makfil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Έχω ρυθμίσει στον Chrome να εμφανίζει τα μηνύματα που δέχομαι από τις εmail διευθύνσεις που έχω και λειτουργούν όλα ΟΚ, εκτός από μια της Forthnet, με ανεξήγητα προβλήματα. Συγκεκριμένα, ενώ παίρνω διαφημιστικά και άλλα μηνύματα που έρχονται σ' αυτή τη διεύθυνση (τα βλέπω και στο αντίστοιχο webmail) δεν εμφανίζονται στον chrome α) δοκιμαστικά μηνύματα που στέλνω μέσω του chrome, από άλλη διεύθυνση πχ gmail, στη διεύθυνση της Forthnet, τα οποία εμφανίζονται στο webmail της Forthnet, και β) μηνύματα που στέλνει το Nestle Noiazomai, για αλλαγή pass, στη διεύθυνση της Forthnet, τα οποία ΔΕΝ εμφανίζονται ούτε στο webmail. Υπάρχει κάποια εξήγηση και κάποια λύση σ' αυτό το πρόβλημα;
jim_p Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Για το β) Μηπως τα κοβει σαν spam και δεν τα βλεπεις στα εισερχομενα?
makfil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Παράλειψή μου, στο αρχικό post. Φυσικά και ψάχνω στα spam κάθε φορά που στέλνω μήνυμα, είτε με τη μια είτε με την άλλη διαδικασία, αλλά ... τζίφος. Δεν βρίσκω το λόγο να εξαφανίζονται, ειδικά, τα πρώτα που εμφανίζονται στο webmail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα