Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ταμπλετ

masterone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια προσφατα αγορασα ενα ταμπλετ αποgearbest: onda obook 10 και το πηρα στα χερια μου εδω και 10 μερες περιπου. Ενω δουλευε κανονικα μια μερα το αφησε η αδερφη μου να κλεισει απο μπαταρια και απο τοτε δεν ανοιγει αλλα ουτε και φορτιζει με οποιο φορτιστη εχω δοκιμασει... Τι λετε να φταιει μηπως και γλιτωσω την κινα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σοφτ ή hard reset έκανες?Πάτα ταυτόχρονα το κουμπί που ανοίγει...μαζί με αυτό της έντασης (το + ή το -  δοκίμασε ένα ένα) κράτα τα πατημένα για κάποια δευτερόλεπτα και δες αν ανοίγει....

σοφτ ή hard reset έκανες?Πάτα ταυτόχρονα το κουμπί που ανοίγει...μαζί με αυτό της έντασης (το + ή το -  δοκίμασε ένα ένα) κράτα τα πατημένα για κάποια δευτερόλεπτα και δες αν ανοίγει...

Λοιπον επειτα απο προσπαθειες για hard reset  δεν ανταποκρινοταν με τπτ και κατεληξα να δοκιμασω 2 μαζι φορτιστες (επειδη φορτιζει και με micro usb και με καρφι) ωστε να δωσω ωθηση στην μπαταρια π τελικα επιασε αυτο και ανοιξε κανονικα. Απλα απο εδω και περα το προσεχω να μην σβηνει απο μπαταρια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...