Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.ηθελα να μαθω αν συνδιαζονται οι παραπανω μνημες ή θα εχω καποιο θεμα..για την ωρα εχω τις

MUSHKIN.Ευχαριστω εκ των προτερων....

Δημοσ.

καλημερα.ηθελα να μαθω αν συνδιαζονται οι παραπανω μνημες ή θα εχω καποιο θεμα..για την ωρα εχω τις

απλα εαν εχεις αυτες της δυο πανω στην μητρικη σ δεν θα δουλευουν σαν dual sided απλος η καθε μια ξεκαχωριστα θα δουλευει μονή της !

Δημοσ.

Δηλ δεν έχει να κάνει με την μητρική που σε μένα είναι dual channel?

αν εχεις μητρικη π εχει μονο δυο σλοτ γ ραμ και βαλεις δυο  μνημες διαφορετικης εταιριας θα παιζουν ναι μεν κανονικα αλλα δεν θα ειναι σε dual channel diataksi gt γτ πολυ απλα η καθε μια θα συνεργάζεται μονη της .Ενω αν εχεις δυο ιδιες μνημες θα συνεργαζονται μαζι ..!

Δημοσ.

αν εχεις μητρικη π εχει μονο δυο σλοτ γ ραμ και βαλεις δυο  μνημες διαφορετικης εταιριας θα παιζουν ναι μεν κανονικα αλλα δεν θα ειναι σε dual channel diataksi gt γτ πολυ απλα η καθε μια θα συνεργάζεται μονη της .Ενω αν εχεις δυο ιδιες μνημες θα συνεργαζονται μαζι ..!

Αυτό που λες δεν ισχύει και απορώ από που το βρήκες :-(. Πριν γράψεις ο Αλέξανδρος έγραψε σωστότατη απάντηση.

99% δεν θα εχεις προβλημα απλα θα τρεχουν στην ελαχιστης συχνοτητα μεταξυ των 2 και στο μεγαλυτερο latency μεταξυ των 2 παλι...αν εχουν ακριβως τα ιδια τοτε δεν αλλαζει τπτ

Καλύτερα μην βάλεις την hyper x. Αν θέλεις να συμπληρώσεις ram και έχεις 4 slot βάλε άλλο ένα στικάκι με ίδια mhz, ίδια ρεύματα και ίδια timings για να αποφύγεις ασυμβατότητες. Πες μας πόσα δίνεις για ram να σου προτείνουμε μία τέτοια και επίσης ανέφερέ μας και το μοντέλο της μητρικής σου.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...