Chrisgs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα! Επειδή μου κάνανε ένα μικρο refund απο κάτι αγορές στην Κίνα,είπα να αγοράσω ένα φθηνό wireless display dongle το οποίο συνδέεται στην τηλεόραση μέσω hdmi, και έπειτα, μέσω του wi-fi του κινητού (και ενός app) , μπορείς να κάνεις "stream" το ό,τι δείχνει το κινητό σου στην τηλεόραση.Ενώ γενικά το concept μου φαίνεται απλό και κατανοητό, μου ήρθε μια απορία.Έχω ένα σχετικά παλιό λάπτοπ το οποίο θα ήταν ιδανικό για να το συνδέσω στην tv μέσω αυτής της συσκευής και να βλέπω καμια ταινία ή πιο ιδανικά να streamάρω παιχνίδια απο το κανονικό μου pc.Πιστεύτε ότι γίνεται?Στην περιγραφή του Dongle δεν λέει τίποτα για υπολογιστές,αλλά νομίζω ότι το miracast βγαίνει και για Windows. Συσκευή : AnyCast Wireless Display Dongle Προφανώς απο ένα πράγμα των 12€ δεν περιμένω κάτι τρελό. Ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, Για 'streaming' θα ζεσταθει αυτο και να το υποστηριζει, για να γυρισεις σε μεγαλυτερη οθονη για δικη σου εξυπηρετηση θα σε εξυπηρετησει δες το λογισμικο του τι? δυνατοτητες σου δινει και στη πραξη θα δεις εαν σε καλυψει σε παιχνιδια δυσκολο το βλεπω, απο καμερα να του δωσεις εικονα για 2 ωρες + για παραδειγμα θα 'αναψει' αλλα θα κανει τη δουλεια του. Support OS: Android and iOS I did it in my DELL Latitute E6440 with Windows 7 x64. Installing Intel WiDi 3.0.13, then running the WiDi Update Tool to get all the updated drivers needed, and then installed the 4.2.29 WiDi version without any problem. Works just fine. Thanks! εαν τα βρεις και κυκλοφορουν ακομα.
Chrisgs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω πολυ!Ελπιζω να παιχτει τιποτα τετοιο γιατι δεν αξιζει να αγορασω vga to hdmi για να συνδεσω το λαπτοπ στην οθονη.Αυτο που μου αρκει γενικα ειιναι να μεταφερει 720-1080p οθονη χωρις προβλημα,εφοσον το κανει αυτο ειναι ολα τζετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα