caveneo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, έχω windows 10 64 bit και μου βγάζει πως έχω μια συσκευή που δεν έχει οδηγό αλλά δεν βρίσκει. Είναι στο other devices-> PCI Input Device. Πώς μπορώ να δω ποια συσκευή είναι; Κατέβασα το Speccy αλλά δεν μου βγάζει κάτι. Σημείωση πως όλες μου οι συσκευές δουλεύουν μια χαρά. Σκέφτομαι πως είναι κάτι από τη μητρική.
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στη συσκευή και πήγαινε Λεπτομέρειες. Στο αναδυόμενο μενού Ιδιότητα επέλεξε Αναγνωριστικό υλικού. Δώσε ένα screenshot από εκεί ή κάνε δεξί κλικ->Αντιγραφή σε μια γραμμή και κάνε αναζήτηση στο google να δεις τι περίπου είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Οδηγοι ειναι για τη μητρικη στο λεει κιολας Pci,βρες τους απο το επισημο site με τη διαδικασια για εγκατασταση απο το ιδο μενου Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στη συσκευή και πήγαινε Λεπτομέρειες. Πρόγραμμα οδήγησης που γραφει ο micos000 διαφορετικα με τριτο προγραμμα που κυκλοφορουν ελευθερα δωρεαν.. αλλα καλυτερα απο το κατασκευαστη τις μητρικης.
caveneo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 To αναγνωριστικό υλικού είναι το hardware id, έτσι;
caveneo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Creative Game port πρέπει να είναι! Δεν υποστηρίζεται. Άρα καλύτερα να το κάνω disable?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Creative Game port πρέπει να είναι! Δεν υποστηρίζεται. Άρα καλύτερα να το κάνω disable? Δεν υπαρχει λογος να το απενεργοποιησεις απλα μη περασεις οδηγους χωρις να εισαι σιγουρος για να μη αρχισουν τα μπερδεματα στο συστημα ή τουλαχιστο κρατα σημειο επαναφορας πριν περασεις..
caveneo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τώρα θυμήθηκα πως έχω την Audigy 2 η οποία δεν έχει game port αν θυμάμαι καλά. Δίπλα στις εξόδους του ήχου έχει μία έξοδο firewire. Τελικά για κάποιον λόγο υπάρχει και το ζητάει σαν οδηγό. Βρήκα τους οδηγούς της creative από το support pack 6.1 και είχε οδηγό μέσα και τον εγκατέστησα. Ευχαριστώ πολύ άπαντες για τη βοήθειά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα