Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα ωραιο gaming ποντικι (φτηνο αλλα καλης ποιοτητας) και δε με βολευει. Εχει σημεια που "καθονται" ολα τα δαχτυλα, δηλαδη το πιανεις με ολο το χερι ενο εμενα με βολευει να το πιανω με τις ακρες των δαχτυλων κατα καποιο τροπο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο ειδος ποντικιου,δηλαδη για οσους το πιανουν ετσι, για να ψαξω να βρω τετοιου τυπου. Τα πολυ απλα (στρογγυλα) και χωρις πολλα κουμπια λογικα μου κανουν, αλλα θελω κατι με κουμπια στο πλαι.

Δημοσ.

γιατι δε μας λες ποιο ποντικι ειναι να ξερουμε;

επιπλεον κοιταξε τα zowie ποντικια απο e-shop, ή αν θες απο εξωτερικο.. απο τα καλυτερα ποντικια για gaming ειδικα fps, πιστευω θα σε βολεψουν γιατι εχει και συγκεκριμενες σειρες που ειναι για το καθε στυλ παλαμης του καθενα.. πχ θα δεις καποια λεγονται fk καποια ec, θα καταλαβεις

Δημοσ.

https://www.amazon.com/EUASOO-Z-7900-Precision-Optical-Gaming/dp/B01E04JLFQ

Αυτο εδω ειναι. Ειναι παρα πολυ καλο απλα εμενα δε μου ταιριαζει. Μου μουδιαζει ο αντιχειρας και πρεπει να το πιανω με ολη τη παλαμη για να βολευει και να κουναει ολο το χερι, ενκ εχω συνηθισει να το πιανω με τα δαχτυλα (τις ακρες) και να κουναω τον καρπο. Δεν εχω και πολυ μεγαλα χερια και ισως αυτο να παιζει και ρολο. Μεχρι στιγμης ειχα αυτο https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00G5TDGK6/ref=mp_s_a_1_6?ie=UTF8&qid=1489246036&sr=8-6&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=sharkk+mouse&dpPl=1&dpID=31zoyb4HL%2BL&ref=plSrch το οποιο βολευει πολυ (ειναι και πιο μικρο) αλλα το δεξι κλικ χαλασε και ειπα να δοκιμασω κατι αλλο.

Διαθετω μεχρι 50, αλλα δεν ειμαι hardcore gamer οσο λιγοτερα ξοδεψω το καλυτερο δε μου παει να δωσω παραπανω. Το sharkk ηταν μια χαρα και για gaming αλλα ψαχνω κατι με 1-2 κουμπια παραπανω

Αν προσεξτε στις φωτος το sharkk ειναι πιο ψηλο στα δεξια και χαμηλο αριστερα, μαρεσει οπως καθετε το χερι πανω αντι να ειναι flat ολο το ποντικι

Δημοσ.

γιατι δε μας λες ποιο ποντικι ειναι να ξερουμε;

επιπλεον κοιταξε τα zowie ποντικια απο e-shop, ή αν θες απο εξωτερικο.. απο τα καλυτερα ποντικια για gaming ειδικα fps, πιστευω θα σε βολεψουν γιατι εχει και συγκεκριμενες σειρες που ειναι για το καθε στυλ παλαμης του καθενα.. πχ θα δεις καποια λεγονται fk καποια ec, θα καταλαβεις

Tο ec φενεται οπως το sharkk σε design. Το χει ενα μαγαζι κοντα μου (ειμαι εξωτερικο) θα παω να το δω, thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...