Dyolf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Θα πω παλίες ταινίες... "The κόπανοι" : Τρελό γέλιο θεικές καταστάσεις "Σαπουνόπετρα" : the same... Από τις τελευταίες το "Σώσε με" και ο "Δεκαπεντάυγουστος" ήταν καταπληκτικές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Καλησπέρα, δεν ξέρω ποιοί απο εσάς θυμούνται: Τα κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα, και Γλυκιά Συμμορία. Οριακά μέσα στην 20ετία. Και τα δύο για την εποχή τους, αιώνες μπροστά.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 15αύγουστος Σωσε με Πες στη Μορφίνη ακόμα την ψάχνω Παναγιώτης Σ., οι ταινιες του Νικολαϊδη που αναφερεις ειναι οντως πολυ καλες αλλα νομιζω οτι δεν ξεπερνουν την πρωτη του δουλεια, την απιστευτη Ευρυδίκη BA 2O35. Tου 1975 μεν, αλλα φαινεται ακομα φρεσκια.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Καλησπέρα, .......δεν ξεπερνουν την πρωτη του δουλεια, την απιστευτη Ευρυδίκη BA 2O35. Tου 1975 μεν, αλλα φαινεται ακομα φρεσκια. Ξέρεις φίλε μου οτι παίζει ρόλο και πότε και φυσικά η διάθεση που έχεις όταν βλέπεις μια ταινία. Λοιπόν -λόγω ηλικίας - μόνο τα δύο που ανέφερα τα είδα οταν είχαν "βγεί". Την Ευριδίκη δυστυχώς δεν την έχω δεί.
damiano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 crAss, για το πειτε στη μορφινη ακομα την ψαχνω .... την ειδα πριν καιρο, δεν ηταν και οτι καλυτερο.. αλλα γουστα ειναι αυτα, για τα δικα μου καλυτερες νεες (σχετικα) ελλ. ταινιες ειναι Απο την ακρη της πολης (απαιχτο), Αιωνιος φοιτητης (για το καζινο και μονο) και Ο βασιλιας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.