zacharis1955 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν πωλούνται πλέον laptops και γενικά ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές εντός ΕΕ με ένα χρόνο εγγύηση! Βάσει νόμου πλέον (από 13 Ιουνίου 2014) όλες οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που πωλούνται μέσα στην Ε.Ε καλύπτονται από 2ετή εγγύηση... http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm http://www.ekatanalotis.gr/category/%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ Ας μάθουμε επιτέλους τα δικαιώματά μας!
gvourdahas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μίλησα και με το 1520 και μου είπαν ότι έχω δίκιο τελικά. Επίσης αν δεν το δεχτούνε, να απευθυνθω στο ΣΔΟΕ. Πήρα και το μαγαζί που έγινε η αγορά και περιμένω να μου πουνε και αυτοι τι σκέφτονται. Ο δικηγόρος είναι φίλος μου και θα πληρωθεί αν κάνω αγωγή μόνο.
gvourdahas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μου στείλανε ότι υπάρχει μια τροπολογία ότι τα 2 χρόνια είναι μόνο για ιδιώτες. Τροπολογία 252: Καταναλωτής*: κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο, όσον αφορά τις συμβάσεις που καλύπτει η παρούσα οδηγία, ενεργεί για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική του δραστηριότητα· Το έχω στείλει στον δικηγόρο μου να το ψάξει.
gvourdahas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τελικά ο πωλητης - bestdeal.gr - ανέλαβε να το επισκευάσει. Ευχαριστώ πολύ όλους εδώ για τις συμβουλές τους.
vasvasvas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θα σου δώσει το υπόλοιπο 9μηνο της εγγύησης η θα τρέχεις παλι αν βαρεσει;
gvourdahas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Λογικά δέχτηκαν ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση, οπότε αν ξαναβαρέσει το καλύπτει ο πωλητής. Θα το στείλω αύριο να το φτιάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα