panosp1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Όπως ο τίτλος, σε iPhone 6S απαντάω κλήση και δεν ακούω τον συνομιλητή. Αν πατήσω ανοιχτή ακρόαση και την κλείσω τότε ακούω από τη συσκευή κανονικά. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά συχνα. Επίσης γίνεται και με τα ακουστικά. Το έχω γκουγκλάρετε και μάλλον απλά μου έκατσε η συσκευή με πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; το έχει λύσει; Το καλύπτει η εγγύηση για αντικατάσταση; (Αν είναι εκτός θέματος ας μεταφερθεί) Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μην το πειραξεις εαν εχει εγγυση θα στο επιδιορθωσουν/αντικαταστησουν.. εαν ειναι λογισμικο θα στο επαναφερουν.
Zenor Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μπορείς να δοκιμάσεις για αρχή ένα restore και αν δεν το πας σε επίσημο service για να στο περάσουν στην εγγύηση. Το ότι το κάνει και με τα ακουστικά δείχνει πρόβλημα στη συσκευή.
CheOnWeb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μήπως κολλάει σε Headset mode? Είναι καθαρή η υποδοχή; Κάνε κι ένα reset και αν στο ξανακάνει, πάτα κατά τη διάρκεια τής κλήσης ένα volume button και δες τι γράφει η οθόνη εκείνη τη στιγμή. 1
panosp1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Restore δεν έχω κάνει. Reset έκανα αλλά δεν έγινε κάτι, διάβασα για την ρύθμιση για background noise αλλά δεν έκανε κάτι. Το κινητό είναι από το Γερμανό τον Δεκέμβρη όποτε έχω εγγύηση ακόμα. Κέντρο Αθήνα που έχει επίσημο service να το πάω; θα προσπαθήσω για αντικατάσταση γιατί γίνεται συχνά και καταντάει εκνευριστικό.
panosp1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Οκ από Δευτέρα με βλέπω να πηγαίνω! Ευχαριστώ!
JoEone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Όπως ο τίτλος, σε iPhone 6S απαντάω κλήση και δεν ακούω τον συνομιλητή. Αν πατήσω ανοιχτή ακρόαση και την κλείσω τότε ακούω από τη συσκευή κανονικά. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά συχνα. Επίσης γίνεται και με τα ακουστικά. Το έχω γκουγκλάρετε και μάλλον απλά μου έκατσε η συσκευή με πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; το έχει λύσει; Το καλύπτει η εγγύηση για αντικατάσταση; (Αν είναι εκτός θέματος ας μεταφερθεί) Ευχαριστώ! panosp1 Λές και το έγραψα εγώ το μνμ σου, είχα πάθει ακριβώς το ίδιο και άνοιγα επίσης την ανοικτή συνομιλία κλπ.. (σε iphoneSE) Εγώ το απέδωσα στα aftermarket ακουστικά που χρησιμοποιούσα, έκανα ενα reset και ήρθε στα ίσια του. Τελικά το πήγες να στο τσεκάρουν?
panosp1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, δεν έχω προλάβει να πάω ακόμα. Τα original ακουστικά έχω εγώ, απο την συσκευασία τους. Θα αναφέρω το εξής πάντως, σε ένα έξτρα google-αρισμα που ΄έκανα καποιος πρότεινε να πιέσεις ελαφρά στο κεντρικό πάνω μέρος της οθόνης(στο ακουστικό δηλαδή), έλεγε ότι δεν κάνει καλή επαφή για΄τι κάπως έχει χαλαρώσει.... Εγώ το έκανα αλλά δεν εχει προκύψει το πρόβλημα ακόμα αλλά μπορεί απλά να είναι και τυχαίο. Θα δώ τις επόμενες μέρες αν θα μου το ξανακάνει και απο Δευτέρα θα το πάω (αν συνεχιστεί το πρόβλημα)
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 H κληση ξεκινά να μετράει οταν απαντησεις και ενόσω δεν ακούς τον άλλο; Ο άλλος σε ακουει; Μηπως στο κάνει σε συγκεκριμένα νούμερα;
panosp1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 H κληση ξεκινά να μετράει οταν απαντησεις και ενόσω δεν ακούς τον άλλο; Ο άλλος σε ακουει; Μηπως στο κάνει σε συγκεκριμένα νούμερα; Ναί, το timer στην οθόνη ξεκινάει με το που "πατήσω" το Answer. Νομίζω ούτε ο άλλος με ακούει. Οχι δεν το κάνει σε συγκεκριμένα νούμερα. Το έκανε επίσης όταν συνέδεα ακουστικά για να ακούσω μουσική. Η λύση σε αυτό ηταν να βγάλω το ακουστικό και να το ξαναβάλω... 1
JoEone Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 panosp1, ακριβώς τα ιδια συμπτώματα και το δικό μου φίλε.. Το timer "εγραφε" κανονικά χρόνο, εγώ δεν άκουγα αλλά απ`οτι μου είπαν αυτοι που καλούσα, με άκουγαν.. Εγώ το πήρα χαμπάρι με κάτι AKG ακουστικά με μονό κουμπί (χωρίς ρύθμιση ήχου δλδ), νόμιζα οτι έφταιγαν αυτά, οτι ίσως ήταν για android συσκευές αλλά τελικά ήταν universal. Mετά είδα οτι γινόταν -λιγότερο- και με τα δικά του ακουστικά (ευτυχώς αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, τα γνήσια, είναι για έναν τύπο αυτιού και σε εμένα δεν κάνουν..αλλά ας μην βγαίνω off topic..) Anyway, έκανα ενα reset με πατημένο το home button+ το πάνω κουμπί (iphoneSE) και απο τότε έφτιαξε ΑΛΛΑ σταμάτησα* να βάζω ακουστικά για καλό και για κακό. Βλακεία μου μάλλον γιατι δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα απλά χρησιμοποιώ πολύ το τηλέφωνο στη/για δουλεια και δεν είμαι να παθαίνει τπτ... Αυτο με την πίεση στο κέντρο του ακουστικού δεν το δοκίμασα. * και τώρα μέσα στο μετρό, είμαι αναγκασμένος να ακούω αν η "θεία" θα φτιάξει γεμιστά ή θα παραγγείλει σουβλάκια να πούμε..
paylidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ναί, το timer στην οθόνη ξεκινάει με το που "πατήσω" το Answer. Νομίζω ούτε ο άλλος με ακούει. Οχι δεν το κάνει σε συγκεκριμένα νούμερα. Το έκανε επίσης όταν συνέδεα ακουστικά για να ακούσω μουσική. Η λύση σε αυτό ηταν να βγάλω το ακουστικό και να το ξαναβάλω... οκ, γιατι ενα συνηθες προβλημα ειναι με συγκεκριμενες επαφες και συγκεκριμενη εταιρεία κινητης να μην γινεται συνδεση (κολλημένο στο 00:00 το ρολοι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα