pazarhs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας, ο Υπολογιστής μου είναι ο εξής mb: Gigabyte H57M USB3 ram: 1x4 2x2 cpu: intel core i5 760 2.80ghz gpu: NVIDIA Geforce gtx460 σκληρός: Samsung SSD 120 750evo και έναν απλό 1t έχω το εξης θέμα, Έκανα ενα φορμάτ και έφτιαξα ένα θέμα με τις RAM γιατι είχα μόνο την 4αρα πάνω επειδή τα άλλα slots δεν δούλευαν. Έστειλα το pc στην αθήνα στα κεντρικά του e-shop και το έφτιαξαν, έκαναν κ κατι τεστ και όλα καλά. Διαφορά βλέπω όντως ΑΛΛΑ Όταν μπαίνω να παίξω κανέναν LOL έχω τρομερό drop στα fps. Οι ρυθμίσεις στο παιχνίδι είναι οι ίδιες που είχα πριν βάλω αλλα 4 gb RAM και το φορμάτ. Τι μπορεί να φταίει?? έχω μια μικρή υποψία και για τα drivers, αυτά πως μπορώ να τα τσεκάρω αν είναι ορθά εγκατεστημένα??
makis269 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 να σε ρωτήσω , ποια σλοτ δεν δούλευαν ?? απο τις ραμ ??? σου άλλαξαν σλοτ ή σου έβαλαν μια 8άρα ??? δουλέυουν οι ραμ σαν dual ή σαν single ( αν ειναι δυο 4αρες ) μήπως η κάρτα γραφικών ειναι στο δευτερο pci ex και λειτουργει σε χαμηλότερη ταχύτητα ή δουλέυει σε χ16 2.0 ??? μήπως απο λαθος χρησιμοποιείς την onboard καρτα ??? οι σκλήροι δίσκοι ειναι στα sata3 ή απο λάθος τους έβαλαν στα sata 2 ??? http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H57M-USB3-rev-20#sp
pazarhs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 να σε ρωτήσω , ποια σλοτ δεν δούλευαν ?? απο τις ραμ ??? σου άλλαξαν σλοτ ή σου έβαλαν μια 8άρα ??? δουλέυουν οι ραμ σαν dual ή σαν single ( αν ειναι δυο 4αρες ) μήπως η κάρτα γραφικών ειναι στο δευτερο pci ex και λειτουργει σε χαμηλότερη ταχύτητα ή δουλέυει σε χ16 2.0 ??? μήπως απο λαθος χρησιμοποιείς την onboard καρτα ??? οι σκλήροι δίσκοι ειναι στα sata3 ή απο λάθος τους έβαλαν στα sata 2 ??? http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H57M-USB3-rev-20#sp Ζητάς πολλες πληροφορίες απο έναν αρχάριο . Πάμε λίγο ένα-ένα. Δεν μου άλλαξαν καποιο σλοτ, κάτι είχε στραβώσει πίνιο κάτι τέτοιο και δεν δούλευαν. Μέχρι πρότινος έπαιζα με μια 4αρα τώρα έχω βάλει και τις άλλες που είχα 2χ2 gb. Tα άλλα που μου είπες δεν ξέρω να στα εξηγήσω!! Αν έχεις τη καλή διάθεση βοήθησε με να στα πω
pazarhs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 γιατι τόση χρήση όταν είναι ανοιχτό το παιχνίδι? Επίσης μου πέταξε αυτό το ERROR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα