Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ο υπολογιστής δούλευε κανονικά,έβγαλα την κάρτα γραφικών γιατί την πούλησα έβαλα μια άλλη το βάζω μπρος το εργαλείο δουλεύει ρολόι ....

Κλείνω πάω δίνω την κάρτα επιστρέφω και το εργαλείο ξαφνικά ... το ανοίγω σβήνει ξανά ανοίγει σβήνει ξανά ανοίγει σβήνει όλη την ώρα boot δεν κάνει.... άκρη δεν έβγαλα λέω κάπου δεν κάνει επαφή η μητρική όντως έλειπαν 2 βίδες αλλά έτσι ήταν συνέχεια αλλά λέω ας βιδωσω ... έλα που βίδες δεν είχα έβγαλα 2 του τροφοδοτικου και κατέληξα να χαλάω το σπυρωμα σε αυτά που βιδωνουν στο κουτί τα μεταλλικά και βιδωνουν πάνω οι βίδες σε 2 τέτοια τα οποία είναι όπως κοιτάς το κουτί μπροστά σου όχι από την μεριά που βγαίνουν τα usb και αυτά .... από την άλλη το μεσαίο και το από κάτω του ... λέω τι κάνω τώρα το ξανασυναρμολογω χωρίς αυτά ανοίγει ο υπολογιστής κανονικά και δεν μου εμφάνιζε το Ίντερνετ κάτω δεξιά ούτε καν έπιανε και σχετικά αργή λειτουργία λέω κάτσε μήπως έχω μπερδέψει τα Sata ... τα αλλάζω και τώρα ο υπολογιστής πάλι κάνει νούμερα παιδιά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά ... τον πετάω;

Δημοσ.

αφού βγάλεις την πρίζα βγάλε την μπαταρία κανα 5λεπτο και ξαναβάλτη,καμιά φορά με τα βάλε βγάλε hardware το συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Το χω κάνει και αυτό τζίφος η υπόθεση!!!

Όχι σε τεχνικό δεν το πάω δεν εμπιστεύομαι κανεναν τόσα χρόνια μόνος μου τα κάνω όλα αλλά τώρα δεν έχω υπομονή να σκεφτώ τι μπορεί να έχει ... αλλά όλα τα βλέπω φυσιολογικά όλα έχουν μπει στην θέση τους δεν μπορώ να καταλάβω τι σκαλωματα τρωει

Δημοσ.

-Ασε φιλε , κατι εχω παθει και μου παρελυσε το ενα ποδι και απ΄ο,τι καταλαβαινω σιγα σιγα χανω και το  αλλο...

-Και γιατι δεν πας σε καναν γιατρο τωρα που προλαβαινεις?

-Ασε ρε , δεν τους εμπιστευομαι.... Αφου τοσα χρονια που αρρωσταινα ειτε γριπη ειχα, ειτε πυρετο, μονος μου εβαζα και θερμομετρο, και την αντιβιωση στο στομα!Αρα γιατι να παω τωρα...! :fear:

Φιλε μου απο το να μην εχεις καθολου pc η΄ να το καψεις απο μονος σου αφου πλεον εχεις σηκωσει οπως λες τα χερια ψηλα, πηγαινε το εστω να παρεις μια γνωμη... Παντως η΄ κατι βραχυκυκλωνει,  η΄ κατι χτυπησες απο το βγαλε βαλε τις καρτες, η΄ εκατσε να πεθαινει τωρα το τροφοδοτικο... Παντως οταν βρεις κουραγιο,  βγαλε τα ολα απο το κουτι μια και βαλε το μπροστα ετσι να δεις τι θα παιχτει...

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω άκρη δεν βγάζω;έξω να το στήσω που; δεν έχω ξανά στείσει έξω από μέσα όλο στο βάλε βγάλε βιδωσε ξεβιδωσε είμαι ... μια ανάβει και μόλις κάνω επανεκκίνηση δεν.... και μετά το ανοίγεις και ανα 2 Δευτέρα ξανά κάνει restart μόνο του

Δημοσ.

Ρε συ σου ειπα να λυσεις μητρικη και τα παντα ολα και να τα βγαλεις εξω απο το κουτι μηπως και βρραχυκυκλωνει τιποτα για να τα λειτουργησεις ετσι!! Καμια βιδα, καμια κολληση πουθενα... Και δοκιμασε και με ενα αλλο τροφοδοτικο..

Δημοσ.

:rolleyes:

πηγαινε το σε εναν τεχνικο να το δει

δεν πρεπει να εχει τιποτε το ιδιαίτερο

Καλως τον τρολερ. Ειμαστε ολοκληρο φορουμ και του προτεινεις να παει σε τεχνικο???

Ts δοκιμασε την καρτα αρχικα σε αλλο μηχανημα!

Δημοσ.

Αφού τόσα χρόνια τα καταφέρνεις μόνος σου θα έπρεπε να ξέρεις ότι άλλες είναι οι βίδες για το τροφοδοτικό και άλλες για τα stand-off (αποστάτες) της μητρικής. Όχι ότι φταίει αυτό για το πρόβλημά σου αλλά λέμε τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αποσύνδεσε τα πάντα,πριν κάνεις αυτό που είπε ο zelomoth,ακόμα και τις μνήμες.Πάτα να ανοίξει,αν κάνει πολλά μπιπ σημαίνει ότι μπουτάρει η μητρική αλλά δε βρίσκει μνήμες.Βάλε μία και ξαναδοκίμασε να μπεις στο bios.Περιηγήσου λίγο μέσα να δεις τι κάνει.Συνεχίζεις με ένα κομμάτι τη φορά.Βάλε δίσκο μετά.Τελευταία την γραφικών,έχεις ενσωματωμένη νομίζω.Κάθε φορά που σβήνεις τον υπολογιστή και βάζεις κάτι πάνω ή βγάζεις,να σβήνεις το τροφοδοτικό από το κουμπί και αφού το κάνεις να πατάς το κουμπί του υπολογιστή να αποφορτιστεί το σύστημα.

Δημοσ.

Την κάρτα για αρχή την έχω πουλήσει καινούργια ήταν και μια χαρά δουλεύει και στον επόμενο... λοιπόν τώρα διάβασα τις απαντήσεις λέω πάει με γράψανε στο Insomnia Χρηστάκη σοβάρεψε το πράγμα άκρη δεν θα βγάλεις αλλά να που τελικά τζάμπα γκρίνιαζα ... ???????? ναι έχετε δίκιο για την βλακεία που έκανα με τις βίδες αλλά ήταν κινήσεις απελπισίας μπας και το φτιάξω ... αύριο όταν γυρίσω από σχολή θα κάνω ότι μου προτάθηκε εδώ και ενημερώνω ... δεν γνωρίζω πως να στήσω το μηχάνημα απέξω που να το στηρίξω κτλπ κτλπ δεν τκ έχω ξανά προσπαθήσει όποτε πρέπει να το ψάξω λίγο αλλά τα υπόλοιπα αύριο θα τα κάνω,πάλι μου φορτώσατε πειράματα ρε μπαγασες ???????? σας ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις !!

Δημοσ.

Λοιπον για αρχη συνδεσα στο SATA 3 HDD & SSD και αφησα μια ram 4ρα για να δουμε τι θα γινει...

Ανοιγει ο υπολογιστης μου βγαζει αυτο http://imgur.com/4HqNgeg μπαινω στο Bios ολες οι ρυθμισεις ειναι φυσιολογικες περα απο το οτι παρατηρησα οτι το bios ειναι ρυθμισμενο σε IDE ενω θα επρεπε να ειναι σε AHCI? ερωτώ.... τωρα ειμαι μεσα στον υπολογιστη δουλευει κανονικα,με μια 4ρα... να κανω την αποπυρα να βαλω και τις υπολοιπες μνημες? δεν εχω κανει βεβαια ακομα επανεκκίνηση να δω αμα θα συνεχίσει να δουλεύει ετσι

Δημοσ.

Τα συνδεσα ολα ο υπολογιστης προς το παρον δουλευει με 3 μνημες,οταν βαζω την 4η αρχιζει και κανει τα κολπα του παλι και δεν ανοιγει,τωρα τι κανω? παω την ΡΑΜ για αντικατασταση?

Δημοσ.

Κανε περισσοτερους συνδυασμους με τις μνημες να σιγουρευτεις.βγαλε μια απο αυτες που παιζει και βαλε στη θεση της αυτη που ισως χαλασε.η βαλε μια μνημη που σιγουρα παιζει στο slot το τελευταιο.ισως να χαλασε αυτο δηλαδη οχι η μνημη.η η μητρικη γενικοτερα δηλαδη να αρχιζει να κανει κουλα.κοιταξε τη γενικα μηπως εχει και φουσκωμενους πυκνωτες.googlare την εικονα να δεις πως ειναι καποιος.ευκολα τους ξεχωριζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατι να μην το δει μόνος του, να τον βοηθήσουμε και να γλυτώσει και 20€ που στην σημερινή εποχή είναι πολύ σημαντικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...