Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες, παιδιά έχω το εξής κουλό πρόβλημα.

Δεν μπορώ να μπω στην σελίδα 192.168.1.1 και δεν έχω ξεχάσει τον κωδικό μου, απλά η σελίδα δεν ανοίγει και μου βγάζει το μύνημα "πρόβλημα φόρτωσης σελίδας, το χρονικό όριο σύνδεσης έληξε"

- Δοκίμασα να μπώ από pc με wifi

- Δοκίμασα να μπώ από άλλο pc μέσω καλωδίου

- Έκανα reset το router

- Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται με firefox και chrome.

- Το ίντερνετ δουλεύει κανονικά, ξαφνικά δεν μπορώ όμως να παρακολουθήσω απροβλημάτιστα 720p βίντεο  στο youtube (ήταν και ο λόγος που πρώτη φορά δοκίμασα να μπώ στις ρυθμίσεις να δω τί παίζει)

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για το θέμα. Από μερικό ψάξιμο στο ιντερνετ προτείνεται ως λύση το factory reset του router. Δεν θέλω όμως να κάνω κάτι τέτοιο γιατί (εδώ και χρόνια) έχω βάλει στο router ρυθμίσεις για ports κτλπ Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έχω περάσει και δεν θέλω να ξαναφάω τόσες ώρες για να ξαναβρώ τι χρειάζομαι.

Το router είναι το TP-link TD W8961ND v2 και λειτουργεί σωστά εδώ και χρόνια, τις τελευταίες μέρες μου εμφανίστηκε το πρόβλημα από το πουθενά.

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο? Τί μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασες με άλλο browser;

firefox και chrome έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές.

Edit: Και ο edge από το κινητό τα ίδια...

Δημοσ.

Έσβησα όλα τα cookies (δεν είχε αποθηκευμένο κάτι συγκεκριμένα για αυτή την διεύθυνση) και δεν άλλαξε κάτι. Περιέργως στο Ping η διεύθυνση απαντάει κανονικά. Ποτς γκένεν αυτό?

ORc2x_GE.jpg

Δημοσ.

Είσαι στον ΟΤΕ;

Όχι cyta έχω, αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα της συσκευής. Τί σχέση έχει ο πάροχος?

Κατέβασα την εφαρμογή της tp-link για ρύθμιση του router (easy setup assistant) για την συσκευή μου και την πέρασα στο pc που συνδέεται με LAN για να δω τί θα μου βγάλει... Τζίφος και από εδώ... -.-"

dasdas.jpg

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο εδω

1. You need to use the supplied network cable, connect it to any LAN port. We need to disable the WIFI for a moment.
2. Turn off the wifi, there is a button at the back of the router, just push this and check the WIFI LED is off.
3. You should be able to access the router setup page now.
4. Go to Access Management, disable the UPNP. Save and activate.
5. Push the wifi button at the back to enable back the wifi.

Δημοσ.

Όχι cyta έχω, αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα της συσκευής. Τί σχέση έχει ο πάροχος?

Ρώτησα επειδή ο ΟΤΕ έδινε router με αυτή τη διεύθυνση

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο εδω

Τίποτα... Έκλεισα το wifi, έκανα reset το router και το pc και πάλι τίποτα. *Supplied* network cable δεν έχω. Χρησιμοποιώ ένα τυχαίο ethernet καλώδιο με το οποίο είναι μόνιμα συνδεδεμένος ο σταθερός στο port 1.

Ρώτησα επειδή ο ΟΤΕ έδινε router με αυτή τη διεύθυνση

Το έχω αγοράσει εγώ το router, σωστή είναι η διεύθυνση 192.168.1.1, φαίνεται ως προεπιλεγμένη πύλη δικτύου στο ipconfig.

Δημοσ.

Το internet δουλεύει; Δοκίμασε το ipconfig /flushdns και μετά κάνε επαννεκίνηση μήπως και δουλέψει..

Δημοσ.

Το internet δουλεύει; Δοκίμασε το ipconfig /flushdns και μετά κάνε επαννεκίνηση μήπως και δουλέψει..

Ναι μιά χαρά δουλεύει το ίντερνετ, από το ίδιο Pc σας γράφω... :P

Η εκκαθάριση της cache του DNS πέτυχε, έκανα επανεκκίνηση του router αλλά και πάλι τα ίδια... Ότι να'ναι... Εντομεταξύ σκεφτόμουν το factory reset αλλά αν τυχόν έχει πρόβλημα η συσκευή και δε μ αφήνει πάλι να μπώ δεν θα έχω ούτε internet τότε... :S

Δημοσ.

Παιδιά καμία περαιτέρω ιδέα κανείς? Έχω κάνει αρκετά reset κτλπ και το πρόβλημα παραμένει το ίδιο.

Απο το ipconfig /all τί ακριβώς υπάρχει περίπτωση να βοηθάει για να το γράψω (μιάς και έχει αρκετά πράγματα). Εγώ δεν είδα τίποτα περιέργο πάντως και ως προς την σύνδεση pc-router δεν φαίνεται κάτι πέραν του ότι η προεπιλεγμένη πύλη είναι στο 192.168.1.1. Στην ως άνω διεύθυνση υπάρχουν και οι διακοσμητές DHCP και DNS (όπως θα έπρεπε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...