Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, θελω να αγορασω ενα ρουτερ οσο πιο τουμπανο γινετε γυρο στα 100 ευρω, να με καλυπτει τωρα οσο και στο μελλον οταν θα βαλω vdsl. Το σπιτι δεν ειναι μεγαλο ειναι 80τμ και εγω συνδεομαι με καλωδιο cat7.

Να μη μου βγαζει την πιστη ομως οταν μπαινω στις ρυθμισεις!!

Ακουω προτασεις!

Δημοσ.

Εσύ θες Ρούτερ οι μόντεμ - Ρούτερ;;; Αν θες Ρούτερ μόνο, αυτό σου κάνει, το vdsl που κολλάει;; Αν θες μόντεμ Ρούτερ δεν σου κάνει, αποφάσισε πρώτα τι θες.

Δημοσ.

δε καταλαβαινω τι μου λες, εγω θελω να τα κανει ολα τωρα με adsl αλλα και στο μελλον με vdsl. τι παει να πει ρουτερ μοντεμ?

Δημοσ.

δε καταλαβαινω τι μου λες, εγω θελω να τα κανει ολα τωρα με adsl αλλα και στο μελλον με vdsl. τι παει να πει ρουτερ μοντεμ?

άλλο το σκέτο ρουτερ,άλλο το modem router.

Εσύ θες κάτι που να κάνει και DSL Sync;

αν ναι αναζητάς modem router.

Σε κάθε περίπτωση,υπαρχει φόρμα για την αναζήτηση/αγορά μοντεμ οπότε και τις απαντήσεις πιθανότατα θα τις πάρεις απο εκεί.

Δημοσ.

ωραια σε ευχαριστω! η ερωτηση ειναι οταν θα παρω την φορθνετ να μου κανει τις ρυθμισεις θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

AN εχουν οδηγίες (εννοώ εταιρικές, οχι οδηγίες χρήσης) για το συγκεκριμένο, θα το ρυθίσουν

Αν δεν εχουν, μην περιμενεις να ασχοληθουν (και λογικό ειναι)

Δημοσ.

Εσύ θα το ρυθμίσεις μην περιμένεις να ασχοληθεί η φορθνετ, φρόντισε να έχεις το Username - password της σύνδεσης σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...