Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Ε δεν υπάρχει τρόπος; Ζήτησα από τον πωλητή να το ξεκλειδώσει αυτός μέσω της σελίδας και να πληρώσω εγώ αν χρειαστεί. Ελπίζω μην είναι πάνω από 20 ευρώ.

Α τώρα το είδα, 13 ευρώ; πάλι καλά. Ο πωλητής δηλαδή θα μπορούσε να το ξεκλειδώσει δωρεάν εφόσον είναι πελάτης;

Δημοσ.

του το είπα και μου απάντησε αυτό

I've been on the website and it's £11:99 all you need is the phone and code so you can do this your end

τι εννοεί you can do this your end?

ότι μπορώ να το κάνω μόνη μου;

Δημοσ.

ποιος πωλητής ειναι; γιατί δεν το δέχεται πίσω.... άνοιξε υπόθεση στο eBay άσε τι λέει αυτός υπάρχουν κανόνες

• Moderators
Δημοσ.

Aν δεν εγραφε οτι το κινητο ειναι κλειδωμενο σε δυκτιο ανοιγεις Case με την επιλογη not as discrided και ζητας πληρης refund υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τον βαλουν να σου πληρωσει ως και τα μεταφορικα για να επιστρεψεις το κινητο , αν απο την αλλη το αγορασες εν γνωση σου (πχ εγραφε στο τιτλο "S4 Mini Three" η κατι τετοιο δεν προκειται να καταφερεις κατι

Δημοσ.

Υπάρχουν sites στο ίντερνετ που με αμοιβή από 10€ μέχρι 25€ το πολύ αφού χορηγήσεις το imei και την εταιρεία που είναι κλειδωμένο πχ treeπου είναι το δικό σου σου στέλνουν με mail τον κωδικό τον βάζεις και τέλος

Αποστολή από το HTC Desire 10 pro με τη χρήση Insomnia App

Πχ ulocklocks free αλλά και άλλα. Το χρησιμοποιώ κατά καιρούς σε κλειδωμένα

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον, από ότι κατάλαβα, εξαρτάται από το πόσο εύκολο ή δύσκολο τους είναι να το κάνουν, πχ μου ζήτησαν περισσότερα για lumia 640 cricket USA παρά για HTC m 9 O2 GB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...