Προς το περιεχόμενο

Themes και Launcher.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω μια απορία σχετικά με τα Themes. Τι ακριβώς κάνεις με αυτό? Έχει σχέση με τη σειρά που θέλεις να βάλεις στην αρχική οθόνη πχ. εικονίδια εφαρμογών και widgets κλπ? Δηλαδή άλλο εφαρμογή themes και άλλο Launcher? ? Μπορείς να επιλέξεις μόνο το ένα από τα δύο? ?Έχει σχέση με αυτά που λένε κάποια άρθρα "customize home screen "κλπ? ? Αυτό ήθελα να σας ρωτήσω .Γειά σας.

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω μια απορία σχετικά με τα Themes. Τι ακριβώς κάνεις με αυτό? Έχει σχέση με τη σειρά που θέλεις να βάλεις στην αρχική οθόνη πχ. εικονίδια εφαρμογών και widgets κλπ? Δηλαδή άλλο εφαρμογή themes και άλλο Launcher? ? Μπορείς να επιλέξεις μόνο το ένα από τα δύο? ?Έχει σχέση με αυτά που λένε κάποια άρθρα "customize home screen "κλπ? ? Αυτό ήθελα να σας ρωτήσω .Γειά σας.

Τι είναι ο launcher

Ο Launcher αν δουλεύεις windows είναι η αντίστοιχη επιφάνεια εργασίας(desktop) σε αυτό μπορείς να τοποθετήσεις όλων των ειδών συντομεύσεις που κάνουν την ζωή σου εύκολη!

Επίσης δεν χρειάζεται να μείνεις με αυτόν που είναι εγκατεστημένος από την αρχή, μπορείς πανεύκολα να τον αλλάξεις με κάτι άλλο των γούστων σου(βλ. Market)

Δυνατότητα πλούσιων γραφικών στοιχείων, τα λεγόμενα Themes!

Εκτός από τις ριζικές αλλαγές που μπορούν να γίνουνε στην καρδιά του συστήματος, γίνονται και λιγότερο ουσιαστικές αλλαγές σε ολόκληρο το γραφικό περιβάλλον.

Από εικονίδια και αλλαγές στο περιβάλλον μέχρι και στις εφαρμογές που έχει το κινητό. Πολλά Themes μάλιστα είναι σχεδιασμένα να παίζουν σε πολλές Android συσκευές.

Δημοσ.

Καλημέρα. Ωραία, βρήκα themes for android menu.Απλώς δε θέλω να φορτώσω τη συσκευή με πολλές και βαριές εφαρμογές. Θα δοκιμάσω κάποιες και θα κρατήσω μια απ αυτές. Μπερδεύτηκα κάπως με Launcher και Themes. Saruman ευχαριστώ ρε φίλε, χαιρετώ γεια χαρά.

Δημοσ.

Η αλήθεια πάντως είναι,αν έχεις συσκευή με stock android(η τουλάχιστον στο 90% - κοινώς δεν έχεις nexux/pixel συσκευή)τότε το πιο βαρύ πράγμα ειναι το γραφικό περιβάλλον της συσκευής.

ιδιαίτερα δε,αν μιλάμε για samsung συσκευή παλιότερα το touchiwiz ui της ηταν απ τα πιο βαριά πράγματα.

προσωπικά πάντως,ο stock launcher του android δεν μου άρεσε καθόλου στα στάδια παραμετροποιήσης (δημιουργία φακέλων στο συρτάρι εφαρμογών,ταξινόμηση αλβαφητικά κλπ) συνεπώς φόρεσα τον Nova launcher.

Τα καλύτερα 0.5€ που έδωσα για εφαρμογή(όταν είχε μπεί σε προσφορά)

Δημοσ.

Έχω το Samsung galaxy core 2 4.4.2 και ακόμα ψάχνω πολλά και διάφορα. Δε τα ξέρω και τόσο καλά και είμαι στο ψάξιμο. Αν πέσουν οι τιμές με προσφορές λόγω εορτών κλπ, σκέφτομαι για GALAXY A3 ή Α5 2017. Θέλω να μάθω τα πιο βασικά σε αυτό για να πάω στο καινούργιο πιο ενημερωμένος. Ευχαριστώ για την απάντηση. Γειά.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ποιά φόρμα πρέπει να συμπληρώσω? ?Τι πρέπει να κάνω ακριβώς? ?Πρέπει να γράψω κάτι κάπου συγκεκριμένα??Πρώτη ερώτηση στο site και αν θες πες μου τι άλλο πρέπει να να κάνω για να μην μπερδεύομαι. Γειά σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ποιά φόρμα πρέπει να συμπληρώσω? ?Τι πρέπει να κάνω ακριβώς? ?Πρέπει να γράψω κάτι κάπου συγκεκριμένα??Πρώτη ερώτηση στο site και αν θες πες μου τι άλλο πρέπει να να κάνω για να μην μπερδεύομαι. Γειά σας.

Κανεις ενα copy past της ερωτησης απο εδω http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/ και μετα βαζεις της απαντησης που θες.
Δημοσ.

Αν θελεις συμπληρωσε την φορμα.

Δημοσ.

Αν έχεις Samsung γνώμη μου μην βάλεις launcher για να αλλάξεις εμφάνιση έχει που έχει το touchwiz θα επιβαρυνθεί παραπάνω

Δημοσ.

Γειά σου Aggelos. Samsung galaxy core 2 4.4.2. Έχεις δίκιο. Το άκουσα και από αλλού αυτό που λες. Έβαλα για δοκιμή Launcher και δεν είχε κάτι ιδιαίτερο. Με μπέρδεψε κάπως και μου έβγαλε και κάτι ψιλοκολλήματα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Γειά χαρά.

Θα ήθελα ένα πλήρη οδηγό για την ορολογία του Android.
Δημοσ.

Θα ήθελα ένα πλήρη οδηγό για την ορολογία του Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...