kirileman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Οντόπικ, αναλυτές λένε ότι το S8 αναμένεται να χάσει σε πωλήσεις τόσο σε σχέση με το S7, όσο και από το iPhοne 8. Κλείνει.
Neg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 ... Βασικά μια τέτοια είδηση όπως η παραπάνω θα έπρεπε να ενδιέφερε μόνο τους μετόχους ή τους μελλοντικούς μετόχους. Αλλά κοίτα να δεις που καθόμαστε και συζητάμε και τρωγόμαστε με τις ώρες για το ποιος την έχει μεγαλύτερη λες και θα μας δώσουν λεφτά από τα κέρδη οι Χ/Ψ εταιρίες. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Λυπάμαι για όσους έγραψαν κατεβατά και βλέπουν τα μηνύματά τους να εξαφανίζονται (you know who you are). Να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή ότι τα μηνύματα offtopic δεν έχουν θέση στο topic. Για άλλη μία φορά "μάγκες" προσπαθούν (ματαίως) να "αποδείξουν" ότι τα δικά τους λεφτά πάνε σε αγαθοεργίες ενώ τα λεφτά των οπαδών της αντίπαλης ομάδας πάνε σε βρωμοκαπιταλιστικές και αισχροκερδείς επιχειρήσεις. Χαλαρώστε: κανείς δεν έχει μεγαλύτερο "εγώ" από τον άλλο. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να συμμετέχετε στο παρόν topic, μείνετει εντός θέματος. 8
atheatos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 πάντως το ότι η apple έχει στήσει ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό μοντέλο, χάρη στο οποίο μαζεύει τόσα πολλά λεφτά από λίγους χρήστες πέρα από επιτυχημένο είναι και γνωστό εδώ και χρόνια αντιλαμβάνομαι ότι είναι κουραστικό και προσβλητικό να σε αποκαλεί ο άλλος θύμα επειδή δίνεις γενικά περισσότερα χρήματα για την εμπειρία (η οποία βέβαια περιλαμβάνει και τις λοιπές υπηρεσίες του οικοσυστήματος πέρα από τις ίδιες τις συσκευές), όμως δεν καταλαβαίνω γιατί και οι ίδιοι οι χρήστες της apple το παίρνουν κάθε φορά τόσο προσωπικά το θέμα και νιώθουν την ανάγκη να υπερασπιστούν τις επιλογές τους σε άλλα θέματα δε το βλέπουμε αυτό, πχ πάω εγώ και δίνω 160€ να πάρω ένα μηχανικό πληκτρολόγιο μπορεί να αρχίσουν από κάτω: α πήρες αυτή τη μουφομάρκα με τόσα λεφτά (corsair πχ) και δεν πήρες την τάδε premium που ξέρουν καλύτερα α εγώ από το gearbest πήρα την κινεζιά που είναι σχεδόν το ίδιο πετάς τα λεφτά σου α εγώ έχω το ms των 20€ εδώ και μια 20ετια και δεν κάνει κιχ, τι ξοδεύετε τόσα α εμένα μου αρέσει της apple γιατί είναι λεπτούλι και γλυκουλίνι ο καθένας ο,τι θέλει λέει, τι νόημα έχει να κάτσεις να το υπεραναλύεις στη τελική αυτό σου αρέσει αυτό παίρνεις, για ποιο λόγο πρέπει κάθε φορά να δίνεται μια "ορθολογική" εξήγηση ειδικά όταν μιλάμε για την apple αντικειμενικά αν το δεις μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου τουλάχιστον πιο οικονομικά (και πιο εύκολα για αρκετούς που δε θέλουν περιορισμούς, αλλά αυτό δεν αφορά όλους) έχεις δεν έχεις, σου περισσεύουν ή όχι μπορείς αυτό είναι δεδομένο επιλέγεις τη συγκεκριμένη λύση όχι από ανάγκη, αλλά γιατί γουστάρεις τι νόημα έχει λοιπόν να υπεραναλύουμε τι πώς και γιατί και μάλιστα να χαρακτηρίζουμε τον άλλον χωρίς να τον έχουμε δει καν; Δεν ξέρω τι εννοείς? Τόσα χρόνια έχω Apple και τόσα χρόνια έχω ακούσει τα χειρότερα για μένα και γενικά όσους έχουν Apple. Δεν κάθομαι να υπεαναλυσω τίποτα, απλά γράφω τα αυτονόητα. Όταν ο άλλος δεν τα καταλαβαίνει τότε τον στέλνω στην υπογραφή μου.Δεν κάθισα να πω γιατί οι άλλοι δεν έχουν Apple αλλά έχω κάθε δικαίωμα όταν με κατηγορούν να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Δεν συμφωνείς? Καλό είναι να μην γενικεύουμε τις προσωπικές επιλογές του καθενός αλλά όταν κάποιος δίνει το δικαίωμα επιτιθέμενος σε κάποιον άλλον, θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί την αντίδραση της επίθεσης του.
logistoulis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Οντόπικ, αναλυτές λένε ότι το S8 αναμένεται να χάσει σε πωλήσεις τόσο σε σχέση με το S7, όσο και από το iPhοne 8. Κλείνει. αυτό είναι ένα καλό σχόλιο 1
lamproukos19 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Παιδια ηρεμια. Η apple στοχευει σε καταναλωτες με φραγκα. Βγαζει μονο ακριβες (και πολυ καλες) συσκευες και δεν περιμενει απο τις μαζες που ειναι το 80% να αγορασει. Αγοραζουν αυτοι που εχουν χρημα και αυτοι ειναι που αγοραζουν και εφαρμογες . Ετσι βγαινουν τα λεφτα.
markos9 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Λυπάμαι για όσους έγραψαν κατεβατά και βλέπουν τα μηνύματά τους να εξαφανίζονται (you know who you are). Να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή ότι τα μηνύματα offtopic δεν έχουν θέση στο topic. Για άλλη μία φορά "μάγκες" προσπαθούν (ματαίως) να "αποδείξουν" ότι τα δικά τους λεφτά πάνε σε αγαθοεργίες ενώ τα λεφτά των οπαδών της αντίπαλης ομάδας πάνε σε βρωμοκαπιταλιστικές και αισχροκερδείς επιχειρήσεις. Χαλαρώστε: κανείς δεν έχει μεγαλύτερο "εγώ" από τον άλλο. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να συμμετέχετε στο παρόν topic, μείνετει εντός θέματος. Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα
logistoulis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Παιδια ηρεμια. Η apple στοχευει σε καταναλωτες που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν φραγκα για τα προϊόντα της. fixed και όλοι χαρούμενοι.. προφανώς η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει υπερβολικά ποσά για κινητά γενικά, αλλά αυτοί που είναι διατεθειμένοι επιλέγουν κυρίως αυτή το ότι όλες οι εταιρείες προσπαθούν να δώσουν τη μάχη τους στη μεγάλη κατηγορία των ναυαρχίδων (μάλλον γιατί έχει και μεγάλα περιθώρια κέρδους υποθέτω) και δεν το καταφέρνουν εξίσου καλά ή και καθόλου είναι άλλο θέμα
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ξεχνάτε κάτι. Η Apple έχει μόνο πανάκριβα κινητά τα οποία γιαυτό αποτελούν status symbol. Κανείς επιχειρηματίας δεν θα το παίξει καμποσος με ακριβό Samsung ή one plus ή xiaomi
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ξεχνάτε κάτι. Η Apple έχει μόνο πανάκριβα κινητά τα οποία γιαυτό αποτελούν status symbol. Κανείς επιχειρηματίας δεν θα το παίξει καμποσος με ακριβό Samsung ή one plus ή xiaomi Μάλλον εσύ ξεχνάς κάτι: κανένας σοβαρός επαγγελματίας δεν θα το παίξει "καμπόσος" (για να δανειστώ την έκφρασή σου) επιδεικνύοντας το κινητό του. 5
Heybro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μάλλον εσύ ξεχνάς κάτι: κανένας σοβαρός επαγγελματίας δεν θα το παίξει "καμπόσος" (για να δανειστώ την έκφρασή σου) επιδεικνύοντας το κινητό του. Κανείς δεν μίλησε για όλους τους iphone χρήστες. Οι σοβαροί επαγγελματίες ξέρουν γιατί περνουν iphone και το χρησιμοποιούν στο έπακρο αλλά για τι ποσοστό μιλάμε.
iPhoTe64 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα στους συμφορουμίτες! Η Apple και η κάθε Apple (και οποιαδήποτε άλλη εταιρία φυσικά) έχει αυτό το περιθώριο κέρδους επειδή παρουσιάζει προσεγμένα προϊόντα σε υψηλή κατηγορία τιμών που όμως έχουν γίνει και γίνονται αποδεκτά από τους χρήστες. Δεν είναι μόνο το iPhone που έχει κατορθώσει να προσελκύσει τους χρήστες της εταιρίας, είναι ολόκληρο το οικοσύστημα της Apple που έχει στήσει υπομονετικά και προσεκτικά τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά όσους χρήστες με iPhone γνωρίζω έχουν τουλάχιστον άλλα τρία προϊόντα της εταιρείας στην κατοχή τους. Όλα αυτά τα προϊόντα δουλεύουν και συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. 3
kirileman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα στους συμφορουμίτες! Η Apple και η κάθε Apple (και οποιαδήποτε άλλη εταιρία φυσικά) έχει αυτό το περιθώριο κέρδους επειδή παρουσιάζει προσεγμένα προϊόντα σε υψηλή κατηγορία τιμών που όμως έχουν γίνει και γίνονται αποδεκτά από τους χρήστες. Δεν είναι μόνο το iPhone που έχει κατορθώσει να προσελκύσει τους χρήστες της εταιρίας, είναι ολόκληρο το οικοσύστημα της Apple που έχει στήσει υπομονετικά και προσεκτικά τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά όσους χρήστες με iPhone γνωρίζω έχουν τουλάχιστον άλλα τρία προϊόντα της εταιρείας στην κατοχή τους. Όλα αυτά τα προϊόντα δουλεύουν και συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Καλησπέρα αγαπητέ συμφορουμίτη. Πολύ σημαντική και to the point η τοποθέτησή σου και σε ευχαριστούμε. Φυσικά, με βρίσκει σύμφωνο, τόσο ως προς το περιεχόμενό της, όσο και ως προς το ύφος της. Είθε ο λόγος σου να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης και φάρος αξιοπρέπειας στη δοκιμαζόμενη από το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία κοινότητά μας. 2
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Προσωπικά όσους χρήστες με iPhone γνωρίζω έχουν τουλάχιστον άλλα τρία προϊόντα της εταιρείας στην κατοχή τους. Όλα αυτά τα προϊόντα δουλεύουν και συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Λιγο υπερβολικο για Ελληνικα δεδομενα βρισκω το παραπανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα