vagos12343 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Γεια σας θα ηθελα να σας πω τη δική μου εμπειρια με το Kodi .Εγω τοσο καιρο ήμουν κατοχος του Kodi εκδοσης Jarvis.Eιμουν αρχοντας εβλεπα τα streams μου ολα ωραια και καλα.Υστερα απο ενα διαστημα το kodi άρχισε να μου κανει καποια σφάλματα.Μετα απο λίγη σκεψη κατεβασα την vεα έκδοση krypton.Eβαλα καποια addons που τα ειχα και στην προηγουμενη εκδοση και μολις μπηκα στο πρωτο stream το KODI σταματησε να δουλεβει και εκλεισε .Τωρα εχω προσπαθησει πολλους τροπους για την έβρεση λύσης σε αυτο το προβλημα μεχρι και την επανεγκατάσταση της εφαρμογης( και μικρότερης εκδοσης).Θα ήθελα να ακούσω τη δικιά σας γνώμη για αυτο το θεμα και αν μπορουσατε να μου προτείνετε κατι. PC SPECS 8ddr4 gb ram gpu amd r5 grafics cpu amd a10-9600p 2.4ghz
jim_p Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Αν εισαι σε windows, κανε απεγκατασταση σβηνοντας και το φακελο του προφιλ οπως λεω εδω και μετα εγκατασταση απο την αρχη. http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-το-απόλυτο-εργαλείο-για-ταινίες-σειρές/page-169#entry55522890 Το προβλημα σου ειναι οτι πλεον ανοιγει και κλεινει αμεσως ή οτι δεν παιζει κατι?
vagos12343 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ ύστερα απο ώρα τα κατάφερα .Άξιζε τον κόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα