Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εγκατέστησα το cosmote tv go στον σταθερό υπολογιστή,με τον τελευταίο player,αλλά όταν αρχίζει η αναπαραγωγή σε όλα τα κανάλια,μου αφήνει πολύ μεγάλες μπάρες μαύρες,πάνω και κάτω της οθόνης μου,η οποία είναι 16:9.Θυμάμαι πριν πολύ καιρό που το είχα πάλι στον υπολογιστή,με παλαιότερο player στις ρυθμίσεις είχε επιλογή αρχική 16:9 και 4:3 που επιλέγοντας το γέμιζε όλη η οθόνη και δεν άφηνε κενά.Ο τελευταίος player δεν έχει τέτοια επιλογή παρά μόνο ποιότητα που είναι στο auto και μπορείς να επιλέξεις μέχρι 720p,και γλώσσα ήχου ελληνικά-αγγλικά.Έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα άλλος να λέει κάτι τέτοιο.Ποιο πολύ λένε ότι δεν παίζει καθόλου,οπότε είμαι και τυχερός που παίζει σχεδόν στη μισή οθόνη.Στη δε εξυπηρέτηση πελατών με ενα παιδί που μίλησα περιγράφοντας του το πρόβλημα,μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής,μου είπε να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης μου.Παίζει κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία γιατί το print screen όταν παίζει το go είναι μια μαύρη εικόνα και δεν φαίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Καλημέρα.Τελικά το παιδί στην εξυπηρέτηση πελατών είχε δίκιο.Με μία αλλαγή στην ανάλυση της οθόνης μου,εξαφανίστηκαν οι μαύρες μπάρες και γέμισε όλη η οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...