fragma Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Απο περιέργεια, σε ποιά επίπεδα κυμαίνονται τα online times σας χωρίς disconnect; Εγώ με Cosmote VDSL και το ταπεινό Speedport 2i είμαι στις 96 μέρες σερί, που μου φαίνεται σχετικά εντυπωσιακό για Ελλάδα γιατί στην Γερμανία με 1 Gbps fiber και σαφώς ανώτερη υποδομή δικτύου σπάνια έφτανε μήνα χωρίς να τραβήξει κανα restart ή disconnect.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Για συγχρονισμό βγάζω εύκολα 60κάτι μέρες, για "IP" όμως κάθε 3 μέρες τρώω στιγμιαίο force DC από την Wind για να μου δώσει άλλη... 1
kargo130 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Για συγχρονισμό βγάζω εύκολα 60κάτι μέρες, για "IP" όμως κάθε 3 μέρες τρώω στιγμιαίο force DC από την Wind για να μου δώσει άλλη... Πως το ελεγχεις αυτο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πως το ελεγχεις αυτο; Το Draytek μου έχει 2 "uptime counters" αν θυμάμαι καλά, έναν για τον συγχρονισμό κι έναν για την IP... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα