Γιωργος παλ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Συγνώμη παιδιά που γράφω εδώ. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και δεν ξέρω πού να το δημοσιεύσω. έχω πάρει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο ποντίκι το συνδέω στο tv box λειτουργεί κανονικά αλλά δεν μπορώ να γράψω στα ελληνικά μπορεί να μου πει κάποιος πως αλλάζει
saxos55 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Στο Android δεν υπάρχει (ακόμα) κουμπί ή συνδυασμός κουμπιών αλλαγής γλώσσας (όπως πχ το ALT+SHIFT στα Windows) Κάθε φορά που θες να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να πηγαίνεις στις Ρυθμίσεις (Settings) και να αλλάζεις Γλώσσα (Languages & Input, μπορεί να αλλάζει η ονομασία ανάλογα την έκδοση Android) από εκεί. 1
Γιωργος παλ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ελληνικό ελληνικό πληκτρολόγιο βγάζει αλλά μπορείς να πηγαίνεις με τα βελάκια και να γράφεις γράμμα γράμμα στα ελληνικά εναλλαγή δεν μπορείς να κάνεις από το ασύρματο πληκτρολόγιο το mini keyboard που έχω Τον x96 εχω στελιο Τον x96 εχω
kyriakidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε να κατεβασεις απο το playstore την εφαρμογη Ελληνικό HW Πληκτρολόγιο και ενεργοποιησε τις ρυθμισεις
iliasbass Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Βάλε το SwiftKey με το οποίο μπορείς να αλλάξεις γλώσσα κάνοντας swipe στο κενό
vste Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Επισης για hardware πληκτρολογια σε Android με εχει σωσει αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper&hl=en Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Το εχω και το δουλεύω στο air mouse, αλλάζω γρηγορότερα γλώσσα σε σχέση με το Swype
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα