πεις οτι δεν εκατσε σωστα... 

Πχ σημερα το πρωι που τον ανοιξα (που ειναι κρυος) με που ανοιξα chrome εκλεισε και μου το εκανε 2 φορες καπακι... και δεν ανοιγει απο το κουμπι αν δεν τον κλεισω απο το τροφοδοτικο και δεν περιμενω 5 δευτερολεπτα να ξανανοιξω το τροφοδοτικο...

Δημοσ.

Το θεμα με το κλεισιμο το ειχε πριν αλλαξω παστα.. αφου αλλαξα παλι συνεχιζει το ιδιο πραγμα... (ξανατσεκαρα αν τα εχω βαλει καλα δηλαδη τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα) Οσο για το ψυχτρα ειναι με βιδες δεν ειναι με τα κλιπ για να πεις οτι δεν εκατσε σωστα... 

Πχ σημερα το πρωι που τον ανοιξα (που ειναι κρυος) με που ανοιξα chrome εκλεισε και μου το εκανε 2 φορες καπακι... και δεν ανοιγει απο το κουμπι αν δεν τον κλεισω απο το τροφοδοτικο και δεν περιμενω 5 δευτερολεπτα να ξανανοιξω το τροφοδοτικο...

εχεις κανενα hub usb επανω;   ασε μονο πληκτρολογιο και ποντικι

Δημοσ.

εχεις κανενα hub usb επανω;   ασε μονο πληκτρολογιο και ποντικι

το μονο που εχω ειναι στις usb της μητρικης το ποντικη, το πληκτρολογιο, τον εκτυπωτη και ενα καλωδιο επεκτασης usb για να το εχω διπλα στην οθονη!

Δημοσ.

Παντως εχω αποκλισει το τροφοδοτικο σου, γιατι οι τασεις του ειναι καλες για προβλημα θερμοκρασιας μου κανει εμενα παντως μητρικη και επεξεργαστη  κυριως στην μητρικη εχεις πολυ θερμοκρασια

Δημοσ.

Η cpu αν δεν πατάει σωστά η ψυκτήρα αναπτύσει θερμοκρασιες κορεσμού σε καποια δευτερόλεπτα, δηλαδή ο χρονο μέχρι να ανοίξουν τα win ειναι υπερ αρκετος ακόμα και για να καταστραφεί από θερμοκρασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...