Skylined Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Διασυνδεδεμένα αυτόνομα οχήματα, χωρίς φανάρια και πινακίδες κυκλοφορίας. Αυτό είναι το μέλλον 1
kostontinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 το προβλημα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο και μονοδιαστατο. οσων αφορα την συμφορηση το μεγαλητερο προβλημα ειναι πληρωση των οχηματων, οπου κατα μεσο ορο σε καθε αυτοκινητο επιβαινουν 1,7 ατομα. αν γεμιζαν και οι 5 θεσεις ισως να μην υπηρχε προβλημα. 1
Sorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Αυτό δεν μπορεί να έχει εφαρμογή στο 100% των μετακινήσεων για ένα πολύ απλό λόγο. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα, θέλω απο την πόλη να παώ στο χωριό. Πρέπει να έχω τον απαραίτητο χώρο για να βάλω τα συμπράγκαλά μου, και τα παιδικά καθίσματα (διαφορετικών διαστάσεων) για τα δύο μου παιδιά. Σίγουρα στο μέλλον θα υπάρχουν αυτόνομα οχήματα μέσα στην πόλη, όπου απλά θα σε πηγαίνουν απο το Α σημείο στο Β, αλλά για μετακινήσεις με περισσότερους παραμέτρους, τα κλασσικά οχήματα θα είναι απαραίτητα. 1
Vagus. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Υπάρχει και η λύση να πας με τα πόδια ή με ΜΜΕ... Ακριβως η ιδια λυση υφισταται και για εσένα, εαν την επιθυμεις, οπως για εμενα, εαν την επιθυμω. Η υψηλη ταχυτητα σε δημόσια δικτυα, ιδιως μεσα σε πολεις, εξακολουθει να αποτελει παραγοντα υψηλής επικινδυνότητας. Σ ενα μελλοντικο ελεγχομενο συστημα, η μεση ταχυτητα σε μια οργανωμενη κυκλοφορία σχεδον θα τον εκμηδενισει.
OLDjunior Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πλακα πλακα στην Ελλάδα κάτι τέτοιο μπορεί και να έχει μεγάλη επιτυχία αφου ετσι κι αλλιώς θα εχουν παραδωσει πινακιδες ολοι μέχρι τότε 2
theripper7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ωραία ιδέα ειδικά οι ναρκομανείς θα βρουν άλλο ένα σημείο για να κάνουν χρήση ναρκωτικών. Στην θεωρία όλα καλά είναι αλλά στη πραγματικότητα δεν μπορούν να εφαρμοστούν, νομίζεται ότι όλοι σκέφτονται σαν εσάς.
Coul Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι, γιατί ο ναρκομανής χρειάζεται αυτόνομο αυτοκίνητο για να κάνει χρήση. Τι άλλο θα ακούσουμε... 3
panosveto12 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Deleted Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2017 από panosveto12 4
theripper7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ναι, γιατί ο ναρκομανής χρειάζεται αυτόνομο αυτοκίνητο για να κάνει χρήση. Τι άλλο θα ακούσουμε... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε αυτά τα αυτοκίνητα θα βρίσκεις ότι σκουπίδι μπορείς να φανταστείς όπως γίνεται και στα αστικά λεωφορεία. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει πόσα τέτοια αυτοκίνητα θα υπάρχου σε μία πόλη ώστε να εξυπηρετούν τους επιβάτες; 1
mants118 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ωραίο αυτό το μέλλον που δεν θα σου ανήκει τίποτα και όλα θα είναι δανεικά. παίζει να γίνει και με σπίτια αυτό, αν έχεις πολλά χρήματα θα έχεις ένα δικό σου πολυτελείας, αν δεν έχεις θα πληρώνεις με τη μέρα μέσω εφαρμογής αλλιώς στο δρόμο... 1
TheAccountant Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 μαυρη μέρα για την αυτοκίνηση, αμα παιξει ποτε αυτο το σενάριο... 2
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Καλα στην Ελλαδα αυτα δε γινονται ουτε το 3000 Ας φτιαξουμε πρωτα τα λεωφορεια που ειναι απο εποχης Αντρεα και μονο πεταλια δεν κανουν οι επιβατες και μετα βλεπουμε για ρομποτ
pcos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 μικροτερη χρηση αυτοκινητου = λιγοτερες επισκεψεις στο γιατρο! ειτε ειναι αυτονομο ειτε οχι
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Το παραπάνω ουτοπικό σενάριο δεν πρόκειται να γίνει αυτό τον αιώνα. Η τύποι στην Σουηδία που το έγραψαν αυτό, μάλλον δεν έχουν βγει καν από την Στοκχόλμη, πόσο μάλλον να πάνε Ιταλία, Ελλάδα ή άλλες χώρες με γεωγραφικό ανάγλυφο ή τρελούς (π.χ Αγγλία). Επίσης προϋποθέτει 100% τον αυτοκινήτων να είναι αυτόνομα. Αν ένα αμάξι δεν είναι αυτόνομο, θα υπάρχουν προβλήματα και ατυχήματα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να αλλάζουμε αμάξια σαν τα εσώρουχα κάθε φορά που ένα νέο μοντέλο θα εμφανίζεται με πιο σύγχρονα και βελτιωμένα ηλεκτρονικά, γιατί ποιος θα κάτσει με το προηγούμενο μοντέλο όταν δεν είναι ασφαλές;;;;;;; Ήτοι καταναλωτισμός σε όλο το μεγαλείο.... Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι λογισμικό να κάνει αυτό που μπορώ να κάνω με όλες τις αισθήσεις μου. Είμαι προγραμματιστής και pen tester. Αυτά είναι αρκετά για να μην εμπιστεύομαι κανέναν σχετικά. Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, γιατί 2030 είναι σε 13 χρόνια από σήμερα, ενώ τα υπάρχοντα μνημονιακά δάνεια έχουν ορίζοντα πληρωμής το 2057.Κλείνοντας, τα ίδια λέγανε το 1995 για το 2010. Και σήμερα είμαστε 2017.......Δεδομένου ότι το "1984" είναι ήδη εδώ, αυτό θα είναι και το τελευταίο λιθαράκι για πλήρη έλεγχο. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα