Mikeasdf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εχω το παρακατω μονιτορ απο το 2014 (LG 23EA63) Το τελευταιο 5μηνο μου κανει καποια νερα. Δηλαδη, εκει που ειναι κανονικα αναμμενο θα σβησει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα θα αναψει παλι και πανω δεξια λεει DVI (οπως το εχω συνδεδεμενο με το PC) και Power Saving not enabled. Επισης, στο ακυρο θα αρχισει να μου κανει demo τις λειτουργιες της οθονης (super resolution, response time) και τα κουμπια δεν ανταποκρινονται.Εχει αρχισει να γινεται αρκετα ενοχλητικο κυριως οταν παιζω καποιο online game. Υπαρχει καποιος τροπος να δοκιμασω για φιξ μεσα απο reset κλπ ή ειναι στα τελευταια του?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εχω το παρακατω μονιτορ απο το 2014 (LG 23EA63) dims.jpg Το τελευταιο 5μηνο μου κανει καποια νερα. Δηλαδη, εκει που ειναι κανονικα αναμμενο θα σβησει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα θα αναψει παλι και πανω δεξια λεει DVI (οπως το εχω συνδεδεμενο με το PC) και Power Saving not enabled. Επισης, στο ακυρο θα αρχισει να μου κανει demo τις λειτουργιες της οθονης (super resolution, response time) και τα κουμπια δεν ανταποκρινονται.Εχει αρχισει να γινεται αρκετα ενοχλητικο κυριως οταν παιζω καποιο online game. Υπαρχει καποιος τροπος να δοκιμασω για φιξ μεσα απο reset κλπ ή ειναι στα τελευταια του? Έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό ή έχει τουβλάκι ξεχωριστό όπως τα λαπτοπ;
coolerman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δές με πολύμετρο τι τάση "βγάζει" το τροφοδοτικό,ίσως έχει κάποιο πρόβλημα. διαφορετικά ίσως πρέπει να την ανοίξει κάποιος,στα "ενδότερα"! είναι και touch τα κουμπιά...
Mikeasdf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό ή έχει τουβλάκι ξεχωριστό όπως τα λαπτοπ; Ενσωματωμενο πισω. Δές με πολύμετρο τι τάση "βγάζει" το τροφοδοτικό,ίσως έχει κάποιο πρόβλημα. διαφορετικά ίσως πρέπει να την ανοίξει κάποιος,στα "ενδότερα"! είναι και touch τα κουμπιά... Αν βρω πολυμετρο θα το κοιταξω γιατι δεν εχω. Και πως θα το κανω αυτο? Αν ειναι για 10-20 ευρω να φτιαχτει αξιζει να την παω αλλα για παραπανω δε νομιζω..με 100-120 παιρνω ενα καινουργιο. EDIT: Βρηκα το HDMI του PS3 και τα συνδεσα (ηταν με dvi πριν) και δεν εχει παρουσιασει καποιο θεμα απο εκεινη τη στιγμη. Παιζει να εφταιγε αυτο?
gsa-electronics Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 EDIT: Βρηκα το HDMI του PS3 και τα συνδεσα (ηταν με dvi πριν) και δεν εχει παρουσιασει καποιο θεμα απο εκεινη τη στιγμη. Παιζει να εφταιγε αυτο? Ναι μπορει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα