Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι γλίστρησα μια και μοναδική φορά στο parking του golden hall τη μερα με τη χιονόπτωση... κατέβαιναν τ αμάξια στο πάρκινγκ κι είχε πιάσει νερά και γλιστραγε γάμα τα σ ενα σημείο. Ευτυχως πήγαινα με...5 και στη πορεία γλίστρησε κι αλλη φορά το αμάξι. Έν τω μεταξύ πήγε καροτσάκι κι ένας μπροστά μου κι είχε ενα καρό security στο γκαραζ που δε κάνανε τίποτα. Λέω μαζέψτε τα νερά γιατί θα γίνει καλή Στούκα εδω κάτω, ναι ναι τα μαζεύουμε λεει ....

Τωρα για το θεμα των ζαντών , κι εγώ βλέπω οτι έχουν αυξηθεί τα μεγέθη όπως και το οτι έρχονται Στάνταρντ σε αρκετά αμάξια.

Βρίσκω λιγο κουλό το να έχεις μεγάλες ζάντες σε αμάξι χωρίς δύναμη αφού απλά καταφέρνεις ν αυξάνεις την κατανάλωση, αλλα περι ορέξεως... Ειναι θεμα των st line, m pack κλπ όλων των σπορ πακέτων εμφάνισης που δίνουν οι εταιρείες.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι θεμα των st line, m pack κλπ όλων των σπορ πακέτων εμφάνισης που δίνουν οι εταιρείες.

Οι R16 σε 125/140 ιππους ειναι φυσιολογικοτατες.

Παραλογα ειναι αυτα που κανουν κατι group vag, πχ golf R line 150 αλογα με 225/45/R17 ή ακομα χειροτερα Audi A3 sportback χιλιαρακι με 110 ιππους και 17ρες ζαντες... Εκει ναι, γελαει ο κοσμος και οντως μιλαμε για τον ορισμο της υπερβολης , αν οχι καγκουριας.

Δημοσ.

Οι R16 σε 125/140 ιππους ειναι φυσιολογικοτατες.Παραλογα ειναι αυτα που κανουν κατι group vag, πχ golf R line 150 αλογα με 225/45/R17 ή ακομα χειροτερα Audi A3 sportback χιλιαρακι με 110 αλογα και 17ρες ζαντες.

Δεν το κάνει μόνο το group vag :) Και το δικό μου με 150 άλογα 225/45/17 έχει!

Δημοσ.

Πολλοι το κανουν σε σπορ εκδοσεις. Αν και 110 αλογα με minimum 17ρα εργοστασιακη (και option 18ρας) νομιζω οτι ειναι προτερημα μονο του group vag, δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου αλλο παρομοιο ανεκδοτο.

• Like 1
Δημοσ.

Το kuga ειναι SUV και τα SUV παραδοσιακα εχουν μεγαλες ζαντες συν του οτι η ΣΤΑΝΤΑΡ ζαντα του kuga ST Line ειναι 17ρα στα 120 αλογα του Diesel, κι οχι 18ρα οπως ψευδως αναφερεις. Aντιστοιχα το VW tiguan φοραει 18ρες σε 125 αλογα. Οποτε παλι γελαμε, αλλα οχι με το ST Line.

Φευγοντας απο την ιδιομορφη κατηγορια των SUV και περνωντας στις κλασσικες κατηγοριες αυτοκιητων βλεπουμε πως για παραδειγμα το fiesta ST Line των 140 αλογων ερχεται με 16ρες ως στανταρ. Το fiesta ST200 των 220 αλογων με 17ρες.

Αρα, ειτε ειναι ανεκδοτο οι 17ρες σε 110-150 αλογα που παει και φοραει η VW σε golfakia και A3 που ειναι με 110 ιππους, ειτε η ford δεν ξερει τι ζαντες εχει βαλει σε ενα απο τα πιο καλοστημενα αμαξια της κατηγοριας του (ST200) και θα πρεπει να του φοραει τιποτα 20ρες.

Δημοσ.

Mpack δινει και η BMW στη μικρή 116d με Στάνταρντ 17" και επιλογή για 18". Εγώ λοιπόν λέω οτι δεν ειναι θεμα κατασκευαστή αλλα αγοραστή τι θα επιλέξει.

Δημοσ.

Καλα και τα vag εβγαζαν το s3 8p με 265 αλογα και 17αρες..Και;
Δηλαδη οι ζαντες πανε μονο με τα αλογα; δεν εχει καλυτερο πατημα στον δρομο ενα αμαξι με 16-17 απο οτι 13-14; ενα ΙΔΙΟ αμαξι και ας εχει 90 αλογα

Δημοσ.

Και το Fiesta Motorsport (MK7) με 17αρες ερχόταν,σιγά τα ωά.Το Ignis με τα 89 αφηνιασμένα άλογα το πουλάνε με 16αρες.Η opel δέ,είχε ξεφύγει όταν βγήκε το νέο Astra και έδινε επιλογή μέχρι 19" (μήν πώ και 20").

Το θέμα πιο είναι είπαμε;

Αλλάξτε τα ρημάδια σας για λάστιχα ανα 4 έτη ή φροντίστε να έχετε καλή ασφάλεια. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βέβαια ειναι ανέκδοτο ζάντες 17" σε 150 άλογα golf :D αντιθέτως βέβαια st line kuga 1.5 diesel με 18άρες ειναι ο,τι πρέπει :D

Επειδή το πήρε ένας φίλος μου πάντως, από εμφάνιση του πάνε πολύ! Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω :)

Δημοσ.

Επειδή το πήρε ένας φίλος μου πάντως, από εμφάνιση του πάνε πολύ! Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω :)

Κι εγώ έχω γνωστό που το πήρε , ωραιο ειναι το αμάξι και με πολυ καλή οδηγική συμπεριφορά. Value for money

Στη business -βασική έκδοση έρχεται με 17" στην st line με 18".

Δημοσ.

Mα αυτος ειναι ο λογος που βαζουν ζαντες για τρακτερ σε ΙΧ μικρης ιπποδυναμης. Η εμφανιση και κατ'επεκταση η ζητηση.

Είχα βάλει 15αρες από 13αρες σε ενα golf 3 1400 με 60-70 άλογα! Δεν θυμάμαι να είχε καμιά φοβερή διαφορά σε επιδόσεις και κατανάλωση αλλά πιο ωραίο ήταν σίγουρα!

Κι εγώ έχω γνωστό που το πήρε , ωραιο ειναι το αμάξι και με πολυ καλή οδηγική συμπεριφορά. Value for money

Στη business -βασική έκδοση έρχεται με 17" στην st line με 18".

Value for money δεν ξέρω αν είναι, κάπου 28 χιλιάρικα έφτασε! Αλλά δεν ξέρω και τα άλλα αντίστοιχα πόσο φτάνουν.

Δημοσ.

Άρα καταλήξαμε ότι τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν μεγάλους τροχούς, θέλω προσφορά ελαστικά για τις διαστάσεις R16 με 200 ευρώ με τα εργατικά μέσα.

Αλλάξτε τα ρημάδια σας για λάστιχα ανα 4 έτη ή φροντίστε να έχετε καλή ασφάλεια. 

Εγώ αν δε βγούν οι λινάτσες από μέσα δεν τα αλλάζω. Όπως έκανα και στο ποδήλατο μικρός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...