Dalaboum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με τον σταθερό μου υπολογιστή, συγκεκριμένα κλείνει στο άκυρο από μόνος του!!! Έχω αλλάξει πάστα και στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών όταν άρχισε να κλείνει μήπως ήταν από θερμοκρασία αλλά οχι!! Υποψιάζομαι ότι είναι τροφοδοτικό γιατί εδώ και αρκετό καιρό ακούω (πριν αρχίσει να κλείνει ξαφνικα) σαν ένα τσιριγμα από την κεντρική μονάδα δηλαδή εκεί που είμαι στον browser και αλλάζω καρτέλα ακούω σαν ένα τσιριγμα και όταν παίζει συνεχόμενα βίντεο δεν σταματάει ποτέ το τσιριγμα... επίσης κάτι που κανει τελευταία είμαι στο YouTube και παίζει ένα βίντεο και πάω πίσω η αλλάζω βιντεο κλείνει η οθόνη για 1 δευτερόλεπτο και ξανανοιγει!!! Δώστε τα φώτα σας τι να κάνω.... εδω ειναι οι θερμοκρασιες απο το speccy..
Dalaboum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Αυτο που εχω ειναι το ISO-P500SPP.. Ειναι 9 χρονια υπολογιστης..
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Κατι έκανες λάθος οταν άνοιξες τον υπολογιστή, προσπάθησε να το διορθώσεις
Dalaboum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Κατι έκανες λάθος οταν άνοιξες τον υπολογιστή, προσπάθησε να το διορθώσεις Τι εννοεις;
Ihavetheanswers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό; Δεν καταλαβαίνω απ' την φωτογραφία. Αν δεν είναι μάρκας πάντως καλό θα ήταν ούτως ή άλλως να το αλλάξεις. Ακόμα και να μην φταίει αυτό για το πρόβλημα σου αργά ή γρήγορα μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα (ίσως και να πάρει και κάποιο άλλο εξαρτήματα του desktop μαζί).
Dalaboum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό; Δεν καταλαβαίνω απ' την φωτογραφία. Αν δεν είναι μάρκας πάντως καλό θα ήταν ούτως ή άλλως να το αλλάξεις. Ακόμα και να μην φταίει αυτό για το πρόβλημα σου αργά ή γρήγορα μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα (ίσως και να πάρει και κάποιο άλλο εξαρτήματα του desktop μαζί). Το τροφοδοτικο ειναι το ISO-P500SPP το χω 9 χρονια ισως να μας αφηνει χρονους.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τι εννοεις; Τι να εννοώ, κατι δεν τοποθετησες σωστά, κατι στράβωσες κλπ Δεν μπορει πριν το άνοιγμα και τις πάστες να ήταν ολα καλά και μετα να υπάρχει πρόβλημα τροφοδοτικού ετσι απο το πουθενά 1
panos0100 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 καλά κράτησε για ένα τροφοδοτικό μη επώνυμο, τα δικά μας πάντως στην σχολή του οαεδ είναι από το 1995 και ακόμα λειτουργούν, βεβαία έκανε μια εκρηξουλα σε έναν υπολογιστή ένα άλλα εντάξει αντέχουν λίγο ακόμα. Στο θέμα μας τώρα, λογικά φίλε το τροφοδοτικό σου τα έφτυσε δίνει λιγότερη τάση και σβήνει ο υπολογιστής, πάρε κανένα καινούριο
Ihavetheanswers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τι να εννοώ, κατι δεν τοποθετησες σωστά, κατι στράβωσες κλπ Δεν μπορει πριν το άνοιγμα και τις πάστες να ήταν ολα καλά και μετα να υπάρχει πρόβλημα τροφοδοτικού ετσι απο το πουθενά Το πρόβλημα υπήρχε από πριν. Ο άνθρωπος άνοιξε το κουτί για να το διορθώσει, αν κατάλαβα καλά. Ίσως θες να δεις κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html 1
Dalaboum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τι να εννοώ, κατι δεν τοποθετησες σωστά, κατι στράβωσες κλπ Δεν μπορει πριν το άνοιγμα και τις πάστες να ήταν ολα καλά και μετα να υπάρχει πρόβλημα τροφοδοτικού ετσι απο το πηταν ηταν απο πριν απλα εβαλα παστα μηπως ανεβαζε θερμοκρασια και εκλεινε!!
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Θες τροφοδοτικό. Αν θες οικονομικό δες το Deepcool DE380. Σε καλύπτει με 15-18 ευρώ.
Dalaboum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 καλά κράτησε για ένα τροφοδοτικό μη επώνυμο, τα δικά μας πάντως στην σχολή του οαεδ είναι από το 1995 και ακόμα λειτουργούν, βεβαία έκανε μια εκρηξουλα σε έναν υπολογιστή ένα άλλα εντάξει αντέχουν λίγο ακόμα. Στο θέμα μας τώρα, λογικά φίλε το τροφοδοτικό σου τα έφτυσε δίνει λιγότερη τάση και σβήνει ο υπολογιστής, πάρε κανένα καινούριο Κ εγώ ψηφίζω αλλαγή τροφοδοτικού.... Το πρόβλημα υπήρχε από πριν. Ο άνθρωπος άνοιξε το κουτί για να το διορθώσει, αν κατάλαβα καλά. Ίσως θες να δεις κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html οποτε παω καινουριο.. Αυτο που προτεινε ο thavetheanswers ειναι καλο; Εχω δει και αυτο http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs450-450w-p-PER.641161 ...
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Όχι το VS σε αυτά τα λεφτά. Πάντως >20-30 ευρώ δεν αξίζει σε τόσο παλιό σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα