dimitris.73 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Φιλοι μου χρειαζομαι τις γνωσεις σας. Απο το τελος της αλλης εβδομαδα θα αλλαξω παροχο. Ευκαιριας αυτης της αλλαγης σκεφτομαι να ανανεωσω τον εξοπλισμο. > Τι προτεινεται, να αγορασω modem/router ή router ? > αν αγορασω ρουτερ να το κουμπωσω στο παλιο modem/router ? ή να αγορασω ξεχωριστη συσκευη modem ? Ευχ.
bill2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν βαλεις οτε η cyta ξεχνάς αλλο ρουτερ γτ δινουν voip
chios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μπορείς να βάλεις όποιο Ρούτερ θέλεις απλά πρέπει να βάλεις πίσω από το Ρούτερ και του ΟΤΕ για το voip
koufs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 δεν έχω ασχοληθεί ακόμη καθώς δεν έχω voip αν και πρόσφατα αναβάθμισα σε vdsl, αλλά διαβάζω αλλού ότι ο ΟΤΕ δίνει πλέον τους κωδικούς για να ρυθμίσεις το voip σε όποιο ρούτερ θες, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να γίνει, όσο για μένα που δεν έχω voip έχω κάνει το modem router του ΟΤΕ μόνο modem σε bridge, και έχω για ρούτερ ένα Mikrotik, αν και τελευταία παίζω και με ένα Ubiquiti edgerouter και δοκιμάζω τι μπορώ να έχω παραπάνω αν τρέχω σαν ρούτερ το Untangle ή το Sophos XG home.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα